Video: fyldig marrokansk salat med urter og bagt aubergine - GARDUM

Video: fyldig marrokansk salat med urter og bagt aubergine

Sponsoreret indlæg

Juhuuu, jeg har glædet mig til at dele netop denne opskrift med jer. Det er nok min favorit af alle opskrifterne jeg filmede med Mig og Min Mad tilbage i December (åhhh, jeg savner mit køkken i lejligheden på Vesterbro, når jeg ser dem!). Salaten her er så lækker og ikke mindst er den et rigtig glimrende bud på en måltidssalat, som både smager og mætter. Jeg skal ihvertfald snart have den bikset sammen igen.

I øvrigt kan auberginefritterne snildt grilles, hvis salaten skal være ekstra sommeragtig! Det tager mellem 5 og 10 minutter alt efter, hvor varm grillen er. Tag dem af, når de er møre og sprøde. I kan finde hele opskriften i tekstform her.

Husk at tage et kig forbi Mig og Min Mads YouTube-kanal. Den er smækfyldt med inspiration til hverdagsmad!

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

Leave a Comment