MADFILOSOFI - GARDUM

MADFILOSOFI

Jeg elsker at lave mad, og kærligheden til madlavning deler jeg gerne ud af; om så det er herinde eller i min kogebog PLANTEMAD.

Opskrifterne, jeg deler, er baseret på hele, uforarbejdede råvarer. Jeg holder især af at lave plantebaseret mad, men nogle gange sniger et æg, en smule ost eller et stykke fisk sig også ind.

Jeg tror grundlæggende på, at vi skal passe på med at beskrive os selv ud fra kostretninger. Det er nemlig min klare overbevisning, at vi ved at være alt for bevidste om, hvilken kostretning vi “lever indenfor” kan ende med at begrænse os selv og hinanden. I stedet tror jeg på, at man skal spise det, som føles rigtigt for en selv. For mig er det de fleste dage det, jeg kalder plantemad, men nogle dage er det også noget helt andet. Det er en virkelig dejlig måde at spise på, som både giver mig en dejlig madoplevelse og god samvittighed.

Herinde på bloggen deler jeg som udgangspunkt opskrifter, som er plantebaserede eller vegetariske. Simpelthen fordi jeg elsker at lave og spise slags mad og gerne vil dele min glæde med andre; både dem, som spiser vegansk og vegetarisk eller dem, som bare gerne vil spise lidt ekstra grøntsager.