Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

Søndags gåtur i tågen med Jakob. Vi har kendt hinanden i tyve år til sommer – er det ikke vildt? Er så glad for at have en håndfuld venner, som jeg har kendt så længe. 
Min veninde er netop flyttet tilbage til Aarhus, og er tilmeldt flyttet ind i en lejlighed kun 400 meter fra min! Needless to say har vi hygget os ekstra meget sammen – blandt andet med arbejdsdates på LYNfabrikken.
Jeg har elsket at starte mine dage med en fuldfed chiagrød. Opskriften og ideer til måder at bruge den på, får I senere på ugen. 
Jeg er så småt klar til at smide huen og tørklædet. Kom nu forår! 
Ugen bød på blide yogatimer hos YO. Bliver aldrig træt af deres nye smukke lokaler!
Lørdag var jeg i byen iført en buksedragt, jeg lånte af min veninde. Jeg har aldrig ejet en buksedragt, men jeg er nu blevet overbevist om, at jeg må have fat i en magen til denne!
Cappucino og people-watching med Nana. 

Glædelig mandag!

Jeg håber, I har haft en dejlig uge og er klar på en ny en. Jeg har haft en rigtig dejlig en af slagsen – jeg besluttede nemlig at skære lidt ned for forventningerne til arbejde og produktivitet og istedet prioritere ekstra tid på de dejlige mennesker omkring mig. Der blev drukket exceptionelt meget vin, danset, drukket kaffe, gået ture og spist masser af god mad. Og der blev både strukket ud i YO og løftet vægte i fitness. Alt i alt kan jeg ikke klage, nej!

Planerne for denne uge ser lidt mere stille og rolige ud. Jeg glæder mig til lidt mere fordybelse igen – både til blog og kogebog – og lidt mere tid alene. Balance, I ved. I dag står foruden computertid på en løbetur, en gåtur med Emma, og så er planen at smutte forbi mine forældre til aftensmad og et lille DIY-projekt. For et par uger siden købte jeg nemlig et sofabord på DBA, som jeg (rettelse: min far) har slebet ned, og som nu skal bejdses. Jeg har aldrig bejdset før, så jeg er lidt spændt! Forhåbentlig bliver det pænt.

Hvad står jeres uge på?

Vi blogges!
Klem, M

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

12 Comments

 1. J Thomsen

  Hvor er den super smukke buksedragt fra? Den er da bare så fin så fin til dig!

 2. Sara E

  Fattien har jo mad skillzz, så det skal nok blive lækz!

  • Mia

   hahahha, bejdsen så sgu lidt grønlig ud, så jeg turde ikke bruge den! Testede på et lille stykke træ. Tror jeg må forbi en farvehandel i morgen og se, om de kan hjælpe mig med at finde den rette 😀 glæder mig til d. 23. :*

 3. Nicoline

  Nej, hvor er den pæn buksedragten! Du må gerne dele et link, når du finder en 😉
  Hele sidste uge endte med at stå på sygdom, så jeg prøver at starte stille op. Men både skole og arbejde kalder, og så glæder jeg mig til at få energi nok til at vende tilbage til yogamåtten, løbeskoene og gryderne 🙂
  God uge til dig!

  • Mia

   Weekday har stadig præcis den samme, hvis det er 🙂
   håber energien snart vender tilbage – du har da rigtig været ramt! Jeg føler lidt kriller i halsen i dag, men håber at kunne slå det ned, inden det for alvor sætter sig. Må igang med urtepensilen 😛 God uge til dig også :*

 4. Malene

  Ej Mia det er nu altså en fornøjelse at følge med på din blog! Du minder altid mig om, at der ikke er noget underligt i, at holde af sin alenetid – TAK for det! Du ser forresten drøn godt ud i den buksedragt! 👌🏻

  God uge til dig ☺️

 5. Louise

  Hej Mia. Hvordan er weekday buksedragten i størrelsen?

 6. Spændende med sofabordet. Det er så hyggeligt med DIY-projekter til hjemmet, så det også lige bliver dét ekstra personligt. Har selv et bord, min mor og jeg engang har “tapetseret” med udklip fra et magasin og dernæst lakeret. 😀 Synes det er fedt med noget unikt, der er tilpasset ens personlighed, så at sige!

  https://nouw.com/satinawandel/

Leave a Comment