Ting jeg ønsker mig lige nu (men som jeg ikke har brug for) - GARDUM

Ting jeg ønsker mig lige nu (men som jeg ikke har brug for)

Okay – ønsker og ønsker.. Egentlig er det ikke ting, som jeg sådan mangler rigtig meget, I ved. Den slags er der nemlig ikke noget af lige nu for mig. Jeg har alt, jeg skal bruge og har ikke brug for mere. Men når det er sagt, er der lidt ting, som jeg ikke ville klage over at have. Det kender I nok godt, ikke? 😉

Skjorten fra Stories er bare ultra fin, og dem som har fulgt med herinde i de sidste mange år, ved nok, at jeg har haft samme model silkeksjorte fra netop Stories i forskellige farver gennem tiden. Pt. er der kun den sorte udgave af den i mit skab (købt i 2014 og smuk som ny!), og derfor har jeg drømt en del om den nye røde udgave med det vildeste mønster. Jeg mener – se den lige! Den er da lige til at blive glad over at se på.

Mht. støvlerne er det igen ikke noget, jeg decideret har brug for, men alligevel kan jeg ikke lade være med at drømme lidt om et par westerninspirerede men samtidig low-key sorte støvler. Bare fordi de er pæne og vil passe godt ind i min garderobe. Hælen er den perfekte højde til at give lidt længde på benene uden at dræbe fødderne og støvlerne vil samtidig også kunne gøre sig i festlige anledninger. De er desuden også alt for smukke i beige. Hvis min sko garderobe indeholdt begge par, ville jeg være i sko-himlen, haha!

Øreringene har jeg luret på i lang tid. Jeg har været på udkig efter et par mere flashy øreringe, som samtidig var helt lukkede (altså uden lås bagpå øret), da jeg aldrig tager mine smykker af, og de derfor gerne skulle blive i ørerne gennem både bad, søvn og yoga. Og de virker ret holdbare. Men det er nok en af den slags ønsker, som jeg godt kan vente på, indtil min fødselsdag og jul i december. Tror jeg.

Bøgerne er på min læseliste lige nu – især Womancode klør det i fingrene efter at få fat i. Såvidt jeg kan se, er den ikke at finde på biblioteket herhjemme (modsat den anden, som jeg er i verdens længste biblo-kø til pt…), så måske jeg skulle klikke den hjem? Har nogen af jer læst den? Eller endnu bedre – har I den liggende og vil I gerne af med den? Så giv lyd!

Deoen er en naturlig en af slagsen, som jeg har fået anbefalet herinde. Den har fået virkelig gode anbefalinger på iHerb (min favorit webshop pt – I kan i øvrigt få 5 % rabat med koden AGA4442), så den skal klart med i min næste bestilling derinde. Og saltlampen er også en gammelt ønske, som jeg så gerne vil have til den lille lejlighed, men som jeg samtidig ikke aner, hvor skal stå. Så det bliver ved drømmene lidt endnu.

Hvad ønsker I jer pt? Der er også plads til de helt skøre og store ønsker, hvis I har nogen af dem!

Links til produkter (indeholder affiliate-links)

Skjorte – & Other Stories
Sorte støvler – Shoe The Bear
Beige støvler – Shoe The Bear
Øreringe – Maanesten
Woman Code af Alisa Vitti
Women Who Run With the Wolves af Clarissa Pinkola Estés
Real Purity deodorant
Saltlampe

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

12 Comments

 1. Haha jeg har også en saltlampe stående rigtig højt på ønskelisten lige nu 😀

 2. Rebecca

  Overvejer at købe denne (http://maanesten.com/da/product/cuesta-ring/) smukke ring fra Maanesten. Jeg har lige afleveret speciale og kan godt lide tanken om at købe en ting, der vil fungere som et lille minde om dette. Og i den forbindelse ønsker jeg mig da også et fuldtidsarbejde 😉

 3. Camilla

  Bare et tip i forhold til bogen du gerne vil læse, har du tjekket om den ligger på Ereolen? Det er en app hvor du med dit biblotekskort kan låne e-bøger og lydbøger. Der findes også ereolen global hvor de har engelsek bøger. Der har jeg selv uden ventelist kunne høre “Alt det som lyset ikke ser” og “Brooklyn”. Er nemlig blevet glad for lydbøger 🙂

  Bare lige et lille Tip 🙂

  • Mia

   Stærkt tip, Camilla! TAK! Tager et kig med det samme. Har faktisk aldrig hørt en lydbog, da jeg normalt synes om at kunne genlæse, overstrege, tager noter osv. i mine bøger, men jeg burde prøve det – elsker jo podcasts, så vil nok også synes om lydbøger 🙂

 4. Jeg kom lige i tanke om deo-snakken ang. dit tidligere deo-indlæg. Jeg har haft en deo fra Schmidts (sensitiv, dvs. uden natron) med geranium-duft, og det er simpelthen den bedste deo, jeg nogensinde har haft. Mine armhuler slår ikke ud, den dufter mildt og skønt og ikke mindst så virker den en hel dag, også med lange cykelture og yoga. 🙂

  • Mia

   Uhhh, den stod jeg med i hænderne i dag i Ganefryd! Kan være jeg skal derned igen, når jeg er løbet tør for min nuværende 😀 Tak søtte!

 5. Anna

  Jeg har Woman Code stående i bogreolen, Jeg købte den for omkring 2 år siden, men bogmærket afslører at jeg kun er nået lidt over halvvejs. Det er en interessant bog, og jeg skal bestemt have læst den færdig – eller forfra – på et tidspunkt, men jeg mindes at jeg kørte død i hvor amerikansk den er; der bruges en del plads på at fortælle om hvad du nu skal til at læse, små afsnit jeg personligt synes er lidt indholdsløse, og så alle de små anekdoter/fortællinger fra hendes tidligere patienter. Med det sagt, så synes jeg dog bestemt den er værd at læse, Der er bl.a. nogle interessante betragtninger om hvordan de forskellige menstruationsfaser påvirker en fysisk men også mentalt 🙂

  Selv har jeg længe overvejet at anskaffe mig Women who run with the wolves, Hvad synes du om den? 🙂

  • Mia

   Jeg er nemlig især interesseret i at lære om faserne og om hvordan man kan tilpasse sin kost efter sin cyklus. Men ja, den slags bøger bliver hurtigt meget amerikansk 😛
   Jeg har kun læst et par kapitler af Women who run with the wolves tidligere, men so far so good! Jeg har indtryk af, at det er lidt af et must-read for folk som interesserer sig for den feminine energi 🙂

 6. Mille

  Blot et tip; WomanCode kan købes som e-bog på Saxo til kun 15,- 🙂
  Købte den selv der i sidste uge og selvom det ikke er det samme som at sidde med den i hånden, så fungerer det egentlig fint for nu.

  • Mia

   wait whaaaaaat?! Så for søren, jeg ved godt hvad aftenen skal bruges på nu 😀 Tak for tip!

Leave a Comment