Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

En grøn frokost. 
I 90’erne strikkede min mormor matchende islændersweatere til min mor og jeg. Hvor sød er miniudgaven lige?! Glæder mig til at se min kommende nevø/niece i den! (jeg får stadig glædestårer i øjnene af at tænke over, at jeg skal være faster i år)
Islændersweateren fik os til at kigge mine forældres gamle fotoalbum igennem. Synes billederne her fra en ferie i Sverige er så skønne!
Arbejdsdate med mig selv på LYNfabrikken. 
Søndagsbobler til event på Museum Jorn i Silkeborg. 
Udstillingen LER gjorde stort indtryk på mig. Især dette næsten kirkelige rum med enorme buster var smukt. 
Et af værkerne består af disse små terracotta-kuber, som man må tage en med hjem af. 
Eventet sluttede med leg med farver på tallerkener. Så hyggeligt!

En lidt forsinket omgangs “hverdagsmomenter” denne uge – beklager!

Det blev ikke til mange billeder fra sidste uge. Ærlig talt var det nemlig en lidt mærkelig uge, som både var fyldt med aftaler, men som også var ret tung af nogle personlige årsager. I dag føler jeg mig helt tømmermændsramt, men jeg håber, at det vender en smule i løbet af ugen – jeg har nemlig sørget for at fylde dagene med masser af dejlige planer og mennesker.

Et af sidste uges højdepunkter var et besøg på Museum Jorn i Silkeborg. De holdt nemlig et event i anledning af deres nye udstilling LER. Jeg havde aldrig besøgt museet før, men kendte en del til Jorns kunst, da han har udsmykket det gymnasium, jeg gik på (sjovt, hvordan jeg slet ikke satte pris på det dengang, men i dag føler mig helt priviligeret over at have haft en hverdag med så smuk kunst omkring mig!). Udstillingen viser seks forskellige kunstneres værker med udgangspunkt i ler – og det var virkelig en imponerende udstilling. Jeg holder generelt af at gå på kunstmuseum, men det er længe siden, at jeg har været så påvirket af en udstilling. Hvis I kommer forbi Silkeborg eller mangler en destination til en udflugt, synes jeg I skal besøge Museum Jorn! Udstillingen løber til d. 10. juni i år.

Denne uge står som sagt på en rigtig fyldt kalender – og det passer mig fremragende. Der skal både tages lidt hold i fitness og YO, drikkes vin, spises middag med veninder, afholdes møder og gåes ture. Så det er jo ikke værst! Hvad står jeres uge på?

Klem,
M

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

7 Comments

 1. Det lyder så skønt med en masse aftaler. Det er sjovt, at det nogle gange kan være helt afstressende bare at fylde kalenderen op og så lade livet gøre sin ting. Og vin og YO er bare altid en god idé!

  Meget modsat dig, så har jeg en uge i lavt gear og jeg prøver at nyde det, så længe det varer 🙂

  • Mia

   Ja, lige præcis! nogle gange er distraktioner det bedste.
   Håber du får en dejlig rolig uge <3

 2. Line

  Vent, du har gået på Statsgymnasiet?:)

 3. Nicoline

  Uh, din uge lyder skøn!
  Min står pt. på sygdom, men jeg håber, at det vender, så jeg kan være frisk til terminsprøve i morgen og familiebesøg i weekenden. Mere kan jeg vist ikke fylde i kalenderen min helbredstilstand taget i betragtning, hehe.

  • Mia

   Åh hvor øv med sygdom! håber du snart er på toppen igen. Rød solhat-dråber og Urtepensil kan anbefales – den kombi får mig altid på ret køl forholdsvis hurtigt (de fungerer bedst, hvis man tager dem, når man mærker det første tegn på sygdom, men de kan også forkorte forløbet en smule) 🙂

Leave a Comment