ET TIP TIL KEDELIGT HÅR // VEGANSK FARVE-OPFRISKER - GARDUM

ET TIP TIL KEDELIGT HÅR // VEGANSK FARVE-OPFRISKER

Produktet er modtaget som gave fra Maria Nila // Indlægget indeholder affiliate-links. 

Tidligere på ugen var jeg sammen med Sille på en lille showroom-tourne rundt i de Københavnske gader. Der slog vi et smut forbi ImpressionPR, som bliver drevet af disse to skønne damer. Udover at det altid er vildt hyggeligt at besøge dem, så repræsenterer de også flere af mine yndlings beautybrands, deriblandt Appeal4 (som jeg sværger til, når det kommer til neglelak og neglepleje!), Colab (min favorit tørshampoo) og Carmex (som laver verdens bedste læbepomade). Derfor ser jeg altid frem til at høre om nye produktlanceringer, fordi deres brandportfolie i forvejen er så skarp og altid falder i min smag.

Nyeste skud på Impression-stammen er det svenske brand Maria Nila, som laver (sindssygt smukke) veganske salonhårprodukter fri for både sulfat og parabener. Jeg havde tidligere set brandet blive få god omtale rundt omkring, og da jeg var liiige ved at løbe tør for min nuværende shampoo, var det en oplagt mulighed for at prøve noget nyt.

Jeg fik hele volumen-serien med hjem samt to hårkure, som tinter håret. Indtil videre har jeg ikke brugt shampoo og balsam længe nok til at komme med en længere anmeldelse, og stylingprodukterne har jeg stadig til gode at teste, men farve-kuren kaldet Colour Refresh kan jeg allerede nu sige, vil blive en favorit i min rutine!

Selve produktet er lidt skørt. Det er en gel-agtig kur, som er dybt pigmenteret – den fås i en masse vilde farver, men også i naturfarver, som brun og sort. Kuren fordeles i håndklædetørt hår, sidder i håret i op til 10 minutter alt efter den ønskede intensitet, og vaskes derefter ud igen.

Jeg har stadig lidt svært ved at forstå, hvordan kuren fungerer. Da jeg vaskede den ud var vandet – modsat ved normal hjemmefarvning – ikke farvet, og kuren hverken lugtede fælt eller misfarvede hårgrænsen, som hårfarve ellers gør. I stedet efterlod den mit hår ekstremt blødt og med en ny dybere brun farve. Farven skulle holde i op til 10 hårvaske, hvilket for mit vedkommende er næsten tre uger, så det lover godt!

Mit hår var over sommeren blevet lysnet en del af solen (især i spidserne, hvilket jeg ikke er så glad for længere – det er ret tydeligt på disse billeder), så det var virkelig en tiltrængt opfriskning. Jeg får jævnligt farvet mit hår hos min frisør Birthe Gleerup i Aarhus, men mellem farvningerne er en kur som denne en genial (og billigere) måde at holde farven ved lige på! Jeg brugte denne gang farven Cacao Intense, men fik også den sorte med, da den kan mikses med den brune for at gøre farven dybere. Det skal jeg helt sikkert eksperimentere med i næste uge, for at give mit hår en endnu mørkere farve! Og så glæder jeg mig til at se, hvor længe farven holder ved i mit hår, som godt kan have lidt svært ved at tage imod farve.

Som sagt fås kuren også i alle mulige vilde farver – eksempelvis pink og turkis! Og så er de alle på tilbud lige nu til 160 kr. ovre hos beautycos (og der er ihvertfald til 10 omgange i beholderen, vil jeg skyde på), hvis nogle af jer skulle have lyst til enten at friske jeres nuværende farve op eller lege med lidt nogle anderledes farver.

