Hverdagsmomenter #24 - GARDUM

Hverdagsmomenter #24

I øjeblikket eksperimenterer jeg med kaffe-fri latte derhjemme – og den her (cacao, kokos, peanutbutter, ashwagandha, bipollen mm) er en af mine favoritter.

Åbning af Salling Rooftop med min mor som min date i torsdags. Det er uden tvivl det bedste rum og den bedste udsigt i byen! Der åbent for alle nu, så tag et smut forbi hurtigst muligt!

Fra toppen af Salling er der også et udsigtspunkt med glasbund over strøget. Rimelig scary og sejt!

Endnu en omgang latte-love. Denne gang med ingefær og gurkemeje.
Spontan frokost på Bellevue strand med udsigt til klassisk dansk sommervejr.
Støy har udvidet til lokalerne over butikken på Storetorv. Det er de gamle suiter fra Hotel Royal, og det er så crazy smukt deroppe. Adgang sker ved aftale – forhør jer i butikken omkring det (det er det hele værd!).
Yoga med havudsigt er ikke at kimse af.
En skål ren godhed. Især min hjemmelavede sauerkraut er en favorit lige nu. Opskrift kommer, når jeg har færdigtestet den.

Glædelig mandag! Så er jeg tilbage på pinden efter først et par hektiske dage og så et par dage på sofaen derhjemme.

I dag tog jeg spontant i sommerhus. Om en uge tager T og jeg til Kroatien, så jeg har en masse skriveri og andet, der skal samles op på inden da, men det virkede lidt sørgeligt at sidde hjemme i lejligheden med det, når nu vejret endelig var blevet lidt sommerligt herhjemme. Så jeg tog bilen til sommerhuset og planlægger at bruge de næste par dage herude på en lille arbejds-bootcamp på terrassen. Best of both worlds!

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

8 Comments

 1. Miriam

  Ej, hvor ser de latte drikke super lækre ud – og hvor er den enormt flotte kop fra?

 2. Simone

  Den kaffe-fri latte med cacao vil jeg da enormt gerne have en opskrift på! Den ser virkelig lækker ud.

  • Mia

   Der kommer opskrift på en masse af mine latter, når jeg har færdigtestet dem og har fundet de perfekte miks 🙂 alle ingredienserne til den med cacao har jeg dog delt på et Instagrambillede i sidste uge (bare uden mængder).

 3. Ida

  Årh hvor lyder det bare skønt med sommerhus! 🙏🏼

 4. Julie

  Det må være så skønt at kunne tage i sommerhus og til natur og ro, når du har lyst og brug for det – kan jeg godt forstå, du er taknemmelig for! 🙂

Leave a Comment