Søndagstaknemmelighed #1 - GARDUM

Søndagstaknemmelighed #1

Denne uge har jeg været taknemmelig for…
 • Al den gode mad, som jeg i øjeblikket fylder i min krop. Har introduceret nye kosttilskud og råvarer til min kost, og det føles virkelig godt.
 • At jeg er blevet bedre til at lytte til min krop og dens behov. Om så det angår kost eller at skippe min daglige yogatime for i stedet at hvile.
 • Min lejlighed. Jeg sætter pris på den hver eneste dag. Den er min helt egen lille hule – også selvom den har verdens mindste køkken, som jeg dagligt bander over. Til gengæld er det mit.
 • At jeg måske har fundet bogidéen over alle bogidéer. Ihvertfald for mig! Og at min forlag også synes om den indtil videre. Kryds fingre på fredag, hvor vi skal have møde om den!
 • At jeg har penge nok at bruge på ting, jeg sætter pris på – i øjeblikket har det især været ture i helsekosten og rejser. Det føles fantastisk at være økonomisk uafhængig.
 • Mit helbred. Jeg har det generelt virkelig godt i øjeblikket.
 • At jeg virkelig har haft nogle sindssyge oplevelser med manifestation og the law of attraction på det seneste. Det får mig til at drømme stort, ikke atvære bange for det ukendte og at stole på, at gode ting kommer til mig.
 • Mine planer for foråret 2018. Tiden kan ikke gå hurtigt nok!
 • Min nye playliste på Spotify. God musik er altafgørende for mine dage, og den her er virkelig god. Jeg skal nok dele den, når jeg har mixet den færdig, så I også kan få glæde af den.
 • At Thomas og jeg om et par uger tager til Kroatien og skal bruge ti dage på at spise god mad, sole, opleve skønne naturområder og lave ingenting.
 • Mine venskaber. Jeg føler mig meget priviligeret over at have en god håndfuld virkelig meningsfulde venskaber i mit liv, som bidrager med nye perspektiver, dybe samtaler, inspiration og masser af spas.
 • At gøre rent i lejligheden og derefter tænde masser af skøn røgelse. Lige nu elsker jeg især Palo Santo.
 • At jeg hver dag har tid til at researche på emner, som interesserer mig. Der er intet bedre end at prioritere at følge sin nysgerrighed ved at læse bøger, se dokumentarer eller bruge timevis på at researche ting på Google.
 • Mine læsere. Jeg modtager så mange fantastiske og opmuntrende kommentarer og mails i øjeblikket. Tak!

Undersøgelser viser, at man oplever større livskvalitet og glæde, når man husker at være taknemmelig. Så derfor: hvad har I været taknemmelig for denne uge? Del endelig i kommentarfeltet – jeg elsker at høre, hvad der rører sig i jeres liv!

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

12 Comments

 1. Louise

  Ih det lyder spændende med dit bogprojekt. Held og lykke!

 2. Anna

  Hej Mia. Dejligt med så mange indlæg på det seneste – altid så inspirerende.

  Jeg tænkte på, hvad synes du om Zoella generelt, hendes livsstil og hendes success med blogging og Youtube? Er det den ‘type’ ‘succes’ med millionvis af følgere, du selv higer efter?

  • Mia

   Hej Anna! Sjovt spørgsmål 🙂 Jeg har nemlig fulgt Zoe i rigtig mange år – faktisk fra før hun overhovedet lavede YouTube-videoer men kun havde en blog om makeup. De sidste par år har jeg bare fulgt hende lidt løst og holdt mig opdateret fra tid til anden. Synes det er sejt, at hun har skabt så stærkt et brand, men jeg kan slet ikke spejle mig i hverken hendes livsstil eller hendes business selv. Følger dog stadig med fordi det er fedt at se, hvor flot hun har klaret det.
   Jeg er lidt i tvivl omkring sidste del af spørgsmålet, da jeg egentlig selv synes (og ikke mindst håber!), at det fremgår ret tydeligt herinde, at jeg på ingen måde higer efter den slags selv. Jeg håber virkelig ikke, at man kan komme i tvivl om, hvad min hensigt er med bloggen, men bliver da helt usikker nu 😀 For at gøre det helt klart: Jeg er hverken interesseret i berømmelse, et travlt liv eller en livsstil med så massivt et forbrug, som Zoe og Alfie har. Ikke at der er noget galt i det (jeg har som sagt kæmpe respekt for det, de gør), men det er slet ikke dér, mine værdier ligger. Jeg er mere interesseret i menneskelige relationer og at gøre en stor forskel i en mindre skala, hvor der er plads og tid til den enkelte person. Hvis det giver mening. Og så er min (meget store) drøm at inspirere folk til at leve sundere både indeni og udenpå gennem større selvaccept og -kærlighed.
   Håber svaret giver mening? 🙂 Og så vil jeg gerne høre, hvorfor du kom på spørgsmålet (synes det er super interessant at følge vloggeres succes på youtube, så det er netop noget jeg også selv følger)? Følger du selv Zoe? 🙂

