Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

Er helt forelsket i dette sæt fra & Other Stories lige nu. Ser frem til at style det med flade sandaler og masser af guldsmykker til sommer!Jeg øver mig i at blive bedre til at tage ud og arbejde i stedet for at sidde derhjemme. LYNfabrikken er evig favorit – både pga. deres cappuccino og fordi det ligger under fem minutters gang fra min lejlighed (dovenskab længe leve). Evig morgenmads/frokost-favorit. Sidste uge lavede jeg middag til min veninde og jeg – og det blev virkelig godt, hvis jeg selv skal sige det. Især kyllingen i pande (som kommer i ovnen) var en succes! Ægte score-middag!Jeg er blevet kaffe-glad igen og elsker mit formiddagsritual med kaffebrygning.

Annonce: lørdag skulle jeg rigtig have været i København, men der kom desværre noget i vejen. Det betød, at jeg gik glip af hvad der lignede verdens lækreste middag med en masse gode mennesker på Food Club, som er Madklubbens nye koncept. Hvis der sidder nogle foodies i København-området, vil jeg give tippet videre. Jeg skal ihvertfald klart forbi næste gang, jeg er i København! (Billede af Simon Skipper)
Gåtur i solen med en sød veninde. Høj sol og blå himmel er til at blive helt lykkelig af. Åh, hvor er Aarhus altså bare smuk iført solstråler. 

Juhuuu, hvor er jeg bare glad i dag. Der er intet som at vågne til sol og en lille bitte følelse af forår. Så kan starten på ugen næsten ikke blive bedre!

Har I haft en dejlig sidste uge? Det har jeg. Masser af kvalitid med gode mennesker, god træning, nye løberekorder, meget vin, et par old fashioned og rigtig mange gåture. Ja tak. Denne uge tegner til at blive mindst ligeså god – det kan jeg mærke. Men mon ikke også solen bidrager en smule til mandagsoptimismen?

Jeg skulle som sagt egentlig have været i københavn i weekenden, men der kom lidt personligt i vejen, så jeg måtte blive i Aarhus. Det var en skam, for jeg skulle nemlig have været ude og spise med en masse gode mennesker hos det nye restaurantkoncept Food Club, som madklubben står bag. Jeg modtog så mange billeder derfra i løbet af aftenen (så kunne jeg rigtig sidde i Aarhus og være misundelig), og det så virkelig lækkert ud. De har fuldstændig nytænkt buffeten, og så får man drikkevarer med i prisen (som kun er 250 kr. i hverdagene for 1,5 time!) – selskabet var svært begejstrede, og fremhævede især de mange vegetariske og veganske muligheder. Jeg skal ihvertfald klart forbi, næste gang jeg er i København (forhåbentlig snart!) – og så er tippet hermed givet videre til dem af jer, som er så heldige at være bosat i hovedstaden. I kan læse mere om Food Club her.

I dag har jeg startet en lille treugers udfordring for mig selv. Jeg vil nemlig rigtig gerne igang med at meditere på daglig (eller ihvertfald regelmæssig) basis igen, så jeg har besluttet mig for at meditere hver dag de næste tre uger. Jeg lagde ud med tyve gode minutter i morges, og jeg følte mig simpelthen så let bagefter.

Det er vildt, hvordan noget så simpelt, som at sidde stille med lukkede øjne, kan gøre så stor en forskel – og så er det vildt, hvor svært det alligevel kan være at få det inkorporeret i ens hverdag. Men jeg tænker tre uger kan gøre det. Mon nogen af jer er med på udfordringen? Det behøver ikke at være mere end et par minutter dagligt! Jeg bruger appen Insight Timer, og skifter mellem guidede meditationer og blot at sætte en timer. Den kan virkelig anbefales.

Ellers har i dag stået på indhentning af en overfyldt mailindbakke og en tur på løbebåndet – jeg slog min personlige rekord (altså med løb, ikke mails – selvom jeg også er rekordlangt bagude med dem, haha!) og jeg jublede muligvis en smule for mig selv i fitness. Små sejre, I ved.

Jeg håber også, I har haft en dejlig mandag! Hvad står jeres uge på?

Kæmpe krammer til jer,
M

 

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

6 Comments

 1. Nina

  Spiser du kylling? Jeg troede, at du var veganer?!!!

  • Mia

   Jeg har aldrig været veganer, men har blot spist primært plantebaseret – altså med plads til animalsk fra tid til anden, men primært planter. Det har jeg altid understreget 🙂 Det seneste år har jeg inkorporeret mere animalsk (som kylling, men også æg og ost, som du også ser på billederne i dette indlæg) – det har jeg skrevet om mange gange, både i tekst, opskrifter og billeder på både blog og instagram 😉 så jeg tror måske, du ikke helt har fulgt så meget med, siden det kan være en overraskelse 🙂

 2. Nicoline

  Jeg er med på tre uger med meditation! Jeg er virkelig blevet glad for det og bruger gerne din guide. Men det sker også bare tit, at jeg ikke får det gjort, så derfor tænker jeg, at det er en god udfordring 😉
  Min uge står på skole, fest og familiehygge. Meget almindelig uge, men alligevel tror jeg også, den bliver god. Det er nok også forårssolen, der spiller ind her (seriøst – jeg var ude at gå 2 timer i skoven i dag, og det er der bare intet, der slår!).

  • Mia

   Fedt Nicoline! 😀
   forårssolen gør hele forskellen! sad halvanden time på udenfor la cabra i eftermiddags, og det var seriøst nærmest årets højdepunkt indtil videre 😛 😀 Hav en dejlig uge <3

 3. Birgitte

  Jeg bliver altid i så godt humør af de her indlæg, både fordi de er fyldt med positiv energi, men også fordi de får mig til at stoppe op og reflektere hurtigt over, hvor mange gode ting jeg oplever i min hverdag. Tak for det!

  Min opturstorsdag har indtil videre bestået af, at min kæreste lavede morgenmad og jeg har modtaget et opkald omkring en praktiksamtale dét sted, jeg gerne vil hen.

  God dag til dig 🙂

  • Mia

   Årh hvor er det bare vildt dejligt at høre, Birgitte!
   ej det er da også bare to skønne ting! Held og lykke med samtalen 😀

Leave a Comment