Forårs-garderobeønsker og tilføjelser - GARDUM

Forårs-garderobeønsker og tilføjelser

Indlægget indeholder affiliatelinks og sponsorerede produkter.

Selvom det stadig er pivkoldt udenfor, er det som om, solen har bildt mig (og resten af Danmarks befolkning, er mit gæt) ind, at det er forår. Eller ihvertfald, at foråret er lige på trapperne. Og den slags giver lyst til garderobeoprydning og shopping herhjemme!

Så jeg har været igang med at tilføje en smule nyt og danne mig et overblik over, hvad der skal købes i løbet af de næste par måneder. Jeg har heldigvis en skøn basisgarderobe, men “lidt” nyt skal der være plads til, synes jeg.

Jeg har gennem vinteren været ret god til at købe underdele (i efteråret havde jeg kun to underdele, som jeg gik med, og jeg savnede variation) – men jeg mangler stadig et par løse habitbukser med pressefold, som kan erstatte mine tre år gamle slidte favoritter og et par mørkeblå løse jeans, som kan erstatte mine favoritter fra Minimum, som revnede i forrige uge. Jeg har netop klikket habitbukserne på collagen hjem, og håber, at de ticker alle bokse!

Alle mine uldjakker er lange, så jeg har været på jagt efter en kort en af slagsen, som skulle flytte herhjem. Den på collagen er fundet på udsalg, så den går jeg og venter på at modtage. Jeg er meget kræsen, når det kommer til overtøj, så jeg håber, at den kan leve op til mine forventninger. Udover en kort uldjakke går jeg og overvejer, om der skal flytte en sort denimjakke herhjem. Normalt er jeg ikke rigtig til denimjakker, da de hurtigt bliver lidt for casual til mig, men den på collagen fra Minimum gør det nu godt – især fordi den er mere skarptskåret (med markerede skuldre) og med et indhak i taljen, der giver den noget form. Hvad synes I?

Af overdele ønsker jeg mig som altid skjorter med pyjamas-krave – den sorte med mønster fra Stories er så fin! Derudover har jeg været på jagt efter den perfekte paris-inspirerede stribede trøje (gerne med noget rødt) i et par måneder, og den på collagen kunne godt være et godt bud. Den sorte skjorte med flæser flyttede herhjem i sidste uge, og jeg er allerede så glad for den. Egentlig er jeg ikke til flæser (ihvertfald ikke den slags, der bare er syet på som pynt), men den her gør det altså godt, fordi flæserne er i “enden” af stoffet.

Mht. fodtøj har I nok efterhånden opdaget, at jeg har en støvlefetish. Jeg elsker støvler! Især de spidse af slagsen, som samtidig har lidt hæl. De guld fra Shoe The Bear er vilde, men jeg tænker, at de vil fungere ret godt til et casual outfit i dusede farver. Hvad tænker I? De sorte støvler skærer så fint på anklen (perfekt til bare ankler, når vejret bliver til det!) og har den perfekte hælhøjde, så de er på vej herhjem (jeg havde et gavekort til Selected Femme, så der røg en del hjem fra dem. De har så mange pæne ting i øjeblikket!). De flade sko med snørrebånd minder en smule om nogle, jeg allerede har (og elsker), men de er lidt mere grove og herreagtige i udtrykket. Og så er sålen tykkere, så de ikke er så kolde. De måtte rigtig gerne flytte ind hos mig!

Og så er der øreringene og tasken, som kan give det hele lidt wow-faktor. Med en så basisagtig garderobe, som min, er det ting, som tasken og øreringene, der kan bringe det hele et niveau op. Jeg har sukket efter en taske i cognacfarvet læder i et stykke tid, og jeg tror endelig, jeg har fundet den perfekte udgave. Den vil være den smukkeste kontrast til et helt sort outfit, men vil også se skøn ud til hvidt, lyseblå og jordfarver!

Hvad ønsker I jer i øjeblikket?

GET THE LOOK

Habitbukser – Selected Femme
Jeans – & Other Stories 
Taske – Cala Jade
Jakke – Selected Femme
Denimjakke – Minimum
Pyjamasskjorte – & Other Stories
Stribet trøje – & Other Stories
Bluse med flæser – H&M Trend
Guldstøvler – Shoe The Bear 
Ruskindsstøvler – Selected Femme
Flade sko – Shoe Biz
Øreringe – Hvisk

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

4 Comments

 1. Ida

  Jeg bruger mine guldstøvler virkelig ofte! Har været så glad for dem! Jeg går nok også i meget simpelt tøj (jeans og t-shirt og altid sort og grå) og så gør de altså virkelig noget godt. De er efterhånden også blevet så slidte, de burde blive skiftet ud. Især nu hvor man kan få så mange forskellige varianter. Leder dog stadig efter de perfekte guldstøvler (som de custom made Dior guldstøvler som Alison Moshart har – de er to die for). Håber, du har det godt. Tak for inspiration!

  • Mia

   Godt at høre, at en så “out there” sko kan bruges så meget. Kunne også godt forestille mig, at de ville blive favoritter herhjemme!
   Jeg har det dejligt! Glæder mig til at være lidt mere tilbage herinde. Håber du får en dejlig weekend <3

 2. Sofie

  Jeg har de blå jeans fra other stories, og de er bare så gode! Vildt behagelige at have på og med en god længde, som bliver flot til foråret med bare ankler 🙂

  • Mia

   Uh, godt at høre! Tror jeg må ned og prøve dem på, når vi runder d. 1. 😉

Leave a Comment