Brune læderdetaljer - GARDUM

Brune læderdetaljer

Indlægget indeholder affiliate-links. 

I dag drømmer jeg om at hoppe i min nye ternede blazer (som allerede har hevet så mange komplimenter hjem), mine favoritjeans og en stor blå skjorte tilsat detaljer i smukt cognacfarvet læder. I øjeblikket er jeg fuldstændig forelskede i alle nuancer af brun – især når det kommer til læder. Der er noget underspillet luksuriøst over læder i dén farve, og så ældes det så smukt. Jeg er især forelsket i skoene på collagen – hvor fine vil de ikke lige være til foråret og sommer?

Til sættet ville jeg tilføje gyldne detaljer (både i smykkeform og ved hjælp af den smukke solskinspudder fra Miild) og røde negle. Lige nu har jeg A-list fra Essie på neglene – den er min favorit, når neglene skal være postkasserøde.

I dag ender jeg nok i virkelighedens verden i noget lidt mere varmt og praktisk – men stadig gerne med brune (jeg har nemlig købt de smukkeste brune westerninspirerede ruskindsstøvler på udsalg) og gyldne detaljer. Dagen står først på arbejde hjemmefra og derefter på hele to events (hvor bloggeragtigt!), hvor jeg hiver min veninde med til det sidste, som er hos Stechers ved åen, der byder på tapas og vino. Hun er kommer på besøg fra Kolding for at overnatte – så mon ikke vi også skal ud og have en lille drink bagefter også.

Get the look:

Blazer – Vero Moda
Skjorte – & Other Stories
Jeans – Minimum
Taske – Adax
Sko – Shoe Biz
Bronzer – Miild
Halskæde – Maria Black
Øreringe – Trine Wilkens
Ur – Daniel Wellington
Neglelak – Essie (A-list)

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

2 Comments

 1. Camilla Kirstine Vemmelund

  Kære Mia !
  Helt ude af kontekst til dette indlæg…
  Jeg har netop set et program på DR omhandlende surdej og tænkte derfor på dig. Måske du kunne finde det interessant? Linket er her til udsendelsen: https://www.dr.dk/tv/se/smagen-af-danmark/-/smagen-af-danmark-i-laere-som-surdejsbager-1-6
  og her har de samlet de simple gode råd:
  https://www.dr.dk/mad/artikel/laer-det-gamle-haandvaerk-surdejsbroed-er-lettere-end-du-tror

Leave a Comment