Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

Jeg er blevet vild med morgengrød efter et års tid, hvor jeg næsten ikke kunne få det ned. Måske sæsonens skønne toppings og kolde morgener har hjulpet?
Tur i skoven med min far. Vi har GeoCachet siden 2005, men jeg har ikke været med i mange år. Hvis I er naturglade kan GeoCaching i øvrigt anbefales – det er en lille skattejagt med GPS og ægte skatte rundt omkring i Danmark. Jeg tror ihvertfald, jeg skal have oprettet mit egen profil snart!
Tirsdag var jeg til event med UniKalk, som inviterede os i køkkenet for at lave knoglevenlig mad.
Glad naturbarn.
Her tilbragte jeg mange timer i sidste uge. Denne uge tager jeg det lidt roligere, for at passe på min skulder, som brokkede sig til klassen i går.
Det er altid en surrealistisk oplevelse at spotte Plantemad i byens boghandlere!
Da solen kom frem forleden, pakkede jeg mig grundigt ind og tilbragte to timer på tagterrassen. 

Godmorgen derude!

Så er jeg tilbage på pinden herinde efter en weekend, hvor jeg endte med (næsten) at gå helt offline fra både blog og sociale medier. Det var tiltrængt og kan som altid kun anbefales! Sidste uge var fyldt godt op med et par større deadlines og sociale arrangementer, så da weekenden kom, følte jeg mig helt vendt på hovedet og ude af mig selv. I dag er det heldigvis meget bedre.

Denne uge er mere low-key med plads til blogfordybelse, og det glæder jeg mig til. Derudover tager vi en halv fridag for at besøge Thomas’ farmor og så har jeg en tid til akupunktur og cupping sidst på ugen (glæder mig til at fortælle om det!). Ugens højdepunkt bliver dog weekenden, hvor jeg stikker af i sommerhus – det bliver så skønt!

Hvad står denne uge på for jer? Det er altid så hyggeligt at høre om jeres planer! 🙂

Vi blogges i morgen!

Klem, M

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

8 Comments

 1. Natasja

  Sidder pt i min sofa i morgensolstråle med min yndlings the og din blog efter dit indlæg om morgenrutine fik mig til at indse, at det ville være min perfekte start på dagen. Vil prøve at fortsætte med det resten af ugen. Ellers skal jeg noget så sexet som at købe nye skralde spande fordi vi jo skal sortere affald i Århus nu. Og til retroguld i weekenden! 🙂

 2. EJ hvor er det da bare nogle super hyggelige dage du har haft og så gode billeder og dejligt med grøden! 🙂

  Jeg skal holde fødselsdag hos min mor i dag, da jeg fylder 22 år, og ellers står ugen på rengøring, og afslapning og skole 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  • Mia

   Hvor hyggeligt med fødselsdag – tillykke 😀 Håber du får en skøn dag og uge!

 3. Nøj, hvor ser den morgengrød lækker ud! Min uge står på en hulens masse arbejde, før jeg på fredag tager en lille uge hos min kærestes familie i de franske alper (:

 4. Skønne billeder som altid <3

  Jeg skal i morgen til Deva Premal og Mitten koncert i Malmø, jeg har nemlig været så heldig, at vinde billetter, juhuuu 🙂

  Ellers står ugen på yogaundervisning og massagekunder og i weekenden sidste modul af min restorative yogaudd. Søndag workshop hos min primær yogalærer!

  Fantastisk uge 🙂

Leave a Comment