Lynhurtig regnbuewok med min yndlingssauce

Sponsoreret af SuperBrugsen

Endelig kan jeg dele opskriften på min lynhurtige wok – jeg har nemlig nævnt opskriften på den (eller rettere: på saucen, som jeg bruger til min wok) herinde et par gange, og jeg ved, at flere af jer har ventet tålmodigt på den. I dag er dagen!

Opskriften her er så super simpel, men så fantastisk god! Jeg laver en wok alá denne næsten hver eneste uge, fordi den både smager godt (saucen gør virkelig noget for en ellers standard wokret) og er den ultimative måde at få brugt grøntsagsrester fra køleskabet på.

I kan finde opskriften i tekstform på Mig og Min Mads hjemmeside, hvor I desuden kan finde en masse andre madvideoer med god inspiration til madplanen.

4 Comments

 • Reply VenterPaaVinBlog 05/24/2017 at 12:10

  Haha, jeg læste det som regnbue-sauce, og blev helt nysgerrig – men selvom der ingen multifarvet sauce er, ser det skønt ud :D

  – A

  • Reply Mia 05/24/2017 at 14:39

   Haha, dét ville ellers virkelig have været sejt!!

 • Reply Julie 05/24/2017 at 18:53

  Noget helt andet – jeg lavede dine friske vietnamesiske forårsruller fra Plantemad i går, og hold da op hvor var det en lækker kombi med de marinerede svampe! Smagene og det resterende fyld passede bare perfekt sammen :D Jeg kommer ofte kylling i, når jeg laver vietnamesiske forårsruller, men i den her konstellation behøver det jo slet ikke :) Mums!

  • Reply Mia 05/26/2017 at 13:31

   Juhuuu, tror også de skal på menuen her i weekenden :D

  Leave a Reply