10 ting, der gjorde mig glad i september - GARDUM

10 ting, der gjorde mig glad i september

 1. At drikke masser af varme hjemmelavet latte fyldt med krydderier. Jeg kommer til at dele alle opskrifterne løbende, men indtil videre kan I finde min mochaccino her.
 2. At jeg endelig har forkælet mig selv med en ny telefon. Lidt sørgerligt at det er på listen, men sådan er det nok i denne teknologiske tidsalder. Jeg har indtil nu klaret mig med en iPhone 5 fra 2012, og selvom den kunne det den skulle, var den efterhånden blevet lidt af en hindring for mit arbejde ved konstant at crashe. Jeg hader at erstatte ting, som jeg allerede har, men her var den en nødvendighed. Og jeg har simpelthen været glad for den siden – især for altid at have et godt kamera ved hånden, så jeg kan dele endnu flere billeder herinde samt på Intagram.
 3. At bruge lidt ekstra tid på at spille ukulele og guitar flere gange om ugen. At spille musik er den ultimative måde at afstresse på for mig – det tvinger mig nemlig til at være helt til stede og kun gøre én ting ad gangen. Jeg går og drømmer om at købe et godt keyboard/elklaver og have det som nytårsforsæt at lære at spille på det i 2019.
 4. Efterårets farver, som langsomt sniger sig ind i naturen. Fra mit vindue kan jeg se to store træer, og lige nu kan jeg se ændringer i farverne på deres blade for hver dag, der går. Så smukt!
 5. Min 7-dages program for ekstra nærvær og indre sundhed. Selvom jeg selv har lavet det, har det været mega-skønt at følge – og det har været endnu skønnere at høre om jeres oplevelser med det!
 6. Læsetid på sofaen og biblioteksture.
 7. Telefonopkald med savnede veninder. Nogle gange kan det virkelig være svært at få set hinanden, så vi har den seneste måde aftalt tidspunkter, hvor vi “går en tur sammen” = dvs. aftaler et tidspunkt at ringes ved, hvor vi så går en tur i vores respektive byer, imens vi taler sammen. Det er en virkelig god måde at holde kontakt på og få lidt af de der hverdagshistorier ind i forholdet, selvom der går lang tid mellem, man ses.
 8. Vores rejse til Kroatien. Sommerferie i september kan virkelig anbefales, og Kroatien er virkelig et fantastisk land. Skal klart tilbage!
 9. At opdage en ny krog af Botanisk Have, som jeg ikke kendte til (og jeg går altså tur der flere gangen om ugen). De har forskellige små afdelinger med danske landskaber – f.eks. både vesterhavsklitter og lyngmarker. Det er altså fint.
 10. Masser af timer på yogamåtten til både strala, vinyasa, yin og hatha i YO og ikke mindst derhjemme og på græsplænen i sommerhuset.

Hvad har gjort jer glad i september?

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

8 Comments

 1. Rikke

  Hej Mia 🙂

  Ville bare lige igen sige tusind tak for 7-dages programmet. Har fulgt det hele ugen, og det har været SÅ rart at tune ind og fokusere på mig selv.
  Jeg er blevet mere opmærksom på mine egne behov, og samtidig har jeg øvet mig i at være mere til stede i de ting, jeg foretager mig.
  Det har virkelig været skønt, så tak fordi du tog dig tiden til at lave det – jeg vil helt sikkert implementere mange af tingene i min hverdag og gemme programmet til næste gang, jeg måske har haft en travl periode eller trænger til selvforkælelse 🙂

  Mvh. Rikke

  • Mia

   Hej Rikke,
   Sikke en dejlig kommentar at komme ind på bloggen til <3 Er så glad for at høre, at du har fået noget ud af det - så er de mange timer, jeg brugte på det, givet godt ud 🙂
   Klem, M

 2. Det lyder virkelig som om du har haft en skøn måned! For mit vedkommende har september været særlig god, fordi jeg fyldte 23 og i den anledning kunne få lov til at invitere venner og familie på kaffe og kage, samt tilbringe en aften i godt selskab på Ricks her i Aarhus 😉 God dag til dig!

  • Mia

   Forsinket tillykke med fødselsdagen Katrine! Ricks er bare sådan en fin restaurant – den får slet ikke nok opmærksomhed, synes jeg. Tror snart jeg må tilbage dertil! 😀 God dag til dig også 🙂

 3. Sidsel

  Det lyder som en rigtig dejlig måned 🙂
  Min september har været ret travl arbejdsmæssigt, og endnu mere for min kærestes vedkommende, så jeg har sat ekstra meget pris på de få dage hvor vi har kunne få noget tid og ro – til morgenkaffe i sengen, en god brunch, en gåtur rundt om søen – og så en superlækker middag jeg blev inviteret ud på 🙂
  Og så har jeg været glad for at tilbringe lidt tid med en veninde og hendes skønne lille baby!
  Og – så har jeg også sådan et træ, lige uden for mit vindue – jeg kan faktisk se det fra sengen når jeg vågner – og jeg elsker bare at sidde og se på det, og at jeg kan følge årstiderne ved at betragte det.

  Du må have en skøn oktober! 🙂
  -Min bliver propfuld af både praktiske og sociale ting i kalenderen, så jeg håber at finde tid til at komme i gang med dit 7-dages program, måske mest plukke nogle enkelte ting ud derfra, og så tage hele programmet i november hvor jeg tror der bliver bedre tid.. Men jeg glæder mig så meget til at kaste mig ud i det, og også de guidede meditationer – så tusind tak for at have lavet det! 🙂

  • Mia

   Det lyder til, at I alligevel har fået presset lidt ekstra skønne oplevelser ind i hverdagen <3
   Det er så skønt at kunne se årstiderne skifte lige udenfor vinduet, ja! nogle gange ville jeg ønske at jeg boede midt i naturen, så det var endnu tydeligere, men jeg føler mig stadig heldig at kunne se træer fra mit vindue.
   Og hvor skønt at du vil få set på programmet i oktober. Du må plukke de ting ud, der giver mening, og gemme resten til der er mere tid. Jeg håber du kommer til at elske det <3

 4. Gitte

  Hej Mia

  Hvilken telefon er du endt med at købe? Jeg står selv i samme situation – jeg er bare stadig på en Iphone 4s. Har forsøgt at tage mig sammen til at købe en ny i 2 år. Men den virker jo stadig (omend den er meget langsom og crasher tit!). Så det kunne være sjovt at høre, hvad du har opgraderet til? 🙂

  • Mia

   Hej Gitte,
   Jeg opgraderede til en iphone 7 🙂 er virkelig glad for den indtil videre udover delen med, at man ikke kan oplade og have headset i samtidig.

Leave a Comment