OM MIG & KONTAKT

Foto af Martin Dyrløv
Foto af Martin Dyrløv

Hej med dig og velkommen til! Mit navn er Mia, jeg er 24 år gammel, og jeg er født og bosat i Aarhus.

Jeg har altid været en kæmpe internet-nørd, og derfor er jeg ovenud lykkelig for, at jeg kan leve af at arbejde med netop det i forening med min passion for madlavning. Jeg lever af min blog samt de projekter, den har affødt som eksempelvis konsulentarbejde, foredrag og opskriftsudvikling.

Bloggen her er et personligt sammensurium af alt, der fylder i mit hovede og mit liv. Jeg elsker at dele lange personlige skriv om livsperspektiver og hverdagsminimalisme, men jeg nyder også at dele restaurant-, bog- og dokumentaranbefalinger samt at dele et outfitbillede i ny og næ.

Mit samlede fokus for al indhold herinde er dog altid en holistisk og bæredygtig tilgang til sundhed – både fysisk og psykisk-, madlavning og forbrug. Jeg ønsker at inspirere mine læsere til at reflektere over deres liv, deres vaner og ikke mindst hvad, der virkelig betyder noget for dem.

Jeg håber, du har lyst til at læse med!

Jeg kan kontaktes personligt af virksomheder og i forbindelse med samarbejder på gardumblog@gmail.com
(Vedrørende interviews til skoleopgaver: jeg modtager mails omkring interviews til opgaver flere gange ugentligt. For ikke at skulle vælge fra og til har jeg besluttet fremadrettet ikke at deltage i denne slags interviews.)

For annoncering kontakt venligst info@buzzanova.dk

Jeg er også at finde på instagram @miagardum og på bloggens facebook-side.

//For press inquiries, advertising or collaborations please contact me at gardumblog@gmail.com//

Du er velkommen til at bruge mine billeder, så længe jeg er informeret herom samt der tydeligt linkes til denne blog. Bloggen kan indeholde affiliate-links, hvor man ved køb støtter mig og mit arbejde på GARDUM.

Read in english here.

6 Comments

 • Reply Sofie 04/08/2017 at 11:07

  Hej Mia,

  Jeg er begyndt at læse din blog og vil faktisk bare lige skrive hvor flot et arbejde det er du laver og hvor sindsyg inspirerende og meget nytænkende din måde at føre blog på, er. Jeg synes faktisk at din blog er med til at løfte de mange andre eksisterende blogs, fordi du ligger vægt på nogle vigtige og lærende emner. Et mere enkelt liv, mere holistisk, ens minimalistiske værdier og bevidstheden i de valg man egentlig tager i sin hverdag. Det er dejlig let stadig, men samtidig enormt inspirerende og tankevækkende – og jeg vil faktisk bare med denne besked sige, at det er så skønt at læse dine indlæg og hvor har du virkelig fat i den lange ende med de ting du ønsker at videregive.
  Så inspirerende og fedt.

  God lørdag,

  Sofie

  • Reply Mia 04/10/2017 at 11:32

   Hej Sofie,
   TUSINDE tak for din søde kommentar! Den er virkelig dejlig at møde ind til sådan en mandag! Rigtig god dag til dig! Klem, M

 • Reply Nynne 04/11/2017 at 19:39

  Hej Mia. :-)

  Jeg er stor tilhænger af din fine blog og dit skønne væsen. Jeg følger med i alle de spændende ting du har at byde på både på instagram, din nye podcast, din blog og snap. Jeg har længe gået og overvejet at gå til yoga, som jeg også lige fandt ud af at du gør. Jeg tænkte på hvor går du henne, er det et fitness center eller et studie? Og hvordan betaler du for det og hvilken yoga er det så du dyrker?
  Rigtig god påske!

  /Nynne

 • Reply Annelie 06/09/2017 at 23:38

  Hej Mia

  Har netop stiftet bekendskab med din blog- thumbs up! Jeg har et meget lavpraktisk spørgsmål: “den perfekte t-shirt” sælges den stadig på forever21? Linket er fra 2016 og er ikke aktivt længere og vil gerne have fat i den t-shirt. På forhånd tak for hjælpen.
  /Annelie
  (PS. Google hader dead links)

  • Reply Mia 06/10/2017 at 14:01

   Hej Annelie,
   Tak for din kommentar :) Jeg skal ikke kunne sige, om de stadig har den. Det er nok simpelthen bare at trevle deres igennem efter den, desværre.
   God weekend :)

  Leave a Reply