Tirsdags-drømme og ny taskefavorit - GARDUM

Tirsdags-drømme og ny taskefavorit

Sponsoreret af Adax. Indeholder affiliate-links. 

Sidste år tog jeg et lille skridt tilbage fra moderæset og fordybede mig i stedet i andre af mine interesser. Jeg havde brug for at se lidt indad, og det betød, at min garderobe stod forholdsvis stille. Men det er som om nytåret og en større fokus på “udad” (det kunne meget vel blive mit ord for 2018) har givet mig mere lyst til at eksperimentere med min garderobe og mit look. Jeg elsker stadig tidsløse klassikere og et rimelig skarpt skåret outfit uden for mange dikkedarer, når det kommer til min egen beklædning, men samtidig har jeg lyst til at tilføje lidt nyt og udfordre status quo i garderoben.

Lige nu har jeg især lyst til at iføre mig jeans i et løsere fit (dem på collagen er fra Minimum, og dem har jeg simpelthen været for glad for i 2017 – I kan finde dem sat ned til 210 kr (!!!) her), casual t-shirts og oversized blazere tilsat mine nye støvler fra Stories (som jeg fandt med 50 % rabat i butikken i Aarhus, da det var sidste par! Hvor heldig har man lige lov til at være?). Med lidt guldsmykker (hoopsne fik jeg i fødselsdagsgave af mine forældre, og de er så fine!) og lidt rødt på neglene har vi altså et vinder hverdagsoutfit, hvis I spørger mig.

Tasken har jeg allerede vist frem et par gange på Instagram, men jeg syntes også, den fortjente lidt taletid herinde. Den er fra yndlings-Adax, som aldrig skuffer på taskefronten. Jeg synes især, de er knivskarpe på mindre hverdagstasker, som kan indeholde det mest nødvendige (og lidt ekstra). Tasken her kan jeg både have solbriller, pung, nøgler, lidt ekstra makeup, et indkøbsnet, håndcreme og headset i! Og så er syningerne på kanterne bare ultra fine, synes I ikke?

Jeg var i december forbi Adax’ hovedkontor i Roskilde for at tage et kig på deres kommende kollektioner og hilse på deres stifter, Eugen Silfen. Det var så fedt at komme lidt bag om facaden på et så etableret brand i den danske modebranche, og besøget gav mig lyst til at vende “tilbage” til mine rødder og begynde at lege med beklædning og mode igen.

Nå – det var et sidespor. Tasken på collagen fås også i blå og pudderfarvet (som jeg var rigtig tæt på at vælge), men jeg valgte den sikre sorte udgave for at få så meget brug ud af den som muligt. Jeg har især været glad for at style den med ekstra kort rem, så den bruges som klassisk skuldertaske (istedet for crossbody). Det er sjovt, hvordan så lille en detalje, som hvordan man styler og bærer sin taske (jeg elsker også at binde et lille silketørklæde i taskens rem), kan gøre så stor en forskel for det overordnede look. Det er en let måde at give gamle favoritter nyt liv på.

Get the look

Taske – Adax
Uldblazer – & Other Stories
Jeans – Minimum – sat ned fra 700 kr. til 210 kr
Støvler – & Other Stories
T-shirt – Weekday
Halskæde – Maria Black – nedsat med 30 %
Øreringe – Trine Wilkens
Solbriller – Weekday

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

6 Comments

 1. Marie

  Fint outfit.
  Jeg synes, det ser vildt cool ud med sådan nogle lidt løsere jeans, men har det lidt angstprovokerende med dem, hvilket jo er totalt fjollet. Men det kan det åbenbart godt være, når man har gået i stramme jeans hver eneste dag så længe jeg kan huske 😉 Der kan alligevel ligge meget identificering i et par bukser.
  Jeg må forbi Magasin og prøve et par, tror jeg 😉

  KH

  • Mia

   Jeg har haft et anstrengt forhold til løse jeans indtil i sommers, hvor jeg prøvede dem fra Minimum. Jeg har altid været meget usikker over mine ben, og jeg havde en idé om, at løsere jeans ville få dem til at se større ud – derfor har jeg også holdt mig til skinny jeans. Men jeg synes faktisk nærmere mine ben bliver slankere af løsere jeans 😀

 2. Caroline

  Uh, de jeans har jeg kigget på så længe! Måske jeg burde slå til nu, det er godt nok billigt. Må jeg spørge, hvilken størrelse du har dem i? Synes mærker svinger så meget i jeans-størrelser, så det kan være svært lige at gætte den rigtige, når man køber online og ikke har noget at forholde sig til 🙂

  • Mia

   Jeg har dem i en 27 – de sad godt til, da jeg købte dem, men nu har de givet sig til den perfekte størrelse. Hvis du bor i nærheden af en magasin, kan du købe flere størrelser hjem og bytte dem der ikke passer i butikken 🙂

 3. Caroline

  Ah, godt tip! Det vidste jeg faktisk ikke man kunne 🙂

Leave a Comment