Læs, lyt, se & følg - Inspiration fra September - GARDUM

Læs, lyt, se & følg – Inspiration fra September

Jeg elsker at give links videre,til små videoer, lydklip eller artikler, som har givet mig værdi i den forgangne måned. Her er mine favoritter fra September.

LÆS:

Notes From The Universe er en daglig mailservice, man kan skrive sig op til helt gratis. Hver formiddag får man en mail fra universet med opmuntrende ord og en enkelt sjov anekdote engang i mellem. Jeg har modtaget disse mails i tre års tid efterhånden, og jeg elsker dem stadig – og det siger altså meget for en, som ellers er afmeldt alle former for nyhedsbreve.

The Healthy Foods 13 Wellness Pros Always Stock at Home – i september har jeg nydt at læse med hos Well + Good. De bringer nyheder og artikler om velvære, mad og træning i mundrette bidder. Og så er de generelt ret hurtige til at opfange nye trends indenfor mad, hvilket altid er spændende for en madnørd som mig.

LYT:

Min september-playliste har været på repeat herhjemme, og det virker også til, at I har været glade for den.

Tarot For the Wild Soul er et nyere podcast, jeg er begyndt at lytte til. Det handler om spiritualitet og kreativitet med afsæt i tarotten, og det er super interessant – ihverfald hvis den slags emner interesserer en.

SE:

The Surprising Science of Happiness: lidt lækkert til dem, som elsker Ted Talks ligeså meget som mig.

Gaga: Five Foot Two er en ny dokumentar om Lady Gaga på Netflix. Se den! Gaga er så fantastisk sårbar og ikke mindst kommer hun ind på nogle vigtige emner i ligestillingsdebatten i løbet af filmen. Jeg elsker hende endnu mere, efter at have set dokumentaren her!

FØLG:

@ellagracedenton: jeg har fulgt Ella i mange år efterhånden, men især de sidste par måneder har jeg nydt at følge hendes personlige udvikling. Hun har også gang i at lave musik og hendes første sange er så fine, så jeg glæder mig især til mere på den front.

@_elizabethcurtis: min veninde Ioana introducerede mig for Elizabeth, som hun tidligere har arbejdet sammen med i modeindustrien. I dag har Elizabeth Curtis dog vendt ryggen til den karriere for i stedet at rejse og undervise i yoga – super inpirerende. Og så tager hun så smukke billeder.

@mysticmamma: hvis I er vilde med astrologi, så kan jeg anbefale at følge Mysticmamma, som deler ud af sin viden omkring netop det.


Hvad inspirerede jer i september?

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

4 Comments

  1. Den Gaga dokumentaren må jeg huske å se på til helgen – høres kjempespennende ut <3

  2. Marie

    Jeg har været rigtig berørt af dokumentarfilmen Venus, som lige nu bliver vist på DR (https://www.dr.dk/tv/se/human-female-sexuality-dfi/-/dokland-venus-let-s-talk-about-sex). Dens afsæt er en undersøgelse af, hvordan det er at være et seksuelt væsen som ung kvinde. Men jeg synes, at den mest af alt handler om den sårbarhed og de usikkerheder, vi alle har.

Leave a Comment