 3. Ida Amalie

  Hej Mia!
  Hvor køber du røgelse henne?

  • Mia

   Jeg køber Palo Santo og hvid salvie i Yunik i Gammel Munkegade i Aarhus 🙂 Det er en af mine yndlingsbutikker til den slags.

 4. Helle

  I denne uge har jeg været taknemmelig for:

  1. at min bofælle Karoline er kommet hjem for en uge siden, efter at hun har været på tre ugers interrail med sin kæreste. Vi har allerede brugt meget tid sammen, gået ture, snakket, drukket vin, og spist morgenmad sammen.
  2. at jeg slog til, da jeg fandt et godt tilbud i et yoga-studio, og at jeg dermed har fået trænet meget mere, end jeg har gjort resten af sommeren, i løbet af den sidste uge. Min krop takker mig.
  3. at jeg har lyttet til mig selv, og takket nej til flere ting end jeg plejer, og i stedet brugt tiden med mig selv.
  4. at jeg i går – lørdag – mødtes med min kort- og vinklub, og vi havde en hyggelig aften sammen, med god mad, god vin, og kortspil i mange timer.

  • Mia

   Sikke en dejlig liste, Helle! Rart med både dejlige sociale oplevelser og tid for dig selv <3

 5. Bolette

  Ynglings-blogger Mia! Jeg checker din blog næsten dagligt, men kommenterer som de fleste andre ikke. Men. Du er en stor inspiration, og jeg deler mange af dine værdier. Jeg starter på en bachelor her om lidt, og har fået en lækker studiebolig på et nyt kollegie hvilket er en ting som jeg er MEGA taknemmelig for. :’)

 6. trine

  Ikke at det har så meget med indlægget at gøre som sådan, men så alligevel lidt..
  Kender du bloggeren/youtuberen Jenny Mustard. Hun er fantastisk og blogger om minimalisme (hele vejen rundt: både mode, livsstil, forbrugsvaner og mad),vegansk mad, makeup, personlig udvikling mm. Måske kender du hende i forvejen, men jeg blev bare nød til at dele min begejstring med dig. Hvilket er lidt underligt, når jeg tænker over det. Vi har jo aldrig mødt hinanden: Du ved ikke engang at jeg findes, haha. Den her blogverden er lidt skør.. Til gengæld inspirerer du mig meget til at leve mere med selvomsorg og selvrespekt men samtidigt også respekt for vores alles omgivelser. Tak for det. Inspirationen falder på et tørt sted. Jeg er taknemlig over dit smukke arbejde med dig selv, som du deler på bloggen. Taknemlig over den lyst på Århus du har givet mig, da jeg skal flytte til Århus lige om lidt for at studere. Taknemlig over at du deler dine egne erfaringer, helt uden facader. Det er en befrielse at være vidne til.

  • Mia

   TAK for din kommentar, Trine! Nu ved jeg, at du findes! 😉
   Jeg følger allerede Jenny – hun er for nice 😀 og hvor spændende, at du skal flytte til Aarhus! Håber du bliver rigtig glad for byen. Her er ihvertfald rart, synes jeg 🙂 Og tak for alle dine søde ord – din kommentar må på dagens taknemmelighedsliste, når jeg skriver dagbog i aften. Klem.

Leave a Comment