Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

Yoga foran kakkelovnen og med havudsigt er ikke at kimse af.
Weekendens læsestof samt hjemmelavede aromaterapi roll-ons; perfekte til afslapning og yoga. 
Fra en stille gåtur på Mols.
Reklame: jeg er startet i et forløb hos Tairo Klinik, hvor vi skal arbejde på at forbedre min kropsholdning og rette op på lidt skavanker med Rolfing, cupping og akupunktur, så jeg kan få endnu mere ud af min yogapraksis. Udsigten over Banegårdspladen fra klinikken er ikke værst!
Smuk aftenudsigt fra sommerhuset.

Opskriftstestningen til bog 2 er i gang – her er første udkast til de perfekte sundere morgenmadspandekager tilsæt stegte æbler plukket på en gåtur. 

Det blev til et lidt sent mandags-check in i dag – jeg er nemlig i sommerhus, og det er som om det der med tid ikke rigtig er et begreb, man arbejder med herude. Jeg gør ihvertfald ikke.

Jeg kørte alene herud i fredags og brugte tiden på kogebogsskrivning, yoga med pæn udsigt, læsning, filmkiggeri, gåture på Mols og at stirre ud i luften (det er ikke så kedeligt, som det lyder, når man har den smukkeste udsigt over Aarhusbugten fra sin sofa). Søndag kom T herud, og så har vi ellers sommerhushygget siden da, inden turen i eftermiddag går hjem til Aarhus og min fars fødselsdagsfejring i aften. Ikke en slem start på ugen, nej!

Sidste uge var skøn og dejlig nede i tempo – og denne uge ser heldigvis ud til at gå i samme retning. T har fået fast fuldtidsjob i København og flytter derover i weekenden denne uge, så vi planlægger at få smækket lidt ekstra kvalitid ind i kalenderen, inden den igen (og denne gang sådan for alvor og i lang tid fremad) står på “langdistance”-forhold. Jeg skriver det i citationstegn, da ingen af os heldigvis synes, at der er så langt mellem København og Aarhus, og at det naturligvis hjælper en del på projektet, at jeg har så fleksibelt et skema, der gør besøg lette at arrangere.

Hverdagen bliver naturligvis anderledes, og jeg kommer nok til at føle mig lidt ensom i starten – men samtidig glæder jeg mig også til ekstra alenetid til at fordybe mig i kogebogsskriveriet (dét er nemlig lettest, når man er alene og kan rode alt det man vil) og i min yogapraksis derhjemme (igen lidt lettere at koncentrere sig om at stå på hovedet, når der ikke er publikum).

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend, og er kommet godt igang med den nye uge. Hvad står den på? Det er altid så hyggeligt at høre om jeres planer!

Vi blogges ved!

Klem,
M

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

8 Comments

 1. Nicoline

  Wow, hvor er der flot oppe ved det sommerhus! Og hvor ser pandekagerne bare ualmindeligt lækre ud (glæder mig til den kogebog, jo ;-))
  For mig står denne uge på skole, arbejde og lektier, men der bliver også tid til lidt venindehygge, madlavning og noget klasse-tamtam sidst på ugen. Det er skønt! Jeg er blevet endnu bedre til at huske både at værdsætte og finde tid til de gode ting i løbet af ugen i takt med, at jeg bl.a. læser dine hverdagsmomenter og “the good list” 😉

  • Mia

   Ja, det er virkelig det bedste sted i verden (i min optik) 😀
   Det lyder som en dejlig! og hvor er det skønt at høre, at listerne får dig til at sætte ekstra pris på de små ting <3

 2. Anne

  Hej søde Mia

  Jeg har lagt mærke til, at du af og til sender billeder fra din yogamåtte, hvor du laver hofteåbende øvelser. Har du mon lyst og tid til at dele ud af dine erfaringer – og fx yndlingsøvelser hertil – i et indlæg?

  • Mia

   Hej Anne,
   Jeg kommer først til at dele yogaguides og øvelser, når jeg har taget min yogalæreruddannelse – simpelthen fordi jeg ikke vil komme til at guide forkert. Vil gerne vide lidt mere, før jeg fortæller andre, hvad de skal gøre 🙂 Men der er masser af den slags guides på YouTube, hvis du gerne vil igang nu. Søg eventuelt på “hip openers” – denne video ser f.eks. ud til at være god: https://www.youtube.com/watch?v=taEo6dyI8VA 🙂

 3. Ida Amalie

  Hej!
  Jeg får helt lyst til at tage i sommerhus og fordybe mig i yoga, mad og meditation 🙂 Jeg har brugt starten af ugen på at skabe ro i min nakke og krop efter et uheld i søndags. I aften skal jeg lave gnocchi på søde kartofler med min søde veninde og ellers til Grenaa i weekenden for at besøge svigerforældrene. 🙂 Du må have en virkelig dejlig restuge 🙂
  Knus

 4. Rosa

  Hej Mia, hvor er det super inspirerende at læse med herinde 🙂 jeg vil høre hvilken måtte du bruger til yoga, da jeg lige netop er på udkig efter en ny.
  Tak for tankevækkende inspiration 🙂

Leave a Comment