Ting, der gjorde mig glad i denne uge - GARDUM

Ting, der gjorde mig glad i denne uge

Hermed lidt søndags-taknemmelighed fra ugen, der gik.

 • Billetten til årets SPOT festival er i hus. Jeg glæder mig helt vildt og har allerede gang i at gennemlytte deres playliste, så jeg kan blive lidt mere bekendt med de forskellige navne, der spiller. Skal I også afsted i år?
 • Jeg slog min pace på løbebåndet i mandags. Den er nu nede på 5:10, og det er virkelig stort for en som mig, der aldrig har lavet nogen form for konditionstræning. Små sejre og sådan!
 • Vi har nu fået kønnet at vide på min bror og svigerindes bæbs, og jeg er bare helt oppe at køre (mest fordi det er mere virkeligt nu – ikke så meget fordi, jeg havde en præference). Det må altså gerne blive august nuuuuuu!
 • Der er et par Air Max Jewell på vej hjem til mig med posten. Sådan en fra-mig-til-mig-gave, fordi jeg synes, jeg fortjener det. Glæder mig mega meget til at modtage dem.
 • Jeg har fået skiftet mit gamle køleskab ud med et med frys denne uge. Jeg har nemlig boet i min lejlighed i to år uden at have en fryser! Så det er sådan cirka det fedeste endelig at have en. Jeg er helt oppe at køre over at kunne lave kolde smoothies, have isterninger (for så kan jeg endelig komme igang med at opbygge min hjemmebar!), fryse rester ned og altid have en bøtte is stående. Ja tak!
 • I tirsdags tilbragte jeg næsten to timer i solen med kaffe foran La Cabra. Det var årets første udendørs kaffe på den måde, og det var simpelthen noget af det lækreste. Var helt høj på solskin bagefter.
 • Jeg har verdens bedste veninder! Intet mindre.
 • I løbet af ugen har jeg været ret god til at inkorporere lidt guitar- og klaverspil og en smule leg med både akvarel og tusch. Det gør mig simpelthen så glad at putte lidt kreativ udfoldende ind i min hverdag, bare fordi.
 • I mandags udfordrede jeg mig selv til at meditere hver dag i tre uger. Jeg har derfor startet mine dage med 20 minutters meditation denne uge, og det har været helt fantastisk. Jeg føler mig vitterligt som et bedre menneske, når jeg får mediteret (især disse dage, hvor jeg er ramt af en slem omgang PMS, haha!). Håber, at jeg efter de tre uger har fået opbygget så god en rutine, at jeg fortsætter med den daglige meditation fremover.
 • Easy på Netflix er en ny favorit. Fineste serie, jo! Er vild med hvordan hvert afsnit kan stå for sig selv, men de alligevel alle hænger sammen på tværs af karakterer, locations og små bihistorier. Det er et virkelig fedt koncept – sådan lidt novelleagtigt.

Hvad gjorde jer glad i denne uge?

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

6 Comments

 1. Anne

  Efter jeg havde en rigtig øv-mandag, var jeg til kropsterapeut om tirsdagen. En hel time, hvor jeg bare skulle tænke på min vejrtrækning, mens jeg fik massage, var lige, hvad jeg havde brug for! Onsdag fejrede jeg med nogle herlige studiekammerater, at vi kunne holde påskeferie før tid, og i går havde jeg en hel eftermiddag med min mor. Så selvom jeg fik en rigtig dårlig start på ugen, er den alligevel endt ud med at blive ganske god 😃
  Knus

  • Mia

   Ja, det lyder da til, at ugen endte godt ud! jeg skal forbi min kropsterapeut/rolfer/cupper på onsdag, og jeg glæder mig sååå meget til at være tilbage på briksen og bare være og tage i mod. Det er det bedste!
   Håber du får en dejlig påskeuge 🙂 klem

 2. Sikke et dejligt skriv, Mia. Det er så vigtigt at fokusere på de gode ting. God påske til dig 🙂

 3. Anne

  Hej Mia,
  Jeg er lidt nysgerrig på, hvilket keyboard du har? 🙂 Jeg ved ikke om du har nævnt det herinde før, men jeg overvejer at anskaffe mig et.
  God aften,
  Anne

  • Mia

   Hej Anne,
   Jeg har et Casio CTL 3200. Det er et fint begynderkeyboard til en rimelig pris 🙂
   God aften til dig også!

Leave a Comment