Dokumentaren til din weekend: Awake på Netflix - GARDUM

Dokumentaren til din weekend: Awake på Netflix

Jeg bliver altid en smule overrasket, når jeg finder en ny god dokumentar på Netflix – jeg har vitterligt trevlet igennem deres udvalg flere gange om ugen det sidste år og synes efterhånden, jeg har rimelig godt styr på udbuddet. Men så engang imellem finder jeg noget nyt. Og det var tilfældet med Awake – The Life of Yogananda.

Dokumentaren handler om Yaganandas liv – han var den første til at bringe yoga og meditation til vesten i 1920erne, og hans historie er fantastisk. Jeg har i marts og april befundet i lidt en af tørke mht. yoga og meditation – primært pga. en dum skulder – men dokumentaren hev mig tilbage og inspirerede på ny. Awake er bestemt et must-see, hvis man er interesseret i yoga, meditation, spiritualitet og selvudvikling!

Awake – The Life of Yogananda kan findes på Netflix (og også på YouTube i dårligere kvalitet).

Hvis I kender til dokumentarer, som berører de samme tematikker, som Awake, må I i øvrigt vildt gerne smide en anbefaling i kommentarfeltet! Jeg er altid på jagt efter nyt!

 

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

2 Comments

  1. Stine

    Uh tak for inspiration, den skal ses i dag hvis jeg får mulighed for det:) jeg elsker anbefalingerne du kommer med herinde for jeg får aldrig sat mig ned for st se udbuddet på Netflix, jeg går kun på Netflix hvis jeg i forvejen ved hvad jeg skal se, så bliv enedelig ved:)

Leave a Comment