Søndagstaknemmelighed - GARDUM

Søndagstaknemmelighed

Denne uge har jeg været taknemmelig for …
 • Hvor mange gode kvinder jeg har omkring mig. Indtil for et par år siden, ville jeg nok have sagt, at jeg havde lettere ved at komme godt ud af det med mænd end kvinder, men det er helt anderledes nu. Jeg føler mig omgivet af stærke og inspirerende kvinder, som ikke er bange for at sige tingene, som de er, men som heller ikke vil bruge energi på unødvendigt drama. Det er fantastisk!
 • Nyt sengetøj. Ahh, der er bare intet, som at få skiftet ud i gammelt og slidt sengetøj!
 • Hjemmebagt bananbrød. Jeg elsker, når SuperBrugsen har nedsat deres økobananer til 5 kr. posen grundet “dato” – for det er nemlig dér, de bliver helt perfekte til bananbrød, smoothies, bananpandekager – you name it! Denne uge købte jeg en masse og har nydt hjemmebagt bananbrød til morgenmad. Hapssss.
 • Mit abonnement på Yoga Journal – det er virkelig optur at finde i postkassen på en grå mandag.
 • Choco-teen fra YogiTea. Sooo good! Perfekt som eftermiddagssnack, når den søde sult nærmer sig (hvis man har fået nok bananbrød).
 • Endelige at give mig selv lov til at lytte til julemusik. Michael Bublé og Frank Sinatra – here I come!
 • At der kun er en uge til første søndag i advent! Jeg eeeeelsker december og advent og jul og alt derimellem! I år har jeg planlagt nogle virkelig lækre advente give-aways til jer på Instagram (tænk øko yoga- og undetøj og lækkert bæredygtigt til hjemmet…) – så husk at følge med på @miagardum!
 • At stemme til kommunalvalget. Jeg synes altid valgdage er så hyggelige, og de er en god måde at blive mindet om, hvor heldige vi er at leve i et demokrati. Jeg håber også, at I huskede at få stemt.
 • Aftensmad hos mine forældre med min bror og svigerinde og snak om juleaften. Min bror og svigerinde skal være juleværter for første gang, og jeg glæder mig mega-meget.
 • Alle julelysene, som er hængt op i Aarhus. Der er endnu flere end sidste år! Og juletræ på både Lilletorv og Bispetorv samt julemarked på Store Torv! Jeg kan ikke få nok!
 • At Nana er gravid. Jeg kan slet ikke få armene ned over det. Hun er den første af mine veninder til at blive gravid, og jeg er så investeret i det hele, at det er på grænsen til at være for meget. Men aaaah hvor er det fantastisk, at man sådan kan gro et menneske i maven – jeg tror ikke helt, jeg have forstået, hvor vildt det egentlig er, indtil Nana fortalte om graviditeten for lidt over en måned siden.
 • At planlægge min 25-års fødselsdag i december. I starten var jeg lidt lunkent omkring det (tanken om at være centrum for en fest falder mig ikke så naturligt), men nu glæder mig til at fejre det med familie og venner, god mad, musik, vin, kombucha og en masse brætspil.

Hvad har I været taknemmelige for i dag?

Mit outfit (reklame links):

Jakke fra Selected Femme
T-shirt fra Pieszak x Red Barnet
Svanemærkede jeans fra Pieszak
Taske fra Adax
Støvler fra Shoe The Bear 

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

6 Comments

 1. Dina

  Hvilke brætspil kan du lide?

  • Mia

   Jeg diskriminerer ikke 😉 Men jeg er især vild med Bezzerwizzer. Ordet Fanger er også et virkelig sjovt festspil! Og hint!

 2. Sara E

  Og jeg er taknemmelig for at min dejlige svigerfamilie vil holde jul hos mig <3

 3. Shanna

  Hej Mia,
  Kunne du fortælle mig, hvordan du har bestilt dit abonnement på Yoga Journal? Det kan nemlig ikke helt lykkedes mig, at regne ud hvordan jeg kan få de ind af døren i fysisk form 🙂

  God mandag!

Leave a Comment