iHerb-guide: levering, told, rabatkode og alle mine favoritter

iHerb-guide: levering, told, rabatkode og alle mine favoritter

iherb rabatkode told

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Hvis I ikke kender til den amerikanske webshop iHerb er det på tide, at I kommer til det. Ihvertfald hvis I elsker alt der har med sundhed, helse, mad og skønhed at gøre. iHerb er nemlig et online mekka fyldt med produkter indenfor de kategorier, og det er mit absolutte yndlingssted at shoppe online. De har vitterligt alt, og så er priserne meget lavere, end de er herhjemme.

Levering og told hos iHerb

Inden jeg går igang med at gennemgå alle mine iHerb-favoritter, vil jeg lige adressere levering og told, da jeg får spørgsmål til disse to ting hver eneste gang, jeg nævner iHerb.

Leveringen fra iHerb er lynende hurtig, og tingene er altid fint pakket ind, så intet går i stykker. Jeg forstår stadig ikke helt, hvordan leveringen kan være så hurtig fra USA, men det er den!

Som med alle pakker der sendes fra ikke-EU lande, kommer der told oveni. Det fungerer ved at man får en mail/SMS, når fragtmanden i Danmark har modtaget pakken fra iHerb. I beskeden står der, hvad man skal betale i told og hvordan, man gør det. Det er super simpelt, og så snart, man har betalt, leveres pakken/kan pakken afhentes i en pakkeshop.

Rabatkode til iHerb

Selvom der kommer told oveni, er det min erfaring, at der stadig er rigtig mange penge at spare, ved at handle på iHerb sammenlignet med at handle i danske helsekoster. Besparelsen er simpelthen for det meste langt større, end hvad man betaler i told (især på nødder), og samtidig har de en masse specialprodukter, som jeg ikke har kunne opstøve herhjemme (f.eks. ashwagandha og chaga).

I kan desuden få rabat med koden AGA4442 – så er der lidt mere at spare 🙂

iherb rabatkode told


Mine favoritter fra iHerb


Vital Proteins Collagen Peptides

Jeg er normalt ikke den store fan af proteinpulvere og dets lige, men vital Proteins Collagen er en undtagelse. Det er blevet en fast del af mine lune drikke, hvor jeg blender det med f.eks. matcha eller kakao for en lækker cremet og skummet konsistens. Collagen er desuden godt for blandt andet hud og hår – to ting, som jeg har kæmpet med gennem efteråret grundet lidt hormonelle forandringer, men det har collagenen virkelig hjulpet på!

Nutiva Coconut manna

Jeg har oppet mit fedtindtag dette efterår, og kokosmanna (eller kokossmør) er en af mine favoritter. Helt simpelt sagt er det kokos, der er blendet helt cremet til smør. Blendet op med vand bliver det til den lækreste plantemælk (derfor bruger jeg det især i mine varme latter), og så er det også rimelig lækkert at tilføje til en curry, i havregrød eller bare som pålæg på knækbrød. Haps.

Organic Valley Ghee

Endnu et fedtstof, jeg har været glad for. Ghee er klaret smør, som laves ved at opvarme smør, som skiller pga. varmen, så proteinet kan fjernes, og der blot er det rene fedt tilbage. Det er helt genialt at stege i, da det har en lækker smøragtig smag, men ikke tager skade af høje temperaturer (som f.eks. olivenolie gør), og så er det også en god måde at få pakket lidt fedt og energi ind i f.eks. en kop kaffe, ved at blende det i. Ghee er traditionelt indisk/mellemøstligt, og bliver brugt en del indenfor ayurvedisk madlavning, som jeg også har eksperimenteret med på det seneste.

Dandy Blend

Jeg har skrevet et helt indlæg om Dandy Blend, som I kan finde her. Simpelt sagt er det et genialt alternativ til instantkaffen, hvis man vil undgå koffein.

Ashwagandha-pulver

Ashwagandha er min absolutte yndlings adaptogene urt. Den er god mod stress, angst, træthed, hjælper immunsystemet og stabiliserer blodsukkeret. Jeg bruger den primært i drikke som golden milk, varm kakao og matcha latte. Ashwagandha smager en lille smule af lakridsrod og kan have en lidt “tør” konsistens, men det er ikke noget, der bemærkes, når det blandes med andre ting.

Maca-pulver

Maca er en adaptogen rod, som især er god til at stabilisere hormoner. Jeg bruger den på samme måde, som ashwagandha. Maca smager sødligt – lidt af karamel – og er også lækkert i grød og smoothies.

Chaga-pulver

Chaga-svampen er endnu et adaptogen (I fornemmer nok efterhånden, at jeg er glad for dem!), som især er god til at styrke immunforsvaret (faktisk bruges den i nogle lande i kombination med kemoterapi i behandling af kræft!) og hæmme inflammation grundet dens høje indhold af antioxidanter.

MCT Oil

MCT olie består af mellemlange vegetabilske fedtsyrer, som bidrager med energi til kroppen (især hjernen) uden at blive lagret i fedtvævet, samtidig med at de kan hjælpe med at balancere hormoner og øge forbrændingen. Jeg har eksperimentet med at tilsætte en smule til mine varme drikke om morgenen for at øge fokus (som et alternativ til koffein), og indtil videre er jeg fan!

Nutritional Yeast Flakes

Jeg elsker gærflager, og disse er mine favoritter af alle de mærker, jeg har prøvet. Jeg bruger dem til at give en ostet smag til saucer, som topping på salat eller vendt med grøntsager, inden jeg bager dem i ovnen. Og så er prisen på disse halvdelen af, hvad den er herhjemme.

