Video: what's in my bag? - GARDUM

Video: what’s in my bag?

Det er ved at være to år siden, jeg sidst lavede en “what’s in my bag”-video, og meget har ændret sig siden da. Mest af alt størrelsen af min taske og mængden af bøvl, jeg slæber med mig på daglig basis. Derfor tænkte jeg, at det var oplagt at dele en video, hvor jeg viser jeg de få ting, som har fortjent en plads i min taske.

Derudover ville jeg også bruge chancen til at vise min nye taske fra Adax frem. Jeg har luftet den lidt på Instagram og har fået en del spørgsmål til størrelse, rummelighed, modelnavn og andet i den dur – og den slags er bare lettere at vise i videoform. Som I ved, har jeg været fan af Adax hamrende længe og er helt vild med deres klassiske og ikke mindst holdbare designs, som gør det til en glæde at bruge deres tasker flere år i træk. Derfor er jeg også vildt glad og stolt af, at jeg de næste mange måneder har indgået et samarbejde med Adax om at vise hvordan en taske, som for eksempel denne, kan styles på uendeligt mange måder – og at man vitterligt kun behøver ganske få men velvalgte tasker for at kunne fuldende ens garderobe til alle anledninger.

Jeg håber, at I har en dejlig weekend. Og så vil jeg nu, hvor jeg har jeres opmærksomhed, også lige sige femtusindemillionertrillioner mange gange tak for jeres kommentarer og mails efter mit indlæg omkring intuitiv spisning forleden. Jeg havde været så nervøs for at udgive det, men det var der jo slet ikke grund til, når jeg har sådan en dejlig tribe, som jer. I er for skønne!

Produkter nævnt (indeholder affiliate-links):
Valerie-taske fra Adax
Ray-ban clubmaster solbriller
Weleda læbepomade
OrganiCup menustrationskop
This Worls Deep Sleep Stress Less roller-ball

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

7 Comments

 1. Julie

  Så hyggeligt med en video fra dig, søde Mia! 🙂 Det er altid så sjovt at se, hvad andre har i deres taske.. ved egentlig ikke helt hvorfor; må være nysgerrigheden, der trækker 😉

  Jeg har altid været god til at arbejde med less is more mht. indholdet af min taske, synes kun, der skal være det mest nødvendige. Jeg har fx heller aldrig haft makeup i min taske, så jeg lige kunne freshe op.. bruger meget lidt makeup til hverdag, så det er ikke rigtig nødvendigt, synes jeg 😉

  Synes iøvrigt det er så herligt, at du bærer rundt på krystaller! Jeg har fået min interesse for krystaller med mig fra min mor, så jeg har også krystaller rundt omkring i min lejlighed 🙂

  God søndag:)

  • Mia

   Det er lidt det samme som at kigge i folks køleskabe og makuptaske, haha 😀
   Jeg elsker krystaller! Har en mindre samling, som jeg faktisk bruger ret ofte. Men det er ikke alle, der forstår det 😛 God søndag til dig også!

   • Julie

    Haha ja, så svært at lade være 😉

    Og de er jo så smukke! Hvordan kan man ikke forstå det 😉 Jeg gik ned med stress sidste år og havde nogle måneder med decideret søvnløshed. Og i julegave fik jeg den smukkeste sten af min mor, som netop skulle hjælpe mig med at komme igennem det og give mig ro og min søvn tilbage 🙂

    Mange tak 🙂

 2. Hvor er det sjovt at kigge med – du er tyyydeligvis noget mere organiseret end jeg, da jeg udgav mit indlæg tidligere på året: http://venterpaavin.blogspot.dk/2017/04/status-hvad-har-du-i-din-taske.html 😛

  – A

  • Mia

   Jeg har kun haft tasken i en uges tid, så jeg har ikke nået at rode den fuldstændig til, haha 😀

 3. Stine

  Flott video! Alltid inspirerende for oss nysgjerrige folk og se hva andre har med seg! Selv skal jeg prøve å ta med meg litt mindre ting i min taske framover, for jeg har alltid med meg mer enn nødvendig…

  Bestilte nettopp min aller første Adax taske! Har siklet på dem lenge! Landet på en “night out bag” (Amigo Evening Bag Malika), siden jeg faktisk ikke har noen slik liten taske i skapet fra før!

  • Mia

   Tillykke med din nye taske! Den kommer du til at blive glad for i mange år fremover 😀

Leave a Comment