Hverdagsmomenter #22 - GARDUM

Hverdagsmomenter #22

Jeg er en af de der typer, der virkelig ser frem til mine indkøbsture. Der er bare intet som at have god tid til at tulle rundt i grøntafdelingen!

Den sidste uge har jeg prioriteret gåture til skov eller vand hver eneste dag. Det kan anbefales!
Første forsøg på at udvikle en smoothie uden banan – denne her er med blomkål og blåbær. God men ikke perfekt. Jeg skal nok dele opskriften, når jeg en dag rammer det perfekte miks! 
Måltidssalat med alt godt fra køleskabet. 
Jeg har endelig fundet modet til at kaste mig ud i at øve en masse upside-down yoga-poses derhjemme. I går lavede jeg min første fuldente hovedstand, og jeg var meget stolt af mig selv!
Aften-meditation i Botanisk have. 
matcha latte opskriftJeg er blevet rigtig glad for matcha-latte. Find opskriften på min Instagram her

Glædelig mandag derude! Har I haft en dejlig weekend? Det har jeg!

Fredag var jeg til en gigantisk privatfest i anledning af min bedste vens fødselsdag. Det er sjældent, at jeg går i byen og endnu mere sjældent, at folk i min omgangskreds holder privatfester, så det var en aften, jeg havde glædet mig til (pinligt) længe. Jeg var hjemme i seng kl. fem om morgenen efter både fest i hans lejlighed i Mejlgade og en kort tur i byen, hvor vi nåede at ramme hele tre forskellige dansegulve – og det bedste af det hele? Jeg drak næsten ikke. Tre glas vin og en enkelt øl blev det til i løbet af seks timer, hvilket betød, at jeg kun havde moderate tømmermænd lørdag.

Generelt har jeg skruet rigtig meget ned for mit alkoholindtag (delvist af sundhedsmæssige årsager og delvist fordi jeg simpelthen er en “kedelig” type, der ikke rigtig kommer ud, haha!), og det var fedt at opleve, at jeg stadig kan gå i byen og have det vildt sjovt, uden at være fuld. Jeg forudser flere ædru nætter på dansegulve i fremtiden, ihvertfald.

Lørdag og søndag stod på det, jeg vil kalde en ultimativ Mia-weekend: yogatimer, gåture, podcasts, dokumentarer og god mad – alt sammen i mit eget selskab. Så jeg er ultra klar til denne uge nu!

Ellers sker der ikke så meget herhjemme udover, at jeg simpelthen er så glad i øjeblikket. Jeg har taget en kæmpe-beslutning, som er mega grænseoverskridende, men også vildt spændende, og i øjeblikket kan jeg nærmest ikke tænke på andet. Jeg skal nok fortælle mere om det om et par måneder, men lige nu nyder jeg at have det for mig selv. Jeg vil dog gerne dele, at det handler om endnu en form for solo-eventyr til foråret 😉

Af flere rare ting, der gør mig i godt humør, kan jeg nævne min genfundne kærlighed til bloggen igen (og jeres altid skønne kommentarer herinde), Thomas’ og min kæresterejse til Kroatien om under en måned og måske endda endnu en udenlandsrejse i arbejdssammenhæng senere i August. Alt i alt er der god stemning herhjemme i den lille lejlighed, kan I nok forstå!

Nu vil jeg kaste mig over min mailindbakke. Kan I have en dejlig mandag.

Kram, M.

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

8 Comments

 1. Bine

  Man kan virke føle dit gode humør på bloggen og Instagram i øjeblikket – og det smitter! Mere af det tak 😀

  • Mia

   Årh, det er jeg glad for at høre, Bine! Det er nogle gange lidt svært at “oversætte” blot til tekst og billeder, så er glad for at det alligevel kan fornemmes 🙂

 2. Ida

  Årh, hvor ser det hyggeligt ud med aftenmeditation udenfor. Vil jeg bestemt overveje, når vejret er til det i Kbh 😀

  • Mia

   Det er sådan en treat, synes jeg! Og så let. Det er bare lige med at komme ud af døren efter aftensmaden, inden man bliver helt bøvet og træt 😀

 3. Emma

  Er muslien på din smoothie bowl hjemmelavet? Den ser virkelig god ud!

  • Mia

   Nej, det er en granola fra det nye brand guru-snack. Deres granolaer er for vilde (og godt nok også lidt dyre, men også sindssyg kvali) – den med vanille/den originale er min favorit, men den med choko (på billedet) er heller ikke værst 🙂 En pose (500 g) kan snildt snige sig op på 80 bobs i butikkerne, desværre, men online har jeg set dem til lidt mindre.

 4. Michelle

  Ej, hvor har du fundet øko matcha fra Urtekram henne? Og hvor meget måtte du slippe? 🙂

  • Mia

   Har købt den i Super Brugsen – og prisen var omkring 50 kr for 50 g., hvilket er en meget god pris. DOG virker det ikke til at være verdens bedste kvalitet, desværre :/ God kvali matcha er meget grønt og smager ikke så bittert – og denne er ikke crazy grøn og har en moderat bitter smag. Men igen – den er også ret billig ift. at være øko.

Leave a Comment