Bee Pollen

Bipollen er en lækker topping på grød og smoothies, og så er det også lækkert at blende i varme drikke, som golden milk og macha latte. Bipollen er fyldt med antioxidanter, reducerer inflammation og booster immunsystemet – for bare at nævne et par af dets egenskaber. Der forskes også i, at det kan hjælpe til at reducere pollenallergi, fordi det reducerer histamin i kroppen. Jeg har selv kæmpet med slem pollenallergi hele mit liv (især i foråret og efteråret), men dette efterår har jeg ikke mærket til det. Om det skyldes bipollenen, kan jeg selvfølgelig ikke sige med sikkerhed, men jeg fortsætter ihvertfald glædeligt med at tage det!

Real Purity Deodorant

Jeg shopper mest kosttilskud og andre madvarer på iHerb, men de har også et rigtig stort sortiment af produkter indenfor skønhed og personlig hygiejne. Deodoranten fra Real Purities er min nye favorit, så hermed er tippet givet videre!

Jeg håber, I kan bruge listen til noget. iHerb er både fantastisk og overvældende, så måske sådan et overblik over mine favoritter er kærkommen?

Og så vil jeg gerne høre – har I handlet på iHerb før, og hvad er jeres favoritkøb derfra? Og hvis ikke – hvad er så jeres yndlings “helseprodukt”? Jeg elsker at prøve nye skøre madvarer og tilskud (det er seriøst næsten det eneste, jeg bruger mine penge på udover husleje og madindkøb), så del endelig jeres favoritter i kommentarfeltet!

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

8 Comments

 1. Marie

  Jeg kan hverken lide hverken maca eller ashwagandha – altså jeg kunne VIRKELIG smage det selv i en matcha latte eller i en stærk kaffe. Jeg har faktisk måtte give op på det.

  • Mia

   Øv Marie! Maca har en rimelig tydelig smag ja, men jeg synes egentlig bare den er lækker. Det er nok en smagssag :/ Ashwagandhaen kan også fås i kapsler, hvis du gerne vil have virkningen af den uden smagen. Øvs at du har måtte give op – har du prøvet at tilføje dem til andet end matcha og kaffe? Hvad med en smoothie eller grød? Håber du finder en måde at bruge dem på. Klem

 2. Anne

  Hej Mia. Tak for en evigt inspirerende blog. Sætter pris på dit refleksive væsen, så nedenstående kommentar skal forstås som en undring ikke en anklage. At bestille lækre øko-produkter hele vejen fra USA for at spare, giver ikke rigtig mening for mig. Her tænker jeg på miljøomkostningerne, som jeg fornemmer at du også går op i. Har du gjordt dog nogle overvejelser om dette i forbindelse med iHerb? Og kan du overhovedet følge min tankegang?

  • Mia

   Hej Anne,
   Tak for din kommentar og rosen 🙂 Tænkte nok, at der ville komme en kommentar mht. transporten, i er nemlig altid så skarpe herinde 😀 Kan hundrede procent følge din tankegang og har gjort mig tanker om det selv. Kom frem til, at de varer, jeg gerne vil have (lige meget om de er købt på en amerikansk hjemmeside eller en dnsk/europæisk) ville være transporteret fra et eller andet sted. Det er jo ikke kun transporten fra webshop til forbruger, men også fra produktion til grossist til webshop og SÅ til forbruger. Det er så svært at gennemskue, hvor meget transport ens købte vare rent faktisk har været igennem, når den når os (hvis altså ikke den er produceret i Danmark). Altså min pointe er, at det ikke nødvendigvis er en større miljøsynder at købe et produkt på en amerikansk webside end på en europæisk – det kommer an på, hvor produktionen er. De collagenpeptider, jeg gerne vil have, er produceret i USA, så lige meget, om jeg købte den på en dansk webshop, skal den jo transporteres til DK på et tidspunkt. Alternativet vil være udelukkende at forbruge lokale varer, og det forsøger jeg også for såvidt muligt, men nogle specialprodukter produceres bare kun i USA, og der har jeg vurderet, at jeg gerne vil købe dem alligevel (især fordi mange af de produkter jeg køber på iHerb holder i rigtig lang tid – nogle af dem i et år eller mere). Men det er klart værd at tænke over, når vi forbruger. Og det gælder for såvidt både madvarer, bøger, tøj osv. Også vores bananer og avokadoer, som mange danskere jo også har et stort forbrug ud, uden at tænke over miljøomkostningerne.
   Okay – det blev langt og meget stream of consciousness. Håber det giver mening?
   Hav en dejlig søndag 🙂

 3. Annika

  Hej Mia 🙂
  Super fed blog du har dig 🙂
  Spørgsmål ang. told.
  Hvis du nu f.eks. køber for 500 kr. hvor meget told kommer der så oveni?

  • Mia

   Hej Annika,
   Tak 🙂 Det ved jeg ikke – prøv at google det. Mon ikke der er en toldberegner et sted 🙂

 4. .

  Hej Mia
  Jeg vil lige gøre opmærksom på at ghee er billigere at lave selv og tager ingen tid.
  Selv med dyr øko smør giver det større mening at lave det selv 🙂

  • Mia

   Ja, har godt set, at man kan lave det selv – kan være jeg skal prøve det, når jeg løber tør. Nogle gange synes jeg dog også, at det er i orden at tage den lette løsning 🙂

Leave a Comment