Den perfekte weekendtaske - GARDUM

Den perfekte weekendtaske

adax weekendtaske

Ligeså meget, som jeg elsker at bo i Aarhus, ligeså meget elsker jeg at rejse væk herfra. Ofte skal der ikke mere end et par dage væk fra byens larm, før jeg igen føler mig som mig selv.

Mit yndlingssted at tilbringe tid væk fra byen, er uden tvivl i mine forældres sommerhus, en lille halv time nord for Aarhus. Fra huset er der det smukkeste vue over både Mols bjerge og Aarhusbugten. Faktisk kan man på klare dage se byen ligge i horisonten. Sommerhuset er virkelig et af de bedste steder i verden i min optik.

Dette efterår har jeg tilføjet en weekendtaske til min samling af Adax-tasker. Jeg manglede nemlig en taske, som passede til et par dage i sommerhuset, eller når jeg fremadrettet skal bruge et par dage om måneden i København hos Thomas. Jeg har før brugt en gammel sportstaske, men den var simpelthen så uhandy og gav mig ondt i skulderen – så det var tid til en upgrade.

Jeg blev forelsket i Eugen-tasken (som er unisex) i cognacfarvet (den findes også i sort). Den minder nemlig om en weekendtaske, min far har haft, så længe jeg kan huske! Og så ældes læder i dén farve bare så smukt, synes jeg! Adaxtaskerne er som altid ekstremt vellavede, og jeg glæder mig allerede til at bruge tasken i mange år fremover. Måske den kommer til at holde endnu længere end min fars weekendtaske 😉

Find Eugen-weekendtasken fra Adax her.

adax weekendtaske

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

9 Comments

 1. Adax er bare lækre og er helt vild med designet af denne her 👏
  https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183

 2. Nicoline

  Nøj, hvor er den flot!!

 3. Ida

  Den er simpelthen så flot! En weekendtaske står også på min 2018 weekend liste, jeg mangler dog stadig at finde den helt perfekte model (fly kabine venlig 😉 )

  • Mia

   åh ja, hvis det skal være til at have med på fly, er der lige lidt flere ting, der skal tages højde for 🙂

 4. Hvor er den bare smuk! 👌🏻✨♥︎

 5. Astrid

  Det kom lidt bag på mig, at du har købt en læder taske (om end en rigtig flot en!). Hvordan kan det være at du køber læder når du ellers spiser vegansk?

  • Mia

   Du må være ny – jeg har haft og vist lædertasker og sko herinde i mange år, og jeg spiser ikke vegansk 🙂 Jeg er vild med plantebaseret og vegetarisk madlavning, men jeg abonnerer ikke på én bestemt kostretning/filosofi. Jeg spiser derimod, hvad min intuition fortæller mig den pågældende dag 🙂

Leave a Comment