Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

Jeg er stadig helt ekstatisk over at kunne bruge alle mine jakker. Efteråret og vinteren er virkelig de bedste årstider at klæde sig på i!
En ny pink udgave af min latte med tranebær. 
Reklame: Onsdag var jeg forbi PER i Ryesgade til opfriskning af lokkerne med skønne produkter fra Aveda. Det var tiltrængt (øverste billede er taget efter besøget, så der kan I se klip og farve). 

Rimfrost og smuk solopgang ved sommerhuset.
Kreatid med min mor. Jeg havde fundet et gammelt ostebræt i marmor i en genbrug, og nu er det opgraderet til adventskrans – så fint!

Startede hver morgen med lidt morgenstræk på måtten med udsigt over Aarhusbugten. Sådan cirka den bedste start på dagen. 

Lav vintersol i den fineste skov. 

Så er jeg tilbage på hjemmekontoret (aka. ved spisebordet i min bette lejlighed) efter en dejlig weekend, som blev tilbragt med mine forældre i sommerhuset. Jeg besluttede i sidste uge at tage med dem derud, da min kalender var fri og jeg ærlig talt ikke vidste, hvad jeg skulle bruge weekenden på. Generelt er jeg vild med at være alene, men nogle gange kan det godt blive lidt ensomt – især i weekenderne, hvis jeg ikke lige har sørget for at få lavet planer. Kender I det?

Ugen havde samtidig været lidt skør. Jeg havde meget let til tårer, missede et event, jeg havde glædet mig til (det er ellers aldrig sket før) og var generelt helt forvirret og ved siden af mig selv. Så det blev til en tur i sommerhus, og hvor var det en god beslutning!

Min mor og jeg besøgte lidt forskellige gårdbutikker og julemarkeder lørdag, lavede dekorationer (for første gang i mange år har jeg adventskrans og en hjemmebundet krans på døren!) og bagte vaniljekranse. Lørdag aften så vi Polarekspressen, og søndag var min far og jeg ude og GeoCache (en form for skattejagt med GPS) på Djursland. Eftermiddagen stod på vafler med hjemmelavet marmelade. Altså – så bliver weekenden ikke bedre, vel?

Denne uge kommer udover computertid til at stå på et par kaffeaftaler, og så kommer T endelig hjem til Aarhus i weekenden. Vi har ikke set hinanden, siden han i midten af November startede på job i København, så det bliver dejligt med en weekend sammen. Planen lyder på julehygge med min familie i sommerhuset lørdag og en tur i Tivoli Friheden til Kødbyens Mad & Marked om søndagen. Vi var afsted sidste år på min fødselsdag, og det var så fint derude, så jeg glæder ekstra meget!

Jeg håber, I har haft en skøn weekend! Hvad stod den på? Måske adventshygge? Fortæl endelig! Og apropros advent: i går startede jeg rækken af advents-konkurrencer ovre på min Instagram! I kan stadig nå at deltage, så skynd jer forbi, hvis I ikke allerede har gjort det 🙂

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

10 Comments

 1. Nicoline

  Hvor lyder det som en dejlig tid, du både har haft og går i møde!
  Min weekend stod på julefrokost og dertilhørende tømmermænd (selvom det primært var træthed – yay for at være ung og modstandsdygtig,haha), gåtur ved vandet og afleveringer. Og julekalender!! Jeg elsker december <3

  • Mia

   Det lyder som en dejlig weekend! Og nyd ungdommen og modstandsdygtigheden overfor alkohol! 😀 jeg er helt død dagen efter, når jeg får mere end to glas vin. Men husker tydeligt dengang en rugbrødsmad med spejlæg og ketchup var alt, der skulle til, før jeg havde det godt igen 😉 Hvilken julekalender ser du? Jeg overvejer at starte på DRs (har jo ikke noget TV, så det skal være på nettet), men gider ikke, hvis den er fesen i år 😛

   • Nicoline

    Jeg synes faktisk DR’s er okay. Skuespillerne er generelt set gode og plottet er meget sødt (og forudsigeligt, hehe). Klart en forbedring i forhold til de seneste år, men der er jo ikke nogen, der når de gamles klasse (altså gammel for mig er Jesus og Josefine og Absalons hemmelighed, haha) 😉

    • Mia

     Jeg har set de første fire afsnit af Snefald nu – den er cute! Tror jeg vil følge med resten af måneden 😀
     Og ja, Absalons Hemmelighed, Jesus & Josefine og Jul i Valhal var geniale! Gode tider!

 2. Marie

  Se Snøfall og se den med norsk tale. Jeg kan ikke anbefale den nok!

 3. Hvor er det et dejligt indlæg og hvor lyder det til at du har haft en skøn weekend.
  Selv var jeg til firma julefokost,der var så sjov, at jeg først var hjemme kl 4.30 lørdag morgen/nat. Lørdag stod den på endnu en koncert med et af mine yndlingsbands Magtens Koridorer og idag mandag har jeg taget toget til Kbh for at mødes med nogle dejlige damer i blogger netværket Bloggers By Heart.
  God uge til dig 😊

  • Mia

   Årh, det lyder også bare som en skøn weekend, du har haft 😀 God uge til dig også!

 4. Caroline

  Bliver helt misundelig på, at du har så fantastisk et tilflugtssted med natur og plads og ro! Det lyder så dejligt! 🙂

  Jeg var i Tivoli Friheden sidste søndag, og skal derind igen lørdag, når jeg har afleveret eksamen. Det er så fint, et lille stykke juleparadis! Det er altså lidt fortryllende med alle lysene og ‘sneen’!

  • Mia

   Ja, jeg er simpelthen så heldig!
   og ja, det er så hyggeligt derude! Glæder mig så meget til at komme ekstra meget i julestemning (selvom det næsten er svært at jule mere, end jeg har gjort de sidste par dage :P).

Leave a Comment