OM MIA - GARDUM

OM MIA

Foto af Martin Dyrløv
Foto af Martin Dyrløv

Hej med dig og velkommen til! Mit navn er Mia Gardum, og jeg er en Aarhusbaseret livsstilsblogger og kogebogsforfatter.

På min blog deler jeg ud af min passion for mode, interiør, madlavning (for det meste den slags, som er fyldt med skønne grøntsager!), bæredygtighed, holistisk sundhed og skønhed. Håbet er, at mine læsere vil blive inspireret til at leve et mere intentionelt liv; hvad end gælder deres garderobe, bolig, madlavning eller sundhed.

Jeg håber, du har lyst til at læse med!

Jeg kan kontaktes personligt af virksomheder og i forbindelse med samarbejder på gardumblog@gmail.com
(Vedrørende interviews til skoleopgaver: jeg modtager mails omkring interviews til opgaver flere gange om måneden. For ikke at skulle vælge fra og til har jeg besluttet fremadrettet ikke at deltage i denne slags interviews.)

For annoncering kontakt venligst info@buzzanova.dk

Jeg er også at finde på instagram @miagardum og på bloggens facebook-side.

//For press inquiries, advertising or collaborations please contact me at gardumblog@gmail.com//

Du er velkommen til at bruge mine billeder, så længe jeg er informeret herom samt der tydeligt linkes til denne blog. Bloggen kan indeholde affiliate-links, hvor man ved køb støtter mig og mit arbejde på GARDUM.

Read in english here.

8 Comments

 1. Sofie

  Hej Mia,

  Jeg er begyndt at læse din blog og vil faktisk bare lige skrive hvor flot et arbejde det er du laver og hvor sindsyg inspirerende og meget nytænkende din måde at føre blog på, er. Jeg synes faktisk at din blog er med til at løfte de mange andre eksisterende blogs, fordi du ligger vægt på nogle vigtige og lærende emner. Et mere enkelt liv, mere holistisk, ens minimalistiske værdier og bevidstheden i de valg man egentlig tager i sin hverdag. Det er dejlig let stadig, men samtidig enormt inspirerende og tankevækkende – og jeg vil faktisk bare med denne besked sige, at det er så skønt at læse dine indlæg og hvor har du virkelig fat i den lange ende med de ting du ønsker at videregive.
  Så inspirerende og fedt.

  God lørdag,

  Sofie

  • Mia

   Hej Sofie,
   TUSINDE tak for din søde kommentar! Den er virkelig dejlig at møde ind til sådan en mandag! Rigtig god dag til dig! Klem, M

 2. Nynne

  Hej Mia. 🙂

  Jeg er stor tilhænger af din fine blog og dit skønne væsen. Jeg følger med i alle de spændende ting du har at byde på både på instagram, din nye podcast, din blog og snap. Jeg har længe gået og overvejet at gå til yoga, som jeg også lige fandt ud af at du gør. Jeg tænkte på hvor går du henne, er det et fitness center eller et studie? Og hvordan betaler du for det og hvilken yoga er det så du dyrker?
  Rigtig god påske!

  /Nynne

 3. Annelie

  Hej Mia

  Har netop stiftet bekendskab med din blog- thumbs up! Jeg har et meget lavpraktisk spørgsmål: “den perfekte t-shirt” sælges den stadig på forever21? Linket er fra 2016 og er ikke aktivt længere og vil gerne have fat i den t-shirt. På forhånd tak for hjælpen.
  /Annelie
  (PS. Google hader dead links)

  • Mia

   Hej Annelie,
   Tak for din kommentar 🙂 Jeg skal ikke kunne sige, om de stadig har den. Det er nok simpelthen bare at trevle deres igennem efter den, desværre.
   God weekend 🙂

 4. Mathilde

  Hej Mia!
  Jeg har i længere tid fulgt din YT kanal, men fornyligt fået øjnene op for din blog også! Du er den eneste blogger, hvor jeg virkelig føler interesse for hvert eneste indlæg. Især dine indlæg om livsstil er fantastiske. Følger super mange af dine råd og har lige prøvet din 7 minutters meditation for første gang. FANTASTISK!
  Fortsæt dit fantastiske arbejde. Du er en kæmpe inspiration

  Knus Mathilde

  • Mia

   Kære Mathilde,
   TUSINDE tak for din kommentar <3 er så glad for at høre, at du kan lide at følge med herinde!
   Klem, M

Leave a Comment