Hverdagsmomenter - GARDUM

Hverdagsmomenter

I weekenden var min veninde på besøg fra København. Det skulle fejres, så jeg lavede hvidvinsdampede blåmuslinger og hapsere med stenbiderogn (og mayo – vigtig detalje) til os. Onsdag var jeg til event hos Reform, som har åbnet showroom oppe på banegårdspladsen. Det er dem vildeste location, og La Cabra (byens bedst kaffebar) har åbnet en ny biks i samme lokaler. Jeg synes klart, Aarhusfolket skal svinge forbi, også selvom I ikke er på jagt efter et køkken!
Sidste uge besøgte jeg Nana, Christian og deres lille nye bebs. Holy moly, jeg er forelsket! Både i dem som forældre og i deres smukke lille dreng. Hvor er livet bare fantastisk. 
Det blev som altid til et par dage på LYN med computertid.
Jeg var til mit livs første Les Mills BodyPump-time og spiste dette bagefter. Er I vimmer, jeg var ramt i dagene efter, men det var så sjovt! Glæder mig allerede til næste time denne uge.Det blev også til et par gode timer på tagterrassen i solskinnet. … Og en tur på Fika (sponsoreret) for at kurere tømmermændende i går. I dag startede til gengæld her med havudsigt og god kaffe. 

Glædelig mandag! I dag skriver jeg til jer fra sommerhuset, hvor jeg er parkeret på solsengen med min computer. Denne uge står nemlig på rentskrivning af opskrifter, og i går aftes besluttede jeg, at den slags var sjovere fra terrassen herude end hjemme fra lejligheden. Så jeg pakkede bilen og kørte herud, hvilket jeg allerede er ret sikker på bliver ugens bedste beslutning.

Sidste uge var helt fantastisk god. Sådan virkelig. Jeg er stadig helt høj på solskin, gode venindestunder, lækker mad, gode drinks, sjove træninger, masser af grin og ikke mindst tanken om, at jeg endelig for alvor har fået taget hul på skriveprocessen til kogebogen. Alt spiller ærlig talt i Mia-land – jeg har ikke været så glad og følt mig så energisk, som jeg gør i øjeblikket, i rigtig lang tid. Det er virkelig rart, og jeg har alle intentioner om at tage følelsen med ind i denne uge, hvilket heldigvis ikke skulle være svært. Jeg mener – når man starter sin mandag med kaffe, havudsigt og fuglekvidder, så kan det nærmest kun blive en god uge.

Nu vil jeg fortsætte med skriverriet, og så snakkes vi ved senere på ugen. Hvad står den på hos jer? Arbejde, studie? Uanset hvad håber jeg, at I finder lidt tid til at få sol på næsen, og ellers sender jeg masser af skøn solkarma til jer her fra sommerhuset <3

Klem, M

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

3 Comments

  1. Nicoline

    Årh ja, mit energiniveau og humør er også højt for tiden, hvilket virkelig er belejligt, idet jeg har terminsprøver i denne uge. Der er simpelthen intet, der dræner kræfterne som sådan nogle prøver, men jeg forsøger at være ekstra sød ved mig selv og nyde solen, når jeg har fri. Det hjælper også på humøret 😉

Leave a Comment