Min hudplejerutine (tør, sensitiv hud) - GARDUM

Min hudplejerutine (tør, sensitiv hud)

Jeg elsker hudpleje! Og i kraft af blogger-titlen er jeg så heldig at få tilsendt en del af den slags, hvilket betyder at jeg kan dele lidt favoritter med jer herinde løbende. Blandt de mange produkter, jeg tester, er der selvfølgelig altid nogle fesne eller halvdårlige bud, men engang i mellem rammer de plet, og så får jeg nye favoritter i min rutine, som jeg kan dele med jer.

Det sidste halve år har jeg testet en del, og nu har jeg endelig ramt en rutine, som virkelig fungerer for mig. Min hud har ikke været så god, som den er lige nu, i rigtig lang tid – så jeg tænkte, at jeg ville dele, hvad jeg bruger, i tilfælde af, at nogle af jer er på jagt efter noget nyt.

Til at rense med bruger jeg rensegeleen med E-vitamin og aloe vera fra Matas Natur samt den tilhørende scrub en enkelt gang om ugen. Begge dele er den der slags no-bullshit-produkter, som gør, hvad de lover og ikke indeholder alt muligt mærkeligt. Begge dele er svane- og astma-allergi-mærkede og så står de til en rigtig fair pris!

Til at rense med bruger jeg silikone-børsten fra Foreo. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den er en af grundende til, at min hud er så god i øjeblikket! Den er super skånsom, og dens vibrationer får virkelig renset min hud i dybden uden at irritere den (jeg har perioral dermatit omkring mund og næse, og den har ikke fået det til at gå i udbrud, hvilket er lidt af et mirakel i sig selv!). Prisen på den er ret heftig, og jeg vil ikke sige, at den er et must have i ens rutine, hvis man er på et budget (i så fald kan jeg virkelig anbefale silkepupperne fra Miqura, som også er fantastiske), men hvis man har lyst til at investere i sin hudplejerutine eller måske skal ønske sig noget lidt større i forbindelse med sin fødselsdag eller andet, er den et virkelig godt bud! Jeg bruger ihvertfald både min morgen og aften, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg kommer til at bruge andet de næste rigtig mange år.

Efter rens fugter jeg først med silkeserummen fra Miqura (som virkelig er vokset på mig, men som også er nogle ret dyre dråber – igen et godt bud til ønskesedlen!), så med en øjenecreme fra A-derma og tilsidst med fugtcremen fra Plasir. Jeg har med rutinen her fået elimineret mine tørhedslinjer i panden, og de er også næsten væk under øjnene, så det er virkelig en kombination, som batter, hvis man har tør og følsom hud (med begyndende alderstegn – gisp!) som jeg!

Hvis solen skinner, bruger jeg ansigtssolcremen fra Matas i faktor 30 til sidst. Igen et ægte no-bullshit-produkt (og igen med svane- og astmaallergi-mærket), som virker, ikke fedter og vigtigst af alt ikke får mig til at slå ud, som noget solcreme godt kan gøre.


Hvilke hudprodukter er jeres favoritter lige nu?

Køb produkterne her (indeholder affiliate-links):
Matas Natur rens med E-vitamin og aloe vera
Matas Natur scrub med E-vitamin og aloe vera
Foreo luna Mini 2 rensebørste*
Miqura silkeserum*
A-derma rheacalm øjencreme
Plasir 24h frugtcreme*
Matas ansigtssolcreme SPF 30*

Produkter markeret med * er modtaget til test. Der foreligger ingen aftale om omtale og alle meninger er som altid mine egne 🙂

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

2 Comments

  1. Sidsel

    Dejligt at du har fundet rutinen, der virker for dig 🙂
    Jeg har selv oplevet ret meget bedring efter jeg konsekvent begyndte at rense med Bioderma hver aften, og så efterrense med Oskia de dage hvor der trænges til lidt ekstra. Foreo’en drømmer jeg om…men det er jo så fedt at man kan investere i (få) produkter der virkelig batter, og så samtidig finde andre gode ting til en mere budgetvenlig pris!

    • Mia

      Oskia er også på to-try-listen herhjemme! Har du fundet et sted, der forhandler det i DK eller køber du via web? 🙂

Leave a Comment