Himmelsk mocca smoothiebowl med cacao og kaffe - GARDUM

Himmelsk mocca smoothiebowl med cacao og kaffe

Da jeg i søndags miksede ingredienserne til denne smoothie var jeg helt forundret over, at jeg ikke tidligere havde lavet denne kombination i smoothieform før. Den virker egentlig oplagt, men jeg tror simpelthen min hang til grønne smoothies fyldt med grøntsager (og gerne med så lidt sødme som muligt) har sløret mit blik en smule.

Denne mocca smoothiebowl indeholder ingen grøntsager, men den behøver altid jo heller ikke at gøre, vel? Til gengæld indeholder den skønne fiberrige bananer, kakaopulver, som er fyldt med antioxidanter, kaffe, som giver et dejligt energiskud fra morgenstunden og havregryn og yoghurt som sørger for, at hele molevitten også holder os kørende indtil frokosttid. Så selvom denne smoothie ikke giver os et mega-forspring på dagens indtag af grøntsager, giver den en hel del andet godhed!

chokolade smoothie

Mocca-smoothie
Til 1 person

1 frossen banan
1 dl. yoghurt (jeg bruger den fra Soyade eller den usødede fra Alpro)
1 dl. havregryn
2 dl. vand (tilsæt eventuelt mere for en mere flydende smoothie)
2 spsk. kakao (jeg bruger en raw cacao, som smager helt fantastisk!)
1 tsk. instantkaffe (eller byt 1 dl. af vandet ud med kold kaffe)

Blend hele molevitten og top med dine favorittoppings. Jeg brugte tahin, græskarkerner og rosenblade.

 

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

Leave a Comment