Hverdagsmomenter #21 - GARDUM

Hverdagsmomenter #21


Søndagsudsigten fra sengen. 


Alt med tomatsauce og pasta er comfortfood for mig. Så denne uge stod det på lasagne – det er altså er vinder-ret, synes I ikke? 


Matcha og en god bog (som jeg må have fat i på biblo – dette eksemplar var nemlig i huset, og jeg har ikke fået læst den færdig endnu). 


L
idt sjælden computertid og knap så sjælden katte-nusning. 


Juiceingredienser.


M
in redning i sidste uge: ansigtsdampbade, ingefær/citron/kamillete og uendelige mængder urtepensil. 

Hej med jer! Så er jeg så småt ved at dukke op til overfladen igen efter en lille uges sygdom, som startede med en forkølelse og endte i bihulebetændelse. Jeg er sjældent syg, men denne gang måtte jeg se mig slået, og derfor har jeg brugt langt de fleste dage i sengen med varme ingefærsdrikke og masser af grønne juices.

Det har været ret dårlig timing, da vi den sidste uge har passet hus, hund og katte. Jeg havde set frem til lange gåture med hunden, men desværre er det ikke blevet til meget af den slags for mig. Det har dog været hyggeligt på trods, men jeg glæder mig også helt vildt til at komme hjem til min lejlighed i morgen. Det er bare rarest at være hjemme, når man er sløj.

I dag er jeg heldigvis ved at være nogenlunde frisk – og det var lige i tide, for i eftermiddag har jeg nemlig en tid til en Body SDS-behandling på Nørrebro. Forhåbentlig kan det få mig helt i tip top stand til denne uge, hvor jeg meget gerne skulle få indhentet en masse. Imens jeg har været sengeliggende har jeg tænkt rigtig meget over nye tiltag herinde, som jeg langsomt vil rulle ud her i sensommeren og i efteråret, og jeg føler så småt, at jeg er ved at være på den anden side af skriveblokaden. Så lidt positivt er der trods alt kommet ud af de mange dage under dynen!

Hvad har I brugt den seneste uge på? Det er jo ikke ligefrem fordi vejret indbyder til så megen sommersjov. Hvis I har gode bud på gråvejrsaktiviteter må I endelig tippe os andre om dem i kommentarfeltet!

 

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

7 Comments

 1. Åh, perfekt ostegratinering💓💓

  -A

 2. Ida

  Lasagne går man aldrig galt i byen med 🙂

  Jeg lavede din banan/tahin/rugsbrødsmad til morgenmad idag, mums!! 🙂

 3. Nicoline

  Årh træls med sygdom, men godt det er ved at være ovre. Der er ikke meget, der føles mere uretfærdigt end sygdom om sommeren (det skulle da lige være efterårsvejr i samme årstid, haha).
  Jeg er lige nu i London med en god veninde. Vi er på sprogskole og skal derudover bruge tiden på at udforske byen. Jeg ved, at du har været her og tænker om du kan give et tip eller dele din yndlingsbydel?
  Knus

  • Mia

   Hej Nicoline,
   Uhhh hvor spændende med sprogskole! Det er jo ved at være halvandet år siden jeg sidst var i London, så kan ikke huske så mange af stedernes navne, men Nana Bech, som jeg var afsted med, skrev en mega gode guide efter vores tur! http://nanabech.com/2016/03/london-diary/ Jeg kan især huske, at jeg var vild med Borough Market og området omkring – vi fandt på markedet en stand, der lavede de læksreste kager (gulerodskagen var insane) og RIGTIG varm chokolade, men standene skifter nok lidt. Markedet var ihvertfald nice, og weekenden skulle være det bedste tidspunkt at besøge det, da standene med råvarer også er åbne der (hvis I laver mad hjemme, kunne I jo tage et lille kig der). Håber det kan bruges til noget og nyd turen – er helt misundelig! 😀 Klem

 4. Nicoline

  Tusind tak – det kan bestemt bruges! Kigger da lige forbi Nana 😉

Leave a Comment