Året har 16 måneder - GARDUM

Året har 16 måneder

Da jeg var barn, fortalte min far mig om digtet “Året har 16 måneder” af Henrik Nordbrandt. Det lyder:

“Året har 16 måneder: November
december, januar, februar, marts, april
maj, juni, juli, august, september
oktober, november, november, november, november”

Som barn forstod jeg ikke helt, hvad han mente med det. Som voksen kan jeg til gengæld kun nikke genkendende til følelsen af, at November er årets mest langtrukne måned. Det har været efterår længe nok til, at man ikke længere glædes over det køligere vejr og indendørshyggen. Og det er heller ikke helt vinter, vel? Det er til gengæld den fesne måned imellem efterårets kølige dage med sol og gyldne farver i naturen og julehygge og lyskæder i gaderne. Mellem mine to yndlingsmåneder; oktober og december.

Jeg synes generelt altid tiden går hurtigt, men november har det alligevel med at snegle sig afsted. Derfor besluttede jeg i starten af måneden i år, at jeg ville være ekstra god ved mig selv denne november. Ikke trække mig selv afsted tidlig morgen til yoga, når jeg hellere ville ligge under den lune dyne. Ikke trodse vind og vejr for at tage ud for at mødes med veninder på en cafe, men i stedet fylde eftermiddagene med lidt ekstra hjemmebag og hygge med dem hjemme. Og ikke mindst: tillade mig at pakke mig grundigt ind i stort og behageligt tøj. Man kan vel kalde det for en form for hyggeligt November-hi 😉

Outfittet her er nogenlunde dét, jeg har levet i hele måneden. Oversized, varmt og behageligt. Og tilsat et par glitterstrømper, fordi glimmerstrømper gør alting ekstra festligt og hyggeligt.

Har I også et outfit, I har levet i i løbet af november?

Outfit (indeholder affiliate links):

Jakke – gammel fra H&M
Strik – Selected Femme
Skjorte – gammel fra H&M
Jeans – Minimum
Støvler – Shoe The Bear
Strømper – COS

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

Leave a Comment