Læs, lyt, se & følg - Inspiration fra oktober - GARDUM

Læs, lyt, se & følg – Inspiration fra oktober

Jeg synes ikke, I skulle snydes for en lille opsummering af oktobers inspirationskilder – bedre sent end aldrig, ikke?

Læs

Bog: Indre Fitness af Søs Oppermann Reinhardt: Hvis I syntes om min guide til 7 dages hjemmeretreat, vil I elske Indre Fitness! Den er sammensat af forfatterens egne oplevelser med bl.a. stress, meditation og vejen til selvkærlighed og indeholder et 3-ugers træningsprogram til dét, hun kalder Indre Fitness. Konceptet er genialt og hendes historie inspirerende. Og så er det “min” redaktør og “min” grafiker fra Plantemad, som har lavet bogen med Søs, hvilket naturligvis gør den endnu mere læsværdig 😉

Artikel: 4 things most of us refuse to admit about ourselves: tankvækkende skriv og ikke mindst en rigtig stor inspiration til den slags indlæg, jeg gerne vil skrive flere af selv herinde.

Artikel: 40 hard things you need to hear: jeg har bogmærket dette indlæg, og har den seneste måned fundet det frem på ugentlig basis. Der er virkelig nogle vigtige ting iblandt punkterne, som vi alle har brug for at blive mindet om! Punkt 1, 4, 9, 18, 23, 34, 36 og 40 rammer især plet hos mig lige nu.

Lyt

Playlist: Min bløde playliste til hatha og yin-yoga: nu skal jeg ikke trutte for meget i mit eget horn, men den her playliste er altså rimelig lækker. Især til rolige efterårsstunder!

Podcast: That’s So Retrograde: jeg ved ikke om jeg har nævnt podcastet her før i mine månedlige lister, men lige meget hvad, skal det nævnes i dag. Det er sjovt og spirituelt og wellnessagtigt og helt igennem genialt. Jeg vil virkelig gerne være veninder med værterne!

Se

Dokumentar: Given: ny favorit på Netflix. I filmen følger vi en familie, som rejser jorden rundt – og det hele er lavet med voice over fra parrets ene barn. Så utrolig charmerene og livsbekræftende. Se den!

Serie: Stranger Things: vi hapsede hele sæson to på tre aftenener, og det siger vidst det hele. Kan ikke anbefale den serie nok!

Følg

Jeg har så småt fundet en måde – eller har måske nærmere ramt et sweet spot – hvor Instagram giver mening og værdi for mig. Jeg har generelt haft et ret blandet forhold til appen, da jeg mest så den som en stress-faktor (læs mere om det og hvorfor jeg unfollowede de fleste jeg fulgte her) – men nu har jeg endelig fundet en masse profiler, som jeg bliver glad af at få nyt fra og som bidrager med inspiration istedet for en følelse af ikke at “slå til”.

Smut endelig forbi min profil @miagardum og tag et kig på hele listen med dem, jeg pt. følger. Mine favoritter denne måned har især været:

@the_plantbased_yogateacher
@elle_fit
@allthatisshe
@jessicaolie
@omanthecity
@balancewithb


Hvad og hvem har inspireret jer den seneste måned? Del endelig med os andre i kommentarfeltet!

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

4 Comments

  1. Nicoline

    Jeg så Given i går, og nøj hvor er den fin! Så smuk natur og anderledes (men sød!) vinkling med drengens fortælling. Tak for anbefalingen!

  2. Ida Marie

    Nøj hvor blev jeg rørt af de to artikler, de ramte bare plet og passede perfekt til det sted jeg er i mit liv. Tusind tak for anbefalingen! #sharingiscaring <3

Leave a Comment