Video: Q&A - August 2017 - GARDUM

Video: Q&A – August 2017

Pyha, der kom flere spørgsmål, end jeg havde regnet med til videoen her! Jeg er ked af, at den blev så lang – fremover kommer jeg til at køre spørgerunder hver eller hver anden måned, så det ikke hober sig op på denne måde.

Jeg ville dog ikke skuffe nogen ved ikke at svare på jeres spørgsmål – så jeg håber, at I hænger I og måske laver en god kop te eller lytter til videoen imens i vasker op 😉

Efter jeg filmede kom der en kæmpe bunke ekstra spørgsmål, som jeg desværre ikke fik med (men det er nok heldigt nok taget længden i betragtning). De er noteret til næste runde, så I er ikke glemt!

Ting nævnt (indeholder affiliate-links): 
Yoga With Adrienne på YouTube
MindBodyGreen
Body SDS hos Andreas i Kropsrummet
D-vitamin
Kosttilskud med curcumin
Caya pessar
WomanCode (e-bog til kun 15 kr!)
Alkymisten af Paulo Coelho
Daring Greatly af Brene Brown
The Power of Now af Eckhart Tolle
Unaknowledged – dokumentar på Netflix

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

11 Comments

 1. Cecilia

  Hej Mia

  Glæder mig til at se videoen. Hvor er din fine overdel fra? 🙂

  KH Cecilia

 2. Laura

  Rigtig god video, Mia! Jeg kommenterer stort set aldrig nogle steder, men blev bare nødt til at spørge dig, hvor din flotte skjorte er fra (og om den er ny)?

  Forresten elsker jeg din blog og at læse om alle de emner du bringer op! – det er skønt at se, hvordan der faktisk findes flere “ligesindede” personer i det lille land! Så keep up the good work 😉

  • Mia

   Den er fra Zara – jeg købte den i sidste uge 🙂 og dejligt at høre, at du kan lide at læse med herinde – jeg elsker også hvordan bloggen har skabt et lille community med mennesker med samme interesser! 😀 <3

 3. Stine cecilie

  Så hyggelig en video☺️ Jeg forstår dog ikke hvordan en video kan være for lang når den “kun” er på 20 minutter, men jeg er nok også bare så glad for dine videoer at jeg tager mig tiden til at se dem og hygge mig med dem, for du giver mig altid et smil på læben og nye tanker/reflektiner. Sååå tak for dig og for videoen☺️ Orv og forresten, jeg kan bare lige se det for mig, dig tagende dit brand ud i den virkelige verden, det er så rigtigt jo! Jeg håber at du når at blive københavner indenda så jeg selv kan deltage😉 eller at du bliver “stor” nok til at være i flere byen- jeg tror på dig🙏🏼

  • Mia

   Får altid irriterende mange “klager” på YouTube – måske folks koncentrationsevner er lidt dårligere derovre 😛
   Og er glad for at høre, at du kan lide videoerne og mine tanker om at tage mit brand ud i den virkelige verden 😀

 4. Nicoline

  Du kommer ALDRIG til at modtage klager over for lange videoer fra mig 😉
  Workshops og kogebøger lyder spændende – jeg glæder mig og sender lige lidt god energi i din og dine projekters retning!

 5. Ida

  Jeg er kun lidt fornærmet over st mit spørgsmål ikke er med. 😂

  • Mia

   inkluderede alle de spørgsmål, som jeg havde fået på tidspunktet, hvor jeg filmede 🙂 Hvad var det spørgsmål? Svarer gerne her i stedet 😀

 6. Mathilde Håskjold

  Hej Mia.
  Hvad synes du om Caya Pessar indtil videre? Jeg er på p-piller lige i øjebikket, men overvejer alternativerne.

Leave a Comment