Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

Sidste uge kørte Nana og jeg stikvest mod Ringkøbing og Hvide Sande. Det var så hyggelig en tur!
Og tjek lige Nanas mave. Det er virkelig ved at være oppe over nu! 
Turen bestod af en masse genbrugsbesøg, gåture i den smukke natur og en tur på Røgeriet i Hvide Sande, hvor vi fik glamourøs mad (pommes og fiskefileter) og (alkoholfri) øl. 
Pæn weekend-brunch derhjemme. 
Jeg er netop startet i fitness igen!
De seneste uger har stået på masser af veninde-kvalitid. Her med Emma på Emmerys (de tager i øvrigt ikke ekstra for at skifte mælken ud med en plantebaseret en af slagsen! det er sgu i orden!).

Hermed sidste uges (og lidt af denne uges) hverdagsmomenter. Dagene er især blevet brugt med gode veninder, masser af gåture (jeg gik sammenlagt 32 km lørdag, søndag og mandag!), en enkelt fredagsbar og køkkeneksperimenter. Altså foruden skærmtiden. Mine aftener blev desuden brugt på at få indhentet en masse True Blood på HBO – jeg var kæmpe fan way back (I ved, dengang hvor man købte serier på DVD, fordi streamingtjenester ikke fandtes), men havde aldrig set de sidste sæsoner. Det er der heldigvis lavet om på nu, haha!

Jeg er i øvrigt startet i Fitness World igen. Dem, som har fulgt med herinde, kan måske huske, at jeg har haft et love/hate-forhold til det sted i rigtig mange år. Jeg er nemlig ikke så stor fan af stemningen/energien i den slags centre, men samtidig er træning med vægt faktisk noget af det, som min krop allerbedst kan lide (sammen med yogaen, naturligvis!). Så jeg har meldt mig ind igen – men denne gang med det forbehold, at det kun er for at tage hold med vægte (og løbe på løbebånd – mine skinneben har nemlig været lidt trætte af at løbe på asfalt), imens min yoga (når min skulder bliver i orden) naturligvis stadig foregår hos YO.

Jeg håber, I har det godt. Jeg kigger ind senere på ugen med et par indlæg; bl.a. med opskriften på en skøn måltidssalat, en liste med intentioner for 2018 (er det for sent til at kalde dem nytårsforsæt?) og lidt andet kræs.

Klem, M

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

6 Comments

 1. Mia

  Kender godt det med at have et generelt forbehold, når det kommer til fitnesscentre, men jeg har fundet ud af, at det for mig altsammen afhænger af hvilket center, jeg kommer i. Fx kan jeg ikke holde ud at være i Scandinavian. Jeg synes, der er lavt til luftet og lidt en klaustrofobisk atmosfære, og så er der rigtig mange fitness-fitness-typer (hvis det giver mening – de dér alt for seje typer, der bare har styr på det hele og kommer for at blive set, mere end for at træne). Tilgengæld er jeg mega glad for Nørrebrogade, hvor jeg synes der er en mega rar atmosfære og især deres øverste etage er et rart sted at styrketræne som kvinde 🙂

  • Mia

   Fitness-fitness-typerne giver klart mening, haha 😀 Jeg kommer både i Scan (kun om dagen på hverdage, for der er der næsten tomt), Nørrebrogade, Nørreport og busgaden – og ja Nørrebrogade er rigtig fint! Altid meget mere luft!

 2. Stine cecilie

  Dejligt at “høre” fra dig igen og sikke dejlige ting du har lavet! Hvide sande har stort set alle mine barndomssommerferier og jeg knuselsker det sted, der er ro og utrolig smukt! Den der pæne luksus-brunch ser virkelig lækker ud! Mon du kommer til at dele opskriften? 🙂

Leave a Comment