14062016 - GARDUM

14062016


S
idste uge mødtes jeg med Nana for at catche up ovenpå en alt for lang periode uden tid til at se hinanden. Og er I vimmer, der var meget, der skulles fortælles og deles! Nana og jeg plejer generelt at være ret gode til at få set hinanden, og derfor føles det også helt mærkeligt, når man ikke hører hverken de små eller store historier fra hinandens liv. Så det var virkelig rart at bruge lidt tid med hende (og få lavet en ekstra piercing – har allerede tatoveringsabstinenser, og prøver at aflede min opmærksomhed med ekstra huller i ørerne, haha!) i solen ude foran Café Englen med en iskaffe i hånden.

Mit outfit var super basic og egentlig ikke tiltænkt at skulle deles herinde. Men siden jeg følte mig så godt tilpas i det, tænkte jeg, at det skulle deles. For det er i virkeligheden sådan her, jeg går klædt langt de fleste dage, så hvorfor ikke dele det?

Jakken er stadig en favorit herhjemme, især på casual dage. Den var også på på NorthSide (selv min man lånte den en dag – det siger noget om, at jeg altid går i stort tøj, haha!), hvor jeg stylede den meget lig billederne herover og bundet skråt over brystet, da solen blev for varm.

Solbrillerne er i øvrigt ikke mine – de er Nanas, som jeg lånte i anledning af outfitskydningen, haha! Men hvor fede er de ikke lige?! De er helt klart på ønskesedlen, og min første Lunar Way løn kunne meget vel komme til at gå til sådan et par.

Nå – det blev en kort update, inden vi skal afsted fra hotellet. I dag står mest af alt på forskellige key notes og lidt networking, inden vi regner med at skulle se Spanien – Kroatien i aften. De lover 30 grader og høj sol hele dagen, så det bliver spændende, hvordan jeg kommer til at klare dagen i jakkesæt og høje hæle, haha! Kryds fingre for mig!

GET THE LOOK: 
Bomber jacket – Weekday // Jeans – H&M // Boots – Jeffrey Campbell // Watch – DW // Bag – Adax // Sunglasses – Ray-Ban

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

4 Comments

  1. Du ser SKØN ud ! Og solbrillerne er virkelig cool. Overvejer at sælge mine Rayban Aviator og evt. købe denne model i stedet (men er lidt i tvivl om de vil klæde mit grødhoved…) 🙂

    • Mia

      Det er altid lidt svært med runde briller! Det kommer meget an på faconen og bredde på stellet! Normalt klæder runde briller mig heller ikke, men disse fungerer! Måske du nå forbi en optiker og prøve dem på 🙂

  2. Øv – både dmi og TV2 vejret har lige nedgraderet vejr situationen til 20 grader+…men anyway fedt outfit og especially ths sunglasses:-)

Leave a Comment