Fire undervurderede serier på Netflix - GARDUM

Fire undervurderede serier på Netflix

Hvis I også er ramt af lidt forlængede vinterblues, og planlægger at bruge lidt ekstra tid på sofaen med en god serie og en varm kop te (taler tydeligvis om mig selv her), så tænkte jeg, at jeg ville dele lidt af mine favoritter fra Netflix den seneste tid. Jeg har været vild med at se mindre produktioner, i stedet for de store serier, og det har været virkelig sjovt. Tænk sådan lidt i stil med en indie komediefilm, men bare i serieform. Så hvis I mangler lidt inspiration, har I her mine favoritter.


The End Of The F***ing World
Slugte serien her på en aften. Afsnittene er nemlig kun tyve minutter lange, og der er kun otte af dem, så den er et godt bud, hvis man har brug for en serie, som ikke kommer til at opsluge alt ens fritid. I serien følger vi to syttenårige, som vælger af stikke af hjemmefra. Den ene James, som er overbevist om, at han er psykopat og planlægger at dræbe sin makker, og den anden, Alyssa, som har sit at kæmpe med. Serien er humoristisk, morbid og helt igennem herlig, og jeg kan ikke anbefale den nok!


The Good Place
Serien her foregår i himlen, hvor vi følger en kvinde, som er havnet der ved en fejl. Hun er nemlig, hvad der kan kategoriseres som et “dårligt menneske”, og skulle være endt i helvede/The Bad Place. Konceptet er super underholdende, og så tanken om, at man endegyldigt kan kategoriseres som god/dårlig virkelig sjov.


Love
Love er min seneste binge-favorit. Mest fordi dialogerne er vanvittigt underholdende/ofte virkelig akavede, og begge hovedroller er så charmerende. Serien er rimelig classic “girl meets boy”, men så samtidig meget mere kompleks og meget tidssvarende. Især storylinen omhandlende Mickis (kvidens) kærlighedsafhængighed (som man åbentbart kan behandles for på linje med AA i USA), er interessant.


Dark
Serien her falder fuldstændig udenfor de tre ovenstående serier. Men jeg vil lige smide (endnu) en anbefaling i tilfælde af, at I ikke har set den endnu. Hvis I kan lide Stranger Things SKAL I se Dark. Det er en mørkere/mere voksen/mere kompleks udgave af Stranger Things, og jeg er kæmpe fan (udover, at der går et års tid før sæson to kommer ud). Se den! (den er i øvrigt på tysk, men det ligger man slet ikke mærke til, efter et enkelt afsnit. Lad det ikke afskrække jer!)


Hvad har I binge-watchet på Netflix fornylig?

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

16 Comments

 1. Louise

  Den seneste sæson af Bates Motel..! Lidt weird, men den har alligevel bidt sig fast i mig👌🏻

 2. Anne

  Jeg har ikke set nogle af ovenstående, men jeg er selv lige nu helt opslugt af Homeland 😍

  • Mia

   Så hele Homeland sidste år! Helt genial serie også! Blev bare så deprimeret i sæson seks 😀

 3. Åh jeg er også helt slugt af DARK, den er virkelig spændende!

 4. Camilla Kirstine Vemmelund

  Kære Mia !
  Jeg elsker dine ‘Kultur-indlæg’ !
  Jeg tænkte på, om du måske ville lave et samlet indlæg med dine favorit restauranter og cafeer i Århus?

 5. Kæmpe ja tak til The end of the f***ing world og Love 🙌 Jeg har ikke set de andre endnu, men har efterhånden fået anbefalet Dark så mange gange, at jeg nok hellere må komme i gang 😊
  En anden virkelig sød serie lidt a la The end of the f***ing world er Everything sucks – dog knap så morbid, men virkelig sød historie ❤

  • Mia

   Har haft Everything Sucks på listen et stykke tid – kan være jeg skal give den et skud i weekenden 😀

 6. Ida

  Er lige begyndt på Love! Hahah, hvor er den sjov 😀 Tak for anbefalingen. Håber du har det godt <3

 7. Ditte

  Jeg kan anbefale Easy i samme genre som Love – virkelig god 🙂

  • Mia

   Den har jeg faktisk fået anbefalet før – den ryger på must-see-listen 😀 tak!

 8. Ida Amalie

  Jeg er helt tosset med Riverdale! Fantastisk small town-drama 🙂

Leave a Comment