Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

Søndagsfrokost i sofaen.

Vintersol i rådhusparken.

Morgenmad med min mor på Fika – deres cappuccino på soya er så lækker!

Jeg elsker at lege turist i egen by. Domkirken er en evig favorit, og sidste uge fik jeg slæbt Thomas med. Han var også imponeret!

Byens bedste croissant!

Smukke efterårskålhoveder på Ingerslev torv.

Ugen bød på masser af blid hjemmeyoga, da min skulder stadig ikke er klar til “rigtige” hold hos YO. 

Sidste uge var en dejlig rolig en af slagsen. Masser af hjemmetid, som især blev brugt på at rydde ud og rydde op, samt hjælpe Thomas med at pakke sammen og forberede flytning. Han rykkede lørdag, og så har jeg ellers brugt weekenden på at finde mig tilrette og hygge lidt ekstra om mig selv i lejligheden.

I dag startede lidt skævt. Natten bød på masser af syrede drømme, uro i kroppen og ærlig talt ikke særlig meget søvn. Jeg fik derfor både sovet over mig (dvs. jeg vågnede ikke af mig selv ved syv-tiden) og snublet ned af trappen til hemsen, da jeg endelig vågnede. Pænt godmorgen, ja. Så jeg hoppede direkte i et par støvler, tyk jakke og halstørklæde (stadig med mit nattøj under), og så gik jeg en morgentur med en kop te i hånden i Botanisk Have, som var klædt i rimfrost. Det hjalp meget, og nu føler jeg mig som mig selv igen.

Jeg glæder mig sådan til denne uge – jeg har nemlig så mange dejlige aftaler i kalenderen! Både de sociale af slagsen; jeg skal drikke kaffe, gå tur og spise frokost med tre forskellige veninder, til et enkelt event – samt de mere self-care agtige med planlagt morgenbesøg hos Grosserbadet (glæææder mig til sauna og dampbad!) og en tid hos Tairo Klinik, hvor vi skal se nærmere på min ryg og min skulder med rolfing og måske lidt cupping og akupunktur. Derudover har jeg en lang liste med opskrifter til næste bog, der skal testes færdig, og så er mine planer for ugens indlæg herinde også meget spændende. Slet ikke værst nej!

Hvad står jeres uge på? Og har I haft en dejlig weekend? Glæder mig til at høre 🙂

Kram,
M

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

4 Comments

 1. Jeg havde en rigtig dejlig og afslappende weekend, hvor der stod på baby besøg og bare ren hygge med min kæreste og familien 🙂

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 2. Nicoline

  Din kommende uge lyder da skøn!
  Min står ud over skole på venindehygge (skal bl.a. lave din chili sin carne til en veninde – den er altså en favorit!), fødselsdagsfejring af min far og lidt jamming i vores band i aften. Mange gode ting!
  God uge til dig <3

Leave a Comment