Tid til en Q&A - GARDUM

Tid til en Q&A

sunde vaner morgen

I morgen filmer jeg en lille Q&A herude i sommerhuset – så hvis der er noget, I gerne vil have svar på eller er nysgerrige om, så er det nu, at I har muligheden for at få svar! Kommenter på indlægget her, og så skal jeg gøre mit bedste for at svare jer alle 🙂

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

16 Comments

 1. Signe

  Du gav os et lille indblik i, at du er stoppet på p-piller. Vil du ikke fortælle os lidt mere om det? Og hvad er dine tanker om hormonfrie præventionsformer fx temperaturmåling? Jeg håber, det er noget, vi kommer til at høre mere om herinde.

 2. Anne

  Hej Mia

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan du tackler følelsen af ensomhed? Jeg har et indtryk af, at du formår at omvende negativt ladede følelser til noget positivt – altså at få det bedste ud af situationen, man er i 🙂

 3. Cecilie

  Har du nogle tips til at få sin menstruation tilbage, hvis man er stoppet med p-piller?

 4. Josefine

  Hej Mia

  Jeg vil først og fremmest gerne sige tak! Jeg stødte på din blog for nogle måneder siden og dine indlæg har virkelig sat nogle tanker i gang hos mig. I en lang periode har jeg følt mig helt ved siden af mig selv, men efter at have læst med hos dig i et stykke tid, begynder det hele at give meget mere mening. Jeg har givet mig selv lov til at have mig-tid, tage tingene i et mere roligt tempo og egentlig bare stoppe op og trække vejret. Hvor enkelt det end kan lyde, så har det virkelig været rart med en reminder om, hvor vigtigt det er for mig. Jeg er begyndt at interessere mig mere for sundhed generelt og hvad dette kan gøre ved min krop fysisk såvel som psykisk, men jeg synes, at det er lidt svært at overskue, hvor man skal starte. Har du nogle gode råd generelt til kosttilskud, bøger (jeg er på venteliste til din ;-)) og lignende, som kan være god til at komme i gang? Keep up the good work! 🙂

 5. Bolette

  Hvad er de bedste råd du kan give til en som skal til at starte på en bachelor? I forhold til hvordan man opbygger selv-disiplin, holder stress niveauet nede og lever i balance mens man studerer. Jeg ved ikke i hvor stor en grad du selv formåede det da du læste, men jeg er faktisk ret nervøs omkring studiestart – hovedsageligt fordi at jeg har dårlige associationer omkring alt skolerelateret efter 3.g, hvor jeg pressede mig selv sindsygt meget på en usund måde fordi jeg ville have topkarakterer i alt. Jeg havde især problemer med at det var en tvangshandling for mig at gå på YouTube når noget blev for svært… Jeg var i konstant søvnunderskud. Nu skal jeg i gang med en ingeniør hvilket betyder langt nætter med avanceret matematik… Hvordan holder jeg mig fokuseret? Jeg glæder mig til at komme i gang, og det der hovedsageligt demotiverede mig i 3.g var som sagt karakterræset, hvilket jeg forventer ikke vil være lige så dominerende på Uni, men samtidig er jeg bange for at falde i dårlige rutiner…. for YouTube ser jeg stadig dagligt og det er meget nemt at gå på fra et Word dokument… Mia, jeg tror du ved hvor jeg vil hen. Alle vise ord du kan komme med er værdsat!

  • Julie

   Hej Bolette 🙂 Jeg har fulgt Mia i et godt stykke tid, og fra min POW var hun ikke ret glad for at studere, og ikke nødvendigvis gjorde det af den store lyst.
   Jeg håber, at du kan bruge mine ord. Jeg er på mit 5. semester af min bachelor i enhverskommunikation, og havde det også rigtig svært med karakterræset i gymnasiet.

   Det er helt naturligt at du er nervøs omkring studiestart, men min fornemmelse er at karakterræset på mange uni uddannelser ikke længere er så vigtigt. Karakterer er i højere grad mere personlige, og da de ikke længere har den store påvirkning på the end-game, så er 4-7-10 eller 12 lige meget. For rigtig mange handler det om AT BESTÅ, og det gør man med et 02 🙂
   Ifht. motivation og fokus, så sæt nogle klare regler for dig selv. For nogen er det helt fint, at man læser løst hist og her. Jeg forsøger at have en daglig rutine, hvor jeg studere 8-16. Det betyder at alt der skal læses, tid der skal bruges på uni, undervisning osv. helst skal falde indenfor det tidsrum. På den måde undgår jeg dårlig samvittighed om aftenen, fordi jeg “burde” læse men hellere vil set Netflix. Jeg tror, at man ed struktur og overblik kan undgå nogle af de usunde vaner du referer til, og på den måde opnå en god balance.
   Og en god studiegruppe/studieveninde er guld værd. Man kan bruge hinanden forskelligt – måske have et par faste dage om ugen hvor I mødes og snakker både om det faglige, men også fordi det er rart med lidt socialt.

 6. Simone

  Vil gerne høre mere om, hvordan du har håndteret at implementere flere animalske produkter i din kost igen? Hvilke ting har du valgt? Og har din krop kun reageret positivt eller har du kunne mærke det på fordøjelsen, huden etc?

 7. Karoline

  Fortæl gerne om din ufo-oplevelse 🙂

 8. Sarah

  Hej Mia!

  Vil du gerne være yoga-instruktør?

  KH

 9. Ida

  Hvor ser du dig selv om 5 år karrieremæssigt? 🙂

  Hvad er din favorit ret?

  Kan vi forvente endnu en kogebog fra dig? 🙂

 10. Cecilie H.

  Jeg er nysgerrig på, hvad du har af anbefalinger til behandlinger/terapi til både krop og sind, der kan gavne her nu, når vi går den koldere og mørkere tid i møde – og har du ellers nogle forslag til, hvad der kan være med til at holde en i balance med et højt energiniveau?

 11. Ida

  Nogle gange når jeg læser/hører om selvudvikling, så tænker jeg at det er meget selvoptaget. Det handler om MIG, hvordan JEG kan udvikle mig, hvordan JEG kan få det bedre osv. Jeg tænker at det nogle gange må kollidere med at indgå i forskellige relationer, hvad end det er familie, venner, kæreste eller børn. Hvad tænker du om det?

 12. Caroline

  Bor du og din kæreste sammen? Hvad er dine tanker omkring læder, nu hvor du er meget miljøbevidst? Er du stoppet med at drikke kaffe? Bedste tip til at komme i gang med yoga?

 13. Lea

  Jeg kan se, at du allerede har fået mange gode og dybe spørgsmål – så et lidt lettere:
  Hvor er din fine krystalhalskæde fra, som du har haft på i dine instastories det sidste stykke tid?
  Tak for dine inspirerende indlæg 🙂

 14. Cecilia

  Hej Mia

  Hvad er dine drømme for fremtiden?

  Har du nogle søskende? og hvad betyder familie for dig?

  Hvad er din yndlings årstid og hvorfor?

  🙂

 15. Laura

  Håber ikke det er for personligt, men hvilket alternativ benytter du som prævention nu? Overvejer selv at stoppe på p-piller, men finder ikke andet prævention særlig tiltalende heller. 🙂

Leave a Comment