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

22 Comments

 1. Nina

  Tak for en god blog, Mia. Du er efterhånden blevet min go-to-blog når jeg gerne vil inspireres med god stil 🙂
  Ift. Color refresh-produkterne, så kan jeg ikke helt finde ud af, om det også kan bruges til naturligt hår? altså ikke-farvet. Ved du noget om det? 🙂

  • Mia

   Det er jeg så glad for at høre! 😀
   Og det kan du helt sikkert godt – kan ikke forestille mig hvilken forskel en tidligere farvning skulle gøre for resultatet 🙂

 2. Simone

  Tak for en god blog, Mia! Bliver meget inspireret af at læse med – særligt af dine beauty-videoer med hår og makeup 🙂
  Jeg har tidligere gjort stor brug af hjemmefarvning, men er stoppet, da det har ødelagt mit hår helt vildt. Det er blevet tørt og jeg fælder meget mere, hvilket har resulteret i, at mit hår er blevet meget tyndere end hvad det engang var. Jeg savner dog virkelig at farve mit hår, og synes virkelig at Color Refresh-kuren lyder som et godt alternativ. Er du klar over om der er nogen ingredienser i kuren der kan skade, udtørre eller ødelægge håret? Er nemlig lidt bange for at prøve det – det lyder næsten for godt til at være sandt 😉

  • Mia

   Hej Simone!
   Åha, det lyder ikke rart :/ Jeg er ikke vildt meget inde i hvilke ingredienser, der er gode og dårlige, men mit indtryk af Maria Nila som brand er, at de bruger plejende og naturlige ingredienser. Hele serien, som jeg tester er specielt udviklet til at pleje farvet hår. Men læs evt. ingredienslisten via linket 🙂

 3. Julie

  Hej! Savner “månedlige favoritter”
  Kan du ikke begynde på det igen? 😉
  Elsker din blog :-)!

  • Mia

   De kommer tilbage – har bare ikke haft noget at dele, og vil kun lave dem, hvis jeg oprigtigt har nogle produkter, jeg vil anbefale til jer 🙂

 4. Spændende! Maria Nila laver simpelthen de skønneste produkter. Saltvandssprayen og tørshampooen er fx også geniale (og dufter fantastisk).

 5. Mathilde

  Uhhh Mia! jeg så lige en anden nævne, at hun savner månedsfavoritterne, så jeg kom da lige i tanke om noget! Dine “life lately” er savnede herfra, synes de er så hyggelige 😀 Og så synes jeg at huske, at du i den seneste video nævnte, at du ville begynde at lave vlogs igen – det glæder jeg mig også til! Elsker dem fra sommerhuset! 😀

  • Mia

   Life lately, månedsfavoritter, vlogs – det hele kommer igen, skal bare lige finde tiden til dem 🙂

 6. Anne

  Hej Mia 🙂 Hvor mange minutter lod du farve-kuren sidde i håret? Jeg har lige klikket den hjem, og har som dig fået lidt lyse spidser af solen, så de trænger lige til lidt farve, men uden de bliver alt for mørke.

  • Mia

   Jeg lod den sidde i syv minutter 🙂 Men man kan jo altid prøve sig frem og så putte lidt mere i og lade det sidde ekstra tid, hvis ikke det afgiver nok farve i første omgang 🙂

 7. Sandra

  Hej mia
  Den lækre strik du har på i grå. Hvor er den fra? Og har du et link?

 8. Hej Mia! Kan du stadig anbefale kuren? 🙂

  • Mia

   Jep, det kan du tro jeg kan 🙂 Brugte den for et par uger siden igen.

   • Perfekt – mange tak for det hurtige svar! 🙂
    Bruger du kun “Cacao-Intense” eller har du også prøve nogle af de andre farver?

    • Og ved du tilfældigvis hvad forskellen på “cacao-intense” og “cacao” er?

     • Mia

      Intense er mørkere 🙂 Bruger kun den farve nu. Før blandede jeg cacao med lidt af den sorte.

 9. 1000 tak Mia 🙂

Leave a Comment