Video: Ting, jeg synes om lige nu (øko, svanemærket, allergivenligt mm.) - GARDUM

Video: Ting, jeg synes om lige nu (øko, svanemærket, allergivenligt mm.)

Hej derude! Jeg håber, I har haft en dejlig pinseweekend. For mig stod den på nul-internet, familietid, kærestetid og masser af luft og god mad. I svinget røg bloggen lidt ud på et sidespor, men nu er jeg tilbage – og mon ikke I også har haft travlt med at holde fri i den forlængede weekend, ligesom jeg?

Denne uge kommer til at være propfyldt med arbejde og et par møder – jeg forsøger at køre bloggen helt i stilling til jeg tager til Spanien (og det er altså over ti dage, som gerne skal planlægges fremad), så jeg kan fokusere helt på rejsen både dagene op til og på selve turen. Og det kræver en hel del, når man (jeg) normalt arbejder ret spontant og fra dag-til-dag. Så hvis I har noget bestemt, I gerne vil have indlæg om, må I rigtig gerne fyre en kommentar afsted i kommentarfeltet – inspiration er altid godt, inden jeg skal igang med sådan et skrive-marathon.

Nå – det blev en lang intro. Lad os komme til sagen! I dag har jeg nemlig en lille video til jer! Jeg har glædet mig sådan til at dele disse favoritter med jer i en del uger nu, så det var dejligt endelig at få filmet dem, så ordet om dem kan spredes (også selvom at det var så spontant, at jeg hverken fik redt eller sat mit hår, haha!). Jeg er især helt oppe at køre over mineralpudderen og concealeren – og jeg tror også, I vil elske begge dele!

Hvad har været favoritter hjemme hos jer den seneste tid?

Shop tingene her (indeholder affiliate-links): 
Zenz Eucalyptus Conditioner*
Zenz Deep Wood Shampoo*
Matas Ansigtssolcreme faktor 30*
Miild Mineralpudder*
Miild concealer*
Bambus to-go-kop
Moleskine notesbog
Ukulele

(Ting markeret med * er modtaget til test. Der foreligger ingen aftale om omtale, og alle mine meninger er som altid mine egne)

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

11 Comments

 1. Stine

  Tak for tips! Endelsen på “Moleskine” udtales “skin” som i hud på engelsk – mange af dem er jo netop indbundet i læder/hud 🙂

 2. Charlotte

  Jeg bliver altid så inspireret af dine lækre retter, og de ingredienser du bruger!
  Kunne det ikke være en ide med et nyt indlæg om, hvad du har i køleskabet / køkkenskabene?

  • Mia

   God ide – jeg har skrevet om det tidligere både herinde og i min kogebog, men kan sagtens lave en opdateret udgave 😀

 3. Julie

  Tak for en hyggelig video – det kunne kun være herligt med flere videoer fra dig 🙂 Har haft lidt ekstra tid fra hånden her i weekenden, så jeg har dykket lidt ned i dit youtube-arkiv og nogle af dine gamle vlogs fra flere år tilbage. Vlogs er og bliver mine yndlings, de er bare så hyggelige og dejligt hverdagsagtige 🙂

  Min absolutte favorit lige pt. må være min nye lækre manduka yogamåtte, som jeg fik i fødselsdagsgave forleden – glæder mig sådan til at prøve den af i yogastudiet 😀

  Glæder mig til at høre mere om dit Spanien-eventyr, det lyder bare alletiders! Og ser frem til endnu mere selvudvikling på bloggen 🙂

  God aften, Mia!

  • Mia

   Hihi hvor hyggeligt med et kig i YouTube-arkiverne 😀 Vlogs har jeg besluttet ikke at lave flere af lige nu – simpelthen fordi de føles mærkeligt grænseoverskridende – men måske de vender tilbage en dag i fremtiden. Jeg er godt klar over, at de er populære (de er faktisk nok mit mest populære indhold herinde), men det føles ikke rigtigt i maven mere.
   Og tillykke med mandukaen! jeg er SÅ glad for min og har netop i dag købt rejseudgaven 😀
   god aften til dig også <3

   • Julie

    Jeg kan sagtens følge dig – jeg ville heller ikke selv bryde mig om det, det er jeg alligevel for privat til 😉 Eller jeg kan ikke lide at “iscenesætte” mig selv på den måde, hvis man kalde det det, men omvendt kan jeg enormt godt lide at følge med hos andre, selvom jeg har svært ved at forstå, at de gør det ;D
    Og du skal selvfølgelig dele det indhold, du har det godt med 🙂 En af de største kvaliteter ved din blog, synes jeg, er, at du ikke kun taler om alt det gode og positive, men også det svære, og det selvudviklende. Som fx da du skrev om din angst, og indlægget om, at det er ok ikke altid at være ok.

    Tak! Jeg kan allerede mærke nu, at det bliver meget nemmere at stå fast med en måtte i ordentlig kvalitet 😀 Lækkert – det så jeg godt på insta!

    Et tip – du kunne jo skrive lidt mere om digital detox, hvordan du “gør”, når du holder fri fra computeren og sociale medier en hel weekend, som du lige har gjort 🙂 Jeg synes godt, vaner kan være lidt svære at bryde, især hvis man ikke har nogle andre planer til at “distrahere” 😉

 4. Louise

  Jeg håber du laver indlæg omkring din måde at styre kalender/dagbog på – det er jeg meget interesseret i 🙈

  • Mia

   det er som sagt på vej – efter planen kommer det i weekenden eller starten af næste uge 🙂

 5. Mia

  jeg glæder mig også til at se mere til din kalender/dagbog. 🙂
  jeg er selv for noget tid siden begynd,t med den måde at gøre det på, fordi man både kan være kreativ og selv bestemme design. og have det hele lige ved hånden. det hedder faktisk bullet journal. på instagram og pinterest er der et hav af ideer til layouts osv. hvis du vil inspireres 🙂

  • Mia

   Kender godt til Bullet Journal 🙂 men jeg fandt ret hurtigt ud af, at det system ikke rigtigt gav mening for mig ift. den måde jeg skriver på. Så nu har jeg bare oversigten med prikkerne (som jeg viser snart) og så skriver jeg bare som jeg vil uden struktur resten af måneden – helt uden kalenderelementet.

Leave a Comment