3 apps jeg elsker lige nu (sundhed, effektivitet og vaneændringer) - GARDUM

3 apps jeg elsker lige nu (sundhed, effektivitet og vaneændringer)

de bedste apps

Generelt forsøger jeg at holde min telefon rimelig fri for rod (læs evt. min guide til digital oprydning her), men nogle gange er der bare ikke noget bedre end en god app. Efter at have opgraderet min telefon har jeg testet lidt ekstra apps, og især disse tre er jeg glad for – faktisk så meget, at jeg bruger dem alle hver eneste dag i øjeblikket.


Tre apps, jeg elsker lige nu


Clue: jeg ved ikke hvorfor, det har taget så lang tid for mig at prøve Clue af – jeg har nemlig hørt appen omtalt mange gange før. Clue er en app til at tracke ens hormonelle cyklus. Hver dag indtaster man forskellige ting såsom om man har blødt, hvordan ens humør og fordøjelse har været, om man har haft uren hud og andet. Man kan tilføje endnu flere trackingkategorier, og jeg tracker stort set alt, hvad der kan trackes – jeg synes nemlig, det er sindssygt interessant at se sammenhængende mellem f.eks. ens humør, energinivea og aktiviteter alt efter hvor man er i sin cyklus. Når du har brugt appen i et par måneder, kan den begynde at beregne prognoser for hvornår, du vil få din menstruation, men også for andre ting som humørsvingninger, uren hud mm. Jeg er kæmpe fan, og ser altid frem til at tracke min dag om aftenen.

Todoist: den bedste to-do app, jeg er stødt på indtil videre. Super simpel og let at overskue. Mere er der nærmest ikke at sige om den.

Habitbull: en ny tilføjelse på min telefon, men ikke desto mindre, vil jeg nævne den. Habitbull hjælper dig med at skabe nye vaner (eller smide gamle!) og faktisk minder den en smule om denne metode til dagbogsskrivning, som jeg delte for et par måneder siden. Foruden at hjælpe dig med at “logge” dine vaner, kan du også slå påmindelser til, samt få masser af skønne grafer og analyser over din udvikling (igen – jeg elsker den slags!). Og så er appen bare så fint lavet med både en pæn visuel side og små humoristiske detaljer. Kæmpe anbefaling herfra indtil videre!


Hvilke apps elsker I lige nu?

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

Leave a Comment