Hverdagsmomenter #20 - GARDUM

Hverdagsmomenter #20

Hej venner! Lige et check-in og et hej efter en lille uge med lavt blus herinde og på Instagram. Om sommeren har jeg det med at ramme en lille skrive- og fotoblokade (det sker hvert eneste år!), så jeg tog sidste uge på deltid og nød ellers sommeren med Thomas, som arbejdede fra Aarhus hele ugen. Rigtig dejligt!

Jeg håber dem af jer, der har ferie, nyder den og resten af jer stadig finder lidt udendørs soltid eller ekstra afslapning på dagene med regn. Jeg har selv tilbragt ekstra meget tid på tagterrassen og derudover har jeg haft fuld fokus på at komme tilbage i min yogapraksis, hvilket har betydet næsten daglige besøg i yndlings YO-studios. Selvom jeg stadig tager det hele meget rolig for ikke at rive op i skulderskaden fra foråret, nyder jeg hvert eneste minut på måtten og begynder så småt at mærke, at jeg bliver en smule stærkere og smidigere for hver dag, der går. Det er fedt!

Af spændende (nok mest for mig, haha!) ting, der ellers er sket siden sidst, kan jeg opsummere:

Thomas og jeg har endelig fået bestilt vores “sommerferie”, som i år kommer til at ligge i første halvdel af September, hvor vi har booket fly, overnatninger og bil i Kroatien! Rejsen kommer til at være en mild “roadtrip” med ti overnatninger fordelt i to byer, så det ikke bliver for meget af et kørechock for mig. Jeg er nemlig den eneste med kørekort af os, og jeg har aldrig kørt i udlandet før, men mon ikke det går 🙂 Vi går med lidt tanker om en længere rejse til New Zealand næste år, så det er en god opvarmning, tænker jeg. Vi glæder os mega-meget, og jeg er allerede igang med at researche ting, vi skal opleve (deriblandt masser af Game of Thrones locations!).

Noget andet, jeg er virkelig excited over, er, at Thomas og jeg i næste uge skal passe hus, hund og to (!!!) katte i København. Jeg er vokset op med katte og har de seneste år virkelig været hunde-skruk, så det er en rimelig ideel situation. Glæder mig til hundelufteri i Hellerup, at have en have og ikke mindst katteputning.

Imens vi passer hus, har jeg fået en tid til en body SDS-behandling. Jeg er rigtig spændt på at opleve det! Mon nogen af jer har erfaringer med det? Jeg er generelt ret hooked på at prøve en masse mere “alternative” behandlinger af, så hvis I har erfaringer må I meget gerne dele! Jeg tænker, at akupunktur er det næste på listen.

I morgen planlægger jeg at tage bussen ud til mine forældre, som bruger ferien i sommerhuset i Følle. Vejrudsigten siger sol midt på ugen, så jeg håber at kunne suge lidt ekstra D-vitamin til mig og snuppe lidt arbejde på terrassen de næste par dage.


Jeg håber også, I nyder juli, og så tjekker jeg snart ind igen med en bette guide til en uge i selvkærlighedens tegn en af de kommende dage!

Klem, M.

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

10 Comments

 1. Rebecca

  Dejligt med et pip fra dig, Mia. Har savnet dine indlæg 🙂
  Det lyder skønt med en tur til Kroatien. Jeg havde selv en skøn ferie der for to år siden. Hvad byer skal I se? Jeg var især vild med Split, der helt sikkert er en af de smukkeste og dejligste byer jeg har besøgt.

  • Mia

   Dejligt at høre, at mit fravær bemærkes, hihi 😀
   Vi starter i Trogir lige udenfor Split 😀 Så skønt at høre, at du syntes om byen! Derudover skal vi til en mindre by to timer nord lidt udenfor Zadar 🙂

 2. Body-SDS er så fantastisk. Det er den bedste form for terapi både for krop og sind! Åhhh, jeg må snart ha’ sådan en treatment igen 🙂

 3. Denise Amanda

  Hej Mia
  Lige lidt sent kommer der er kommentar herfra. Jeg går selv i et Body- sds forløb, hvortil jeg har købt et klippekort med 5 behandlinger. Indtil videre har jeg fået 3 behandlinger og jeg er simpelthen så glad for det. Det er anderledes og grænseoverskridende, men udgangspunktet i at smerter i kroppen hænger sammen med det psykiske, giver rigtig god mening for mig. Tror også det handler om at man føler sig trygvhos sin behandler. Hver gang jeg afslutter en behandling, er jeg kommet så meget videre med arbejdet omkring min krop og mit sind. Det er en forløsende og fantastisk metode efter min mening. Du skal glæde dig!

  • Mia

   Jeg elsker tankegangen med, at det hele hænger sammen – det stemmer meget godt overens med min egen filosofi. Glæder mig så meget! 😀

 4. Natalie

  Hej Mia,
  Har du nogle tips til (eller erfaringer med) gode hjemme-videoer, hvis man vil dyrke yoga hjemme?

  /Natalie

  • Mia

   Hej Natalie,
   Yoga With Adrienne på YouTube er ret godt til begyndere og let øvede – men man kommer ikke så meget “længere” end det med hendes videoer. Til gengæld er det gratis 😉 Lige nu tester jeg også yogastream lidt herhjemme – det er jo så på abonnement (ligesom netflix), men niveauet er også rigtig godt. Der er både for begyndere og øvede!

   Klem, M

 5. Pil

  Det lyder virkelig dejligt! Alt sammen!
  I en periode gik jeg til body SDS-behandlinger grundet en ulykke med nakken og følgerne deraf. Jeg havde været til utallige fysioterapeuter, kiropraktorer, speciallæger osv. og intet hjalp – men så prøvede jeg body SDS, hvilket var en åbenbaring for mig. At arbejde med kroppen som en helhed og ikke kun det sted der er “problematisk”, giver ekstremt god mening i min verden.
  Jeg håber også at du får en god oplevelse med det 🙂

  • Mia

   Det giver nemlig også så god mening for mig! Glæder mig til at prøve det af 😀

Leave a Comment