10 planer og intentioner for Oktober - GARDUM

10 planer og intentioner for Oktober

 1. I oktober vil jeg gerne komme tilbage på sporet med min meditationspraksis. I september har jeg været slem til at nedprioritere den, og det kan mærkes, så nu går jeg all-in på at komme tilbage i rytmen. Om så det bare er to minutter nogle dage.
 2. Jeg håber også at kunne få arrangeret one-on-one tid med min mor og far. Gerne med en tur på Moesgaard med min mor og geocaching med min far. Det er så sjældent at vi er alene sammen, så i oktober vil jeg forsøge at få det prioriteret.
 3. I august gav jeg mig selv den udfordring at lære at stå på hovedet, og efter ti dages forsøg var den der. Meeen så tog jeg på ferie, og nu er jeg tilbage ved ground zero. I oktober vil jeg derfor gerne vende mig selv på hovedet i en armstand én gang om dagen, for at få noget rutine ind i min praksis igen. I samme boldgade er det min intention at komme på yogamåtten hver dag – om så det bare er til ti minutters stræk eller om jeg tager en hård klasse i YO. Mere måtte-tid tak!
 4. I Oktober har jeg (endelig) fået aftalt med en savnet veninde at besøge hende en hel weekend i København. Jeg glæder mig megameget! Indtil videre har vi planlagt noget portræt-maleri-kursus og en tur til hotyoga (det har jeg aldrig prøvet før!) – og så bliver det nok også til en lille bytur.
 5. Mht. bloggen vil jeg gerne skrue op for opskrifterne herinde. Målet er én opskrift om ugen til at starte med, og så håber jeg dernæst at kunne øge det til 1-2 om ugen i løbet af november.
 6. Jeg håber at kunne opretholde mine små self-care ritualer – især vil jeg gerne endnu mere ind i rytmen med næseskyldning. Hvis det lyder helt skørt, vil jeg anbefale at læse indlægget her, hvor jeg forklarede mere om det.
 7. Jeg vil lave en skøn helstegt økokylling til T og jeg i oktober. Vi spiser mest vegetarisk og plantebaseret til aftensmaden herhjemme i øjeblikket, men på det seneste har vi haft lyst til kylling. Og så er der jo gerne mad til flere dage + bone broth til suppe i sådan en krabat = perfekt doven efterårsmad.
 8. Thomas og jeg har talt om at tage på flere små dates; om så det bare er en gåtur med kaffe i hånden, et smut forbi bageren efter byens bedste croissanter eller på museum. Vi er nemlig nogle gange lidt slemme til at synke dybt ned i sofaen med en film, når den står på kvalitid sammen, og det er ikke så spændende i længden.
 9. Jeg vil også gerne have konkretiseret og planlagt lidt mere, hvad angår næste sæson af mit podcast. Jeg har stadig ikke sat en dato eller en deadline for premiere, men jeg er ved at være klar til at planlægge en lille smule.
 10. Og så skal der startes på næste kogebog. Sådan for alvor! Så det bliver forhåbentlig til mange timer i køkkenet og en del tid i Google Docs – denne gang vil jeg nemlig skrive al tekst løbende, i stedet for til sidst (man har vel lært lidt fra Plantemads tilblivelse, haha 😀 )

Hvad er jeres intentioner og planer for oktober? Fortæl endelig – det er altid så hyggeligt at høre om, hvad I går og tænker på for tiden!

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

9 Comments

 1. K

  Egentlig ville jeg gerne sætte det op i punktform, men jeg ved også, at oktober bliver en presset måned for mig, så mest af alt vil jeg prioritere at lytte til mig selv og sørge for at min selvomsorg både består af at lave ingenting og af at prioritere min træning, nærende kost osv.
  Og dejligt med den nye kogebog! Jeg bruger Plantemad hver uge, så det bliver spændende at se den næste bog. Må jeg i øvrigt spørge til fremgangsmåden med en af opskrifterne?

  • Mia

   Det lyder som et skønt fokus også!
   Og hvor er jeg glad for at høre, at Plantemad er et hit hos dig! 🙂 Du spørger bare 😀

   • K

    Fedt, tak 🙂 Det er den med lasagneruller. Hvad gør du helt konkret med cashewnødderne efter du har drænet dem? Skal det smøres på rullerne eller hvordan?

    • Mia

     Cashewnødderne skal blendes sammen med butterbean-massen 🙂 kan godt se, at vi lige har misset det i korrekturen – noterer det straks til når andet oplag går til tryk! Tak for at gøre opmærksom på det 🙂

     • K

      Så er jeg med – tak for uddybningen. Den opskrift skal snart prøves 😊

 2. Det er en dejlig liste, Mia! Og spændende med ny bog 🙂 mine intentioner for oktober er at fortsætte mit træningsforløb og hvile i, at det er mit fokus lige nu, fremfor at fokusere for meget på andet. Derudover så skal jeg hygge og nyde efteråret 😍 og jeg drømmer også om få skrevet på min bog.

  • Mia

   Spændende med træningsforløbet og bogskrivning – det lyder som en dejlig oktober!

 3. Sofie

  En virkelig inspirerende og dejlig liste Mia🤗

  Mine intentioner for Oktober er at, få dyrket mere yoga og meditation, da jeg ved hvor godt det er for mit indre, men har dog ikke fået det prioritet nok på det sidste. Derudover gå nogle ture og nyde efterårsvejret med min kæreste, samt få prioritet min tid bedre i forhold til to-do lister og skrive ned, så jeg har et bedre overblik over ugens løb 🤗🍁😊

  Rigtig god aften Mia – Du er en kæmpe inspiration for mig!

  • Mia

   Er helt med på den med yogaen og meditationen! 🙂

   Og god dag til dig – er så glad for at høre, at du kan lide at følge med <3

Leave a Comment