Kig forbi og shop min garderobe på fredag! - GARDUM

Kig forbi og shop min garderobe på fredag!

For et par måneder siden inviterede jeg jer herop på mit kontor, hvor jeg solgte ud af garderoben med Nana. Det var en kæmpe succes, og derfor har vi besluttet at gøre det igen på fredag!

Jeg går lige nu igennem en omfattende garderobejustering, så der er en del, der skal videre til nye ejere, som kan sætte pris på det og få det brugt. Nana har også en masse, som hun skal af med – så stativerne bliver fyldt og priserne gode!

Det var virkelig en hyggelig eftermiddag sidst, og det var så fedt at flere af jer blev hængende til en lille snak. Det er altid en sand fornøjelse møde jer ude i den virkelige verden og ikke mindst at få sat ansigt på dem af jer, som jeg kender navnet på fra kommentarfeltet herinde. Hvis I har en udgave af min kogebog Plantemad liggende, må I også rigtig gerne tage den med, hvis I har lyst til at få den signeret og få en lille hilsen i den!

Størrelserne på tøjet er primært x-small/small (Nana) og medium (mig), og der vil også være lidt sko, tasker og smykker. Vi tager imod betaling via Mobilepay.

Det hele foregår på fredag d. 19. maj i tidsrummet 14-17 på mit kontor i North of Eden (som i øvrigt har den fineste interiør-butik!) på Guldsmedgade 28, 1. sal (I skal bare ind i porten ved nummer 28 (lige ved siden af Langhoff & Juul) og så ind ad døren på højre hånd). Tag endelig en veninde/mor/søster under armen – the more the merrier!

Vi glæder os til at se en masse af jer!

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

6 Comments

 1. Louise

  Hej Mia,

  Du burde næsten få en tictail, eller noget, så os helt fra Sønderjylland også havde muligheden for at få fat i nogle goder! 😉
  Knus og god dag til dig!

  • Mia

   Hej Louise,
   Ja det er en lidt lang tur 😛 Men grunden til at jeg holder disse tøjsalg er faktisk fordi, jeg netop ikke gider bruge tid på at oprette enkelte annoncer for alt tøjet, tage billeder, lave beskrivelser, forhandle frem og tilbage og sende med posten. Der går så meget tid med det, at jeg simpelthen ikke får det gjort 🙂 Så et tøjsalg som kun tager et par timer og så er der udsolgt, er lidt bedre til min tålmodighed 😀
   God dag til dig også! 🙂

 2. Julie

  Hej Mia,
  Det var rigtig hyggeligt lige at hilse på dig i dag og få et fint lille skriv i min kogebog! 😀 Vil helt sikkert også kigge forbi næste gang, I holder tøjudsalg 🙂 Dine indlæg omkring at rydde op i sin garderobe har tidligere inspireret mig til en kæmpe oprydning i skabet, hvor omkring 1/3 af tøjet røg til genbrug – det er nemlig så fint, at andre kan få glæde af det 🙂 Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg nok skal få glæde af det, jeg købte i dag 🙂

  • Mia

   Hej Julie,
   FOR SØREN, det er DIG der er bag dén mailadresse 😀 Det fangede jeg slet ikke tidligere i det – det gjorde det lige ekstra fedt at møde dig at få sat ansigt på den mystiske “joools” i kommentarfeltet 😛 (okay nu lyder jeg lidt kikset, men det er altid ultra optursagtigt at møde dem af jer, som jeg kan huske fra kommentarfeltet herinde!). Håber du bliver glad for både ting og kogebog og god weekend til dig 🙂

   • Julie

    Haha ja, det er faktisk bare mig, der er ansigtet bag den ultra smarte mailadresse, som jeg lavede i folkeskolen, men som jeg aldrig fik lavet om, fordi det var for bøvlet, haha 😉 Måske er det kikset, men det er også meget sødt, og det var også ultra hyggeligt at hilse på dig, du virker præcis lige så sød, som du gør her på bloggen 🙂
    Du kan tro, jeg allerede er glad for den fine, fine måne-halskæde!

    Tak, også rigtig god weekend til dig 😀

    • Mia

     Haha, jeg havde også en som hed miia.aiim indtil for et par år siden 😀 Gode folkeskoletider!

Leave a Comment