Onsdagsdrømme - GARDUM

Onsdagsdrømme

Holy moly, en skøn dag vi havde i Aarhus i går. Jeg tilbragte halvanden time med Anna i solen foran La Cabra, og det var sådan cirka årets højdepunkt. Der er bare intet som latinerkvarteret i solskin.

Anna og jeg kom til at snakke om forårsgarderobe – og især sneakers. Jeg kan nemlig mærke, at det er tid til at tilføje et par nye sneaks til min skosamling, som pt. nærmest udelukkende indeholder næsten ens (ville nogen sige – jeg synes, de er meget forskellige, haha!) støvler. Der skal noget nyt til, som kan give garderoben en lidt anden vibe – og som passer til mine lange gåture, så jeg kan være lidt bedre ved mine fødder.

Lige nu er jeg ret forelsket i Nike Air Max 97 i sort. Tilpas enkle til min garderobe, tænker jeg. Men de er også dyre for et par sneaks, synes jeg! Mon nogen af jer har modellen og kan fortælle, om I er glade for dem? Om de er pengene værd? Og om de er ligeså alsidige, som jeg tænker, de er?

Resten af outfittet er rimelig klassisk mig. Jeans, en t-shirt og en pæn jakke. Og så gerne et par solbriller, hvis solen ellers ville kigge frem igen. Måske en hue for at hjælpe lidt på den halve forkølelse, jeg har kæmpet med i over en uge nu. Og så en pæn taske, for pæne tasker er min svaghed.

Simpelt og tilpas i min comfort-zone, selvom skoene vil være ret anderledes fra, hvad jeg ellers går i. Men nogle gange skal man jo prøve noget nyt!

Hvordan har I det med sneaks? Har I en kæmpe samling eller er I også mest til støvler?

GET THE LOOK (Affiliate-links)

Taske – Calajade
Sneaks – Nike
Halskæde – Maria Black
Jeans – & Other Stories
T-shirt – & Other Stories
Frakke – Selected Femme
Hue – Asos
Solbriller – Weekday
Neglelak – Essie (A-list)

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

6 Comments

 1. Laura

  Har skoene i lyserød og er så glad for dem! De er de mest behagelige sneakers jeg nogensinde har haft (og jeg har haft mange!) og de giver sindssygt god støtte!
  Så dem kan jeg kun anbefale! Men det er en god ide, at prøve dem i en butik før køb, da de er små i størrelsen, også mindre end andre sneakers, synes jeg 😊

 2. Pa

  Jeg elsker Air Max. Du kan seriøst gå til månen og tilbage i dem. Er vild medhiking, og sidste sæson udskiftede jeg mine vandresko med et par Air Max, og går ALDRIG tilbage! At de så også er flotte, er jo bare et ekstra plus 😉

 3. Mia

  Kan kun stemme i med de andre – Air Max 97 er absolut fantastiske at gå i. Var ellers super skeptisk pga a) prisen, og b) hypen. Selvom jeg synes, de var mega fede, var jeg lige ved at droppe at købe dem, da jeg synes, de var dyre ift hvor mange der har dem (jeg er typen, der helst vil bruge mange penge på ting der er lidt mere “unikke”, hvis det giver mening). Men jeg er SÅ glad for jeg endte med dem. De skal lige gås til, men så er de også bare en drøm at gå i. Men som en anden skriver, er det en god ide at prøve dem på i en butik først, da de er super små i størrelsen.

  • Mia

   Er helt enig ift. helst at ville bruge penge på ting,d er er mere unikke 😛
   Jeg prøvede dem på i en crazy lilla forleden, så nu ved jeg ihvertfald hvilken størrelse, jeg skal have fat i. Men faktisk endte jeg med at bestille et par Air Max Jewells hjem i stedet (de passede også lidt bedre budgettet + de er lidt lettere at style med min garderobe tror jeg). 97erne er dog stadig på listen 😉 Måske næste måned!

Leave a Comment