3 til weekenden #2 - GARDUM

3 til weekenden #2

Denne weekend vil jeg…

… Læse Citroner på Vejen af Chris Stewart færdig. Ved et tilfælde faldt jeg over den på biblioteket, og da jeg læste undertitlen “En optimist i Andalusien” røg den direkte med hjem. Bogen handler om Chris som sammen med sin kæreste køber en ældgammel gård i de Andalusiske bjerge – og jeg er ret vild med den indtil videre. Tempoet er langsomt på den rare og afslappende måde, og beskrivelserne af Andalusien gør mig endnu mere spændt over min egen rejse dertil i næste (!!) uge.

… Drikke Pukkas nye Wonder Berry Green te. Den er virkelig skøn! Og så gør det den endnu skønnere, at den er en gave fra hende her – helt uden en speciel anden grund, end at hun kunne huske, at jeg havde talt om den. Ah, så sødt! <3

… Putte ekstra meget med min mand, inden der går tre uger, før vi ser hinanden igen. Jeg tror ikke, vi har været adskilt så længe før! Heldigvis skal tiden blandt andet fyldes ud med min solorejse og han skal også til udlandet hele to gange med sit nye job i perioden, så mon ikke tiden kommer til at gå hurtigt for os begge?


Hvad kommer jeres weekend til at stå på?

(ps. I skal nok få pæne flay-lay billeder igen snart – indtil da må får I lov til at nyde mine sindssyge balancere-ting-på-hovedet-skills, haha!)

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

5 Comments

 1. Sandra

  Hej Mia
  Jeg har d. 31. maj udgivet en bog, som jeg tror du vil finde interessant. Den hedder, Hvor mågerne skriger. Den handler om en piges opvækst i en lille by med alle de fordele og ulemper, som det medfører. Jeg har indsat bagsideteksten nedenfor. Hvis du ønsker et anmeldereksemplar så skriv til Byens Forlag.

  Dette er historien om en ung piges opvækst i en verden, som hun har svært ved at rumme.

  Hun sanser alt omkring sig. Hun mærker kulden strømme fra sin mor. Hun ser forståelsen skjule sig hos sin far. Og hun fornemmer roen, der svøber sig som et tæppe omkring hende, når hun dufter til plasticposen med den gemte undertrøje.

  Med et blik så fintfølende beskrives livet i en lille by ved havet. En by, hvor alle kender alle. En by, hvor man er fanget.

  Hun ønsker at slippe fri og forsvinde.

  Vi oplever en verden, hvor træsko står på det forkerte trappetrin, hvor tanker forsvinder i ryatæpper, hvor tørklæder strammes til og hvor tavsheden lægger sig som en dyne over byen, hvor mågerne skriger.

  Tak for en super blog som jeg dagligt følger:)

 2. Sidsel

  Min weekend byder på lidt af hvert – hjemmebrunch med kæresten, Grøn KBH (messe for bæredygtighed i Remisen i Kbh, arrangeret af teleselskabet GreenSpeak), fødselsdag hos en god veninde med masser af drinks – og søndag bare afslapning, alenetid, (blog)læsning og praktiske småopgaver derhjemme, blandt andet på altanen. Faktisk en ret så dejlig weekend, når jeg sådan lige får det remset op 🙂

  Og så må jeg lige sige – at billedet i det her indlæg bare er så skønt! Og jeg synes at der på det sidste har været en del ualmindeligt pæne billeder af dig. Altså, forstå mig ret, du er altid pæn, men for eksempel på det her billede, og fx det hvor du sidder på en strand (?) og spiller ukulele…du ser bare så naturlig, glad og skøn ud. Jeg tænker, at det må være fordi, du har det godt 🙂

  • Mia

   Grøn KBh er også på vores liste nu – tak for tippet 😀 Og ja, det lyder da som en skøn weekend!
   TAK Sidsel! Jeg har det nemlig rigtig godt lige nu 🙂

 3. Karla

  Jeg håber ikke, at du tager dette som noget negativt, men har du på billedet lige vasket hår og det stadig er fugtigt? Eller er det fordi, at du har skiftet shampoo-mærke og det lige skal vænne sig til det? (reference til din sidste video) Det ser nemlig en smule.. fedtet ud, og eftersom at jeg er selv lidt på jagt efter et nyt shampoo mærke, kunne jeg godt være inspireret til at skifte over til Zenz. Men jeg er lidt bange for om mit hår så kommer til at have en træls periode, hvor det skal vænne sig til det. Ellers skal du vide, at du altså ser virkelig skøn ud! – Og at jeg bliver meget inspireret af dig og din blog!

  • Mia

   Tager det slet ikke som noget negativt 🙂 Jeg er igang med at skrue voldsomt ned for hårvaskene som en lille test – så jeg vasker kun hår én gang i ugen lige nu. Billedet her er taget på den sidste dag inden vask – overvejede godt, om folk ville bemærke det (normalt sætter jeg håret op en en stram hestehale de sidste dage, men det fungerede ikke til billederne), men tænkte, at det var lige meget 😛 Zenz-produkterne er uden tvivl de produkter, som får mig til at kunne gå længst tid mellem hårvaske – og det er netop en af grundene til, at jeg forsøger at gå endnu længere imellem vask lige nu, for at se hvor længe, jeg kan trække den 🙂

Leave a Comment