Søndags-taknemmelighed - GARDUM

Søndags-taknemmelighed

gurkemeje latte opskrift

Denne uge har jeg været taknemmelig for …

 • Min familie og at de alle er sunde og raske. Mandag fejrede vi min fars fødselsdag og onsdag tilbragte jeg tid med min mor. Det har virkelig været hyggeligt!
 • At modtage en kæmpe-pakke med ting, jeg havde bestilt på iHerb. Jeg elsker at opgradere mit køkkenskab med sunde produkter og madvarer, og jeg er vild med at prøve nye skøre ingredienser!
 • At T er rykket til København for at starte nyt job. Det er naturligvis altid hårdt at flytte langt væk fra hinanden, men jeg er så glad på hans vegne over hans nye job, og så ser jeg også frem til mere tid til at fordybe mig i kogebogsskriveri og yoga, når jeg er alene, og så være 100 % kærester og nyde hinandens selskab, når vi besøger hinanden.
 • At hente en ny stak bøger på biblioteket. Jeg glæder mig blandt andet til at læse Jaguar i Kroppen Sommerfugl i Sindet af Ya’Acov Darling Khan.
 • At jeg er blevet bedre til at lytte til min krop og give den hvile, når den beder om det. Min skulder driller mig stadig (så meget, at jeg helst ikke vil have vægt på den), men jeg har taget det som en opfordring til at dyrke mere yin yoga herhjemme, i stedet for at presse mig selv til vinyasa og strala.
 • Min lejlighed. Jeg har i løbet af ugen ryddet ud og gjort rent, og det var tiltrængt. Jeg føler mig endelig hjemme igen.
 • Alle de dejlige råvarer, som er i sæson lige nu. Det er en fryd at handle ind!
 • At tilbringe lørdag aften alene med en stor portion vegansk pasta med ostet græskarsauce (I får opskriften, så snart jeg har lavet det igen og kan skrive mængder ned og tage billeder af den) samt en julefilm. Det er nok ikke alle, som vil synes, at det er en perfekt lørdag aften, men det synes jeg!
 • At arrangere min 25 års fødselsdag. Jeg havde slet ikke overvejet, om jeg skulle gøre noget ekstra ud af den (det der med at fejre mig selv falder mig ikke så naturligt), men efter pres (på den gode måde) fra familie og venner, har jeg besluttet, hvad der skal foregå. Og jeg glæder mig!

Hvad har I været taknemmelige for denne uge?

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

2 Comments

 1. Petra

  Hej Mia,

  Hvor er din pæne kop fra? Jeg har en veninde som ville blive meget glad for sådan en 🙂

  Mvh. Petra

Leave a Comment