Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

I dag er kontoret flyttet på LYN fabrikken sammen med Nana.Smukke æg fra min venindes gård. 
I får opskriften på denne tærte med græskar, grønkål og feta i morgen, og I kan godt glæde jer! 
Gåtur på havnen under høj efterårshimmel. Mon nogle af jer har prøvet Bådcaféen? Jeg har først opdaget den nu!
Skøn og mættende frokostsalat. 

Hej venner!

I morges besluttede Nana og jeg, at flytte vores respektive hjemmekontorer ned på LYNfabrikken, og det var noget nært den bedste mandagsbeslutning nogensinde. Jeg sagde jo min kontorplads op i sommers, og lovede derfor mig selv at bruge lidt af de sparede penge på at blive bedre til at arbejde ude. Men det er faktisk ikke sket én eneste gang! Så i dag skulle der laves om på det, og hvor var det en god beslutning. Altid rart at komme lidt ud af hulen og se andre mennesker (+ ikke selv at skulle lave frokost 😉 ).

Denne uge står på en tur forbi Kasper hos Tairo Klinik til rolfing (sponsoreret), et enkelt event (der er lovet julebag, så jeg glæder mig ekstra meget), gåtur med Emma, en tur til frisøren (meget tiltrængt!) og et par yogatimer. Derudover glæder jeg mig til at få testet min nye arbejdsplan, som forhåbentlig vil gøre det lettere at finde tid til både blog og til få gjort et indhug i kogebogsskriveriet. Lige nu er planen at skrive indlæg og lave blog- og virksomhedsadmin man-tir-ons og så skrive på bogen tors-fre (og i weekenderne, hvis det bliver nødvendigt). Jeg har aldrig været så god til det der med struktur og time management, men hvis jeg ikke skal brække nakken helt over vinteren, tænker jeg, at det er en god idé at få det hele lidt mere skemalagt. Nu må vi se, hvor længe det holder 😉

Derudover tænker jeg, at jeg skal have pyntet lidt op til jul derhjemme denne uge. Jeg er hverken til nisser eller nips, men jeg har et par fine kugler, som jeg tænker skal hænges på en gren. Og så overvejer jeg at få bakset mit livs første adventskrans sammen! Det bliver noget med hvide bloklys og eukalyptus, tænker jeg. Måske en grankogle eller to, hvis bølgerne går højt. Har I fået pyntet op endnu?

Vi blogges ved i morgen, hvor jeg kigger forbi med opskriften på den skønneste tærte med græskar!

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

4 Comments

 1. Julie

  Jeg besøgte Bådcafeen forrige søndag, og kan sagtens anbefale den – men vil også hilse og sige at det er en god ide at bestille bord i weekenderne 😉 Jeg fik en super lækker laksesalat, kæmpe portion men virkelig velsmagende. Og deres brød med tandsmør <3 Næste gang tror jeg, at jeg skal have en kop varm kakao.

  • Mia

   Gode tips – tak Julie! Og kan forestille mig, at varm kakao må være ekstra hyggeligt hos dem 😀

 2. Anne

  Jeg er i gang med mit bachelorprojekt, så min overspringshandling i lørdags var at hænge julepynt op. I dag var det at lave kalenderlysdekoration. Derudover har jeg også fået presset ind at hænge lyskæder op ude i mine forældres have – det er så hyggeligt i den mørke tid, og jeg har heldigvis fået hængt mere lys op i år end hidtil 😄

  • Mia

   Det lyder som den perfekte overspringshandling, Anne! Lyskæder udendørs er bare det hyggeligste 😀

Leave a Comment