Imens jeg er væk - GARDUM

Imens jeg er væk

I dag begiver jeg mig ud på rejsen fra Danmark til den lille bjergside i Andalucien, hvor jeg skal tilbringe de næste mange dage. Det er første gang, jeg skal flyve og rejse alene, og selvom jeg er en smule nervøs, er jeg også helt vildt glad og spændt og ikke mindst overbevist om, at det bliver en helt fantastisk tur. Hvordan kan otte dage i Andalucien overhovedet blive andet?

På billedet kan I se den lille sovende pueblo blanco (hvide landsby), som jeg skal bo i – i et af husene helt på toppen af bjerget. Byen har lige godt 500 indbyggere, og ifølge de få sider på nettet, der findes om den, er det sådan en by, som man kun besøger, hvis man har et ærinde der. Den ligger godt gemt væk, ikke en sjæl taler engelsk, og der er hverken hæveautomat eller mulighed for at betale med betalingskort. Det er som at tage 30 år tilbage i tiden. Jeg er spændt på, om mine begrænsede spansk-kundskaber (tak duolingo!) vil slå til, eller om jeg skal igang med fagter og mærkelige lyde, når jeg skal handle ind, haha!

Imens, jeg er væk, kommer bloggen nogenlunde til at køre som normalt; ment på den måde, at der gerne skulle komme et indlæg op (næstem) hver dag. Jeg har delvist selv skrevet en masse indlæg, og så har jeg bedt om hjælp fra tre mega-seje og beundringsværdige kvinder, som jeg har bedt om at skrive om noget, som de har lyst til at dele. Vi har at gøre med damer med ekspert viden om bl.a. bæredygtig mode, yoga, meditation og intet mindre end en vaskeægte digital nomade! Jeg er så glad for, at de ville være med til at give GARDUM et frisk pust og jer og mig selv lidt anderledes perspektiver end mine egne. Tak ladies!

Jeg tager min computer med mig på rejsen, men det er mest af alt for at have adgang til Word, hvis jeg pludselig får lyst til at skrive – og altså ikke for at arbejde. Jeg kan ikke udelukke, at jeg kommer til at kigge ind og besvare lidt kommentarer fra tid til anden, men udgangspunktet bliver, at jeg først samler rigtig op, når jeg er hjemme igen. Jeg håber dog stadig, at I har lyst til at kommentere en masse som altid – og at især tager rigtig godt imod damerne, jeg har inviteret herind i løbet at min ferie!

Derudover kan jeg nok ikke lade være med at dele en smule Andalusiske glimt på Instagram @miagardum, så I må endelig følge med derovre, hvis I ikke allerede gør det.

Nu vil jeg svinge rygsækken over skulderen og tage kufferten i hånden, og så vil jeg begive mig mod lufthavnen – min skønne far giver mig et lift, så det er så lækkert.

Vejrudsigten for byen på bjerget siger op til 35 grader og svag vind alle dage, så jeg priser mig lykkelig for, at jeg har fundet et sted med pool, og planlægger at holde en masse siestaer i mellem yoga, meditation, hiking og oplevelser.

Hasta luego! 

Klem, M.

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

7 Comments

 1. Hvor lyder det altså fantastisk! Rigtig god tur 😀

 2. Rikke Gade

  Rigtig god tur, Mia! Det lyder helt fantastisk og jeg er sikker på, at du får en mega god tur! Glæder mig til lidt insta updates!

 3. Det lyder så fantastisk!
  Jeg håber, du får en virkelig dejlig tur! 🙂

 4. Nicoline

  Hav en SÅ god ferie, Mia!

 5. Ida

  Ha’ en fantastisk tur! 🙂

 6. Sidsel

  Rigtig god tur! Det lyder helt fantastisk, og jeg håber du får nogle virkelig gode og berigende dage 🙂

 7. Louise

  Det lyder så spændende (og meget modigt) med en alene-rejse! Det er mit indtryk at nogle vil mene at det er underligt eller ensomt at rejse alene, og kun er noget man gør, fordi man ikke har nogen at rejse med. Jeg er dog sikker på at man får noget helt andet og rigtig godt ud af, at rejse på egen hånd. God tur, jeg glæder mig til at læse om den!

Leave a Comment