3 beauty-favoritter fra januar - GARDUM

3 beauty-favoritter fra januar

Indlægget indeholder affiliate-links.
Produkterne er modtaget til test. 

Det er efterhånden sjældent, at jeg laver favoritvideoer på YouTube mere, og derfor glemmer jeg ofte at få delt mine beauty-favoritter fra måned til måned. Men det skal der laves om på, så fremover vil jeg for såvidt muligt lave et lille recap med mine favoritter i slutningen af hver måned herinde, så jeg kan give tips om gode produkter videre.

Januar (og december) har ikke været ultra crazy på beautyfronten for mit vedkommende, selvom det for mange er en periode med ekstra fart på makeup og glimmer. Jeg har været lidt modsat – jeg har øvet mig i at give min hud luft og har båret minimalt med makeup.

En af grundene til at det har været muligt trods vinterbleghed er ansigtsmasken fra Vita Liberata. Den bruges om aftenen, og så sover man med den på – den minder mere om en fed fugtighedscreme end en klassisk ansigtsmaske. Den er ultra fugtgivende, glatter huden ud, og så indeholder den en smule selvbruner, som giver lidt ekstra glød. Den er altså noget nært verdens mest geniale produkt her i vintermånederne, og den har haft holy grail status herhjemme de sidste mange vintre – faktisk kan jeg slet ikke forstå, at jeg ikke har nævnt den herinde endnu.

En anden gammel favorit, som har fundet hjem til mig igen efter for lang tid adskilt, er Molecule 234.38 fra danske Zarko Perfume. Jeg er ikke til klassiske parfumer, men uden et enkelt sprøjt af enten denne eller Molecule 01 fra Eccentric Molecules (de to er næsten helt identiske i duften – den fra Zarko holder bare en smule længere på mig og så er den lidt billigere), føler jeg mig ikke helt som mig selv. Hvis I endnu ikke har duftet Molecule 234.38, synes jeg I skal skynde jer at gøre det. Duften er svær at beskrive, og den ændrer sig en smule alt efter ens egen naturlige duft, temperaturen og miljøet, man befinder sig i. På mig dufter den ret dybt, liiidt krydret og varm, men samtidig ren. Det er virkelig svært at forklare det, men vigtigst af alt er den blevet min signaturduft – og så hiver den virkelig komplimenter hjem!

Tredje favorit er en ny favorit fra mit yndlingsmakeup-mærke Miild – nemlig deres solskinspudder. Som I nok kan fornemme, er jeg i øjeblikket vild med alt, der kan give lidt glød til min vinterblege hud, og der er denne solskinspudder helt genial. Jeg var i starten til tilbageholden med at prøve den, da den indeholder en del shimmer, og jeg normalt bedst kan lide matte solskinspudre. Men efter at have prøvet den, er jeg omvendt – når den rammer huden, giver den den fineste glød uden at virke for shiny eller glimmeragtig. Og så er den også så fin på øjenlåget, hvis der skal ske lidt ekstra. Som I ved, sværger jeg til Miilds mineralpudder, concealer og blushen i Beige Aura (den perfekte contour-farve), og jeg forudser at solskinspudderen kommer til at være en favorit i lang tid fremover også.

Hvilke beauty-produkter har I været vild med i januar?

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

6 Comments

 1. ida

  Jeg har i løbet af de sidste par måneder inkluderet et par K-beauty produkter i min rutine og har været virkelig glad for det. En anden kæmpe fav er The Ordinarys glycolic acid, den kan virkelig noget!

  Iøvrigt, den solskinspudder ser virkelig flot ud. 😉

  • Mia

   Uhhh, jeg har gerne ville prøve nogle koreanske produkter i et stykke tid – kan være i år er året!
   Ja, den er så smuk den solskinspudder, altså 🙂

 2. Mette

  Okay, det her er måske et mærkeligt spørgsmål, men jeg mener det faktisk: når du kun bruger et enkelt sprøjt, HVOR sprøjter du så henne? Jeg har samme parfume og kan simpelthen ikke finde ud af, om den er bedst i håret, på tøjet, på halsen… Enligthen me, please!

  • Mia

   Jeg sprøjter på ret god afstand på enten brystet (så det rammer lidt hud, lidt tøj og lidt hår) eller smækker et sprøjt i håret 🙂 nogle dage tager jeg to sprøjt (så er det ét på brystet og ét i håret), men for det meste synes jeg, at et er nok.

 3. Josefine

  Hej Mia, Jeg ville bare høre noget så simpelt som hvor du anvender din solpudder? Jeg har nemlig aldrig haft en, men den der fra Miild er da virkelig flot 🙂

  • Mia

   Hej Josefine! Jeg har en video på min YouTube-kanal, hvor jeg viser min hverdagsmakeup. Der viser jeg også, hvordan jeg lægger solskinspudder 🙂 denne trækker jeg desuden ind på kinderne, lidt blushagtigt, fordi den er så fin 🙂

Leave a Comment