Lyt til første episode af mit podcast Hverdagsminimalisme her! - GARDUM

Lyt til første episode af mit podcast Hverdagsminimalisme her!

Dem som kender mig ude i den virkelig verden ved, at jeg ikke er typen, der går ret længe med en plan eller en idé, inden jeg tager action på den. Så snart, jeg havde offentliggjort, at jeg havde et podcast i støbeskeen, satte jeg mig derfor ned og optog og redigerede første episode herude i sommerhuset (det tog syv timer i alt – håber jeg bliver lidt hurtigere til det snarest, haha!). Og nu er det klar til jer!

I denne episode fortæller jeg lidt om, hvorfor jeg har valgt at kalde mit podcast for Hverdagsminimalisme, hvem jeg er, hvor jeg er i mit liv lige nu, hvad miner planer er for podcastet, og hvorfor jeg har valgt at starte ud med en lille pilot-sæson.

Jeg arbejder i øjeblikket på højtryk for at få Hverdagsminimalisme tilgængelige for jer på iTunes og på Podcast-appen på iPhone, men indtil da kan I lytte til podcastet her på bloggen. Det foregår via Soundcloud, hvilket betyder, at I godt kan have telefonen i lommen eller bruge andre apps, imens I lytter.

Jeg håber, at I synes om podcastet og vil være med til at skabe Hverdagsminimalisme med mig ved at deltage i diskussionerne i kommentarfeltet. Og så tager jeg naturligvis gerne imod feedback – pilotsæsonen her er tiltænkt til at prøve det hele af og have plads til at lave fejl og lære løbende, så I må endelig melde ind, hvis der er noget, jeg kan gøre bedre til næste gang!

mia gardum podcast

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

25 Comments

 1. Hvor hyggeligt; jeg skal helt sikkert trykke ‘play’ i løbet af ugen (:

  – A

 2. Ida

  Glæder mig til at lytte med! 😀

 3. Marie

  Ih, det er så fint! Jeg hørte det, mens jeg gik en lang tur her på Møn, hvor jeg er taget på højskole efter at have droppet ud af uni. Det gjorde turen lige det bedre, for hvis man skal gå langt her på Møn, må man gå 30 minutter lige ud og vende om og gå 30 minutter tilbage præcis samme vej, som man kom – det kan være ret kedeligt og derfor er podcast’s perfekte.

  • Mia

   Åh det lyder rart! Der er så smukt på Møn – min mormor boede på Lolland, så jeg har været en del på Møn også 🙂

   • Marie

    Desværre er Møn omkring Stege usædvanlig kedelig og klaustrofobisk – åh, jeg håber det bliver pænere, når alting springer ud. Men Øst-Møn er det smukkeste, ved jeg. Vi har bare 21 km derhen (og til klinten), og det er altså ret langt, når der ikke går busser.

 4. Lika

  Spændende. Jeg glæder mig til at lytte med. Kunne ikke finde den inde på Itunes, men nu ved jeg hvorfor 😉 Glæder mig til den er tilgængelig.

  • Mia

   Det er lidt af en process at få det op og godkendt til iTunes, desværre. Så jeg besluttede, at jeg i stedet for at holde episoden tilbage fordi den ikke var på iTunes endnu, ville udgive den og så få styr på iTunes bagefter 🙂 og man kan jo sagtens lytte til den alligevel, det kræver bare lidt klik. Faktisk kan du også selv hive den ind i iTunes, hvis det er. Skal nok give lyd, når det fungerer 🙂

   • Mia

    Du får lige en update 🙂 Jeg har endelig fået hul igennem til iTunes nu – så nu går der maks 24 timer, så burde det være derinde.

 5. Julie Gade

  Rigtig godt podcast. Jeg glæder mig til at lytte med :-)!

 6. Jeg er fan! Ny trofast lytter her 🙂 Ps, savner sådan dine vlogs, de er så hyggelige – så hvis det er noget du har overvejet at lave mere af, så har du en seer her. Hav en skøn dag!

  • Mia

   fedt at høre Camilla!
   Det kan sagtens være, at der kommer vlogs igen, men lige nu føles det ikke rigtigt at filme. Jeg kan godt lide at være personlig herinde, men vlogsne føles lige nu lidt for “private” og grænseoverskridende. Kan ikke helt forklare det, men kan bare mærke, at jeg de sidste gange, jeg har vlogget, ikke har følt mig tilpas med det. Så det er lige på pause for nu 🙂

 7. Christina

  ELSKER dit podcast og glæder mig vildt meget til de kommende episoder! Meget inspirerende!

 8. Pernille

  Ej, hvor var det skønt med sådan et podcast fra dig. Jeg har fulgt med længe og glæder mig over din udvikling både i indhold på bloggen, kogebog, podcasts, videoer, og hvad du ellers går og laver 😉 Du er simpelthen så sej på alle måder! Jeg elsker, at du beholder din personlighed i dit indhold, selvom din blog efterhånden er blevet større og større. GLÆDER mig til at følge med 🙂 Klap på skulderen herfra til dig!

  • Mia

   Sikke en dejlig kommentar, Pernille! Tusinde tak for rosen – er glad for at høre, at du kan lide at følge med! 😀

 9. Rebecca

  Det lyder simpelthen så spændende, Mia. Glæder mig til at lytte med fremover. Synes dit livssyn er meget inspirerende, og det er hovedårsagen til, at jeg følger med her på bloggen. Jeg glæder mig især til at høre mere om dine tanker omkring tankemønstre og relationer. I forhold til relationer kunne det også være interessant at få dit input omkring hvordan man plejer ens vigtige relationer.

  • Mia

   Sikke en dejlig kommentar! Jeg glæder mig også især til episoden om tankemønster! 🙂

 10. Hej Mia,
  Jeg vil bare rose din podcast. Den er virkelig gennemført og godt produceret. Jeg blev næsten helt ærgerlig, da episoden sluttede. Jeg glæder mig meget til at høre mere!
  God weekend!
  – Christina

  • Mia

   Mange tak Christina! Er glad for, at du synes det er godt produceret! Det var vigtigt for mig, at det lød forholdsvis “professionelt” fra start, så det er rart, at du bemærker det 😀 God weekend til dig også!

 11. Cecilie

  Hej Mia!
  Kæmpe ros for dit fine podcast – det satte nogle tanker i gang. Jeg tænkte, om du eventuelt kunne tale mere om det at bryde med de relationer, der ikke er gode for en i længden. Jeg har selv stået i situationen, hvor jeg var nødt til at ‘slå op’ med en veninde, fordi jeg simplethen blev så følelsesmæssigt påvirket på en negativ måde af at tilbringe tid med hende. Selvom det var den rigtige beslutning synes jeg, det var vildt svært at gøre, så du kunne måske komme med dine tanker om emnet?
  Jeg ved, det kommer tæt på, men jeg er sikker på, at du har gjort dig nogle gode tanker om emnet.

  Glæder mig til at høre mere af din podcast 🙂

Leave a